dace ga oni na kraju i za manje od ove ponude sto smo im poslaliCoach22 je napisao/la:Seronja ,neće da prodaju Grahovca ...
Pogodio sam rezultat 3-0 ..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dace ga oni na kraju i za manje od ove ponude sto smo im poslaliCoach22 je napisao/la:Seronja ,neće da prodaju Grahovca ...
Pogodio sam rezultat 3-0 ..
5 puta tolikoworchester je napisao/la:koja se cifra spominje??? 20 000maraka
VanBasten je napisao/la:5 puta tolikoworchester je napisao/la:koja se cifra spominje??? 20 000maraka
Dodaj jos i videoton i dobices najvece uspjehe fksGangEvil je napisao/la: Litex 7:0 (najveca sramota BH fudbala)
a ti si klasicni izdanak one: posto u mojoj avliji nema para i pojacanja daj da odem u komsijinu da se naserem malo jer jedem svoja muda od muke....SarajlijaTM je napisao/la:Dodaj jos i videoton i dobices najvece uspjehe fksGangEvil je napisao/la: Litex 7:0 (najveca sramota BH fudbala)![]()
Ti si izgleda klasican izdanak one: "jedna tribina,200 ljudi,300 zuba" .![]()
![]()
a svaki drugi ti post pocinje sa: "nije provokacija, ali ..." kakva si ti samo gujaSarajlijaTM je napisao/la:Dodaj jos i videoton i dobices najvece uspjehe fksGangEvil je napisao/la: Litex 7:0 (najveca sramota BH fudbala)![]()
Ti si izgleda klasican izdanak one: "jedna tribina,200 ljudi,300 zuba" .![]()
![]()
a navijaci zeljeznogCMARA se ozbiljno pitaju da li ce biti para za 7 dana polupanisona u Rovinju ili ce se morati vratiti kuci neplanirano ranijefedeltafrotta je napisao/la:Navijači Sarajeva se ozbiljno pitaju hoće li ikome ove godine iz prve postave moći čestitati Bajram!?
a ne tako davno su bile parole: bolje treci uz pomoc allaha nego prvi uz pomoc vlaha
![]()
![]()
fedeltafrotta je napisao/la:Navijači Sarajeva se ozbiljno pitaju hoće li ikome ove godine iz prve postave moći čestitati Bajram!?
a ne tako davno su bile parole: bolje treci uz pomoc allaha nego prvi uz pomoc vlaha
![]()
![]()
Hahahah, svemu dodje kraj moj ti bavarac, uzeo ti ba bayern borussiu mg idi slavi.sonik24 je napisao/la:Bio Rovinj ili Bjelašnica, em smo prvi, em šampioni