Valencia druze stari, ko'lko god ti to lijepo upakovo, tacno se vidi animozitet prema Bayernu iz tvog pisanja tako da se na tekst necemo osvrtati. Samo bih izdvojio jednu recenicu, pokusaj da provuces "svoje" ipak je ostao samo pokusaj. Moje oko sokolovo je zabiljezilo kljucni detalj tvog posta:Valencia je napisao/la:Bajern je sastavio jednu od najboljih ekipa i istoriji i logicno da nema puno nedostataka. Svajn je mozda kljucni igrac i njegovo odsustvo povecava sanse velikim protivnicima. Ovdje mislim na Barsu, Real, Junajted, Celzi, Siti, Arsenal, Dortmund... Posebno mislim na Barsu i Real. Ako su prosle sezone totalno podbacili ne mora znaciti da ce i ove. Dakle, odsustvo ili rovitost Svajna je prilika za ostale. Odbrana nije tako sigurna ako protivnik stinse.
Istureni napadaci nisu indivudualno posebno opasni, ali su dobro ukomponovani u tim. Od napadaca se ne ocekuje da individualnim akcijama rjesavaju utakmice, tako da se to ne moze navoditi kao neka mana.
Nojer je uprkos svemu sklon kardinalnim greskama. Mislim da ima problem odrzati fokusiranost u svakoj utakmici. Odlican je golman, moze zakljucati gol i usrati u stilu Lemana.
Tacno JetSet, Bajernu odgovara sto Dante zna igrati lopte. U buducnosti ce se to sve vise traziti od odbrambenih igraca. Ipak, kada protivnik pritisne, vidi se da nisu cvrsti. Problem je sto protivnik ne stisne cesto pa se stvori privid da su odlicni. Al slazem se, ni konkurenti nemaju nista bolju odbranu.
Volio bih da se sastanu Barsa i Bajern, cisto da vidimo sta bi se ovaj put desilo. Barsa je u prosloj godini bila u ocajnoj formi. Jedva su prosli Milan i PSG. U ovoj sezoni su malo bolji i sigurno mogu uzvratiti. I Real je opasan. Ne treba zanemariti ni engleske klubove. Vec protiv Arsenala moze biti zanimljivo.
Ovdje mislim na Barsu, Real, Junajted, Celzi, Siti, Arsenal, Dortmund...
Il' si mozda mislio na neko drugo Jedinstvo, ne ovo sto je palo ku*cu za usi.