I sta je sa Mexesom vise? Kakve on to probleme vuce ili je transfer u pitanju? Ja opet ponavljam, ne daj ti boze da ga sad prodaju. Tesko nama onda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Bonera je cist dokaz da je izreka "rodi me majko sretnog, te me u koprive baci posle" 1 surova istina.rope11 je napisao/la:Pa sta vise Bonera mora uraditi da ga stave na klupu?![]()
I sta je sa Mexesom vise? Kakve on to probleme vuce ili je transfer u pitanju? Ja opet ponavljam, ne daj ti boze da ga sad prodaju. Tesko nama onda.
meni od svih stopera Astoriev dolazak izgleda najrealniji. bilo je priče na kraju ljetnog roka da on nije doveden iz razloga što cagliari nebi uspio naći zamjenu.francobaresi je napisao/la:Mislim da od Astoria nema ništa, odavno nisam ništa vezano za njega pročitao. Znači, Doria ili Toloi.
Prije bi vratio Nocerina I ostavio ove bogalje za zivota u klubu nego doveo ovog glumca sto se na pogled protivnika baca po terenu.el92 je napisao/la:12.29 - PSG je odredio visinu obeštećenja za Jeremy-a Meneza i ona iznosi šest miliona evra. Saint Ettienne, Monaco, Lyon, Fiorentina i naravno Milan su do sada pokazali interesovanje, pa ko prvi njemu nnapadač...
Pokusavam biti realanrope11 je napisao/la:E je*i ga sad.![]()
Dobro, nismo za Meneza, ali valjda je vrijeme da krenemo dalje i da gledamo da dovedemo WC igrace, a ne ove likove. Ja bih recimo Di Mariu ili Lavazzija, ali to je za nas trenutno sci fi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.