FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tebe to zanima iz Travnika, pa si došao da nam kažeš šta ne voliš, a jesi ofiran pitarčić. Daj Bože da imaš 15 godina.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
- Kontakt:
Sad samo treba ovu moć i khurchenje prenijeti na teren, prve tri ako dobijemo 90% smo prvi na kraju
djete hajde bježi, ja idem na utakmice naše lige još od vremena kad se ti nisi ni rodio, zato odlepršaj,a više puta sam bio na Grbavici nego na Koševu.Ali šta tebi vrijedi išta objašnjavati, nego ti si klasičan primjerak oni što u Travniku posjećuju Zukića.Grokok je napisao/la:Tebe to zanima iz Travnika, pa si došao da nam kažeš šta ne voliš, a jesi ofiran pitarčić. Daj Bože da imaš 15 godina.
Zadnja izmjena: travnik81, dana/u 25 jan 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi najbise volio da dovedemo Ledeta, mozak Olimpica, to bi oslabilo konkurenta, a nas bi pojacalo za jednom provjerenog i iskusnog igraca. Pogotovo sada, kada imamo malo kola ko sampionke titule i nemamo vremena da rizikujemo. Sa Ledetom i "starim" Hametom imali bi strasan vezni red, u def pogledu, a Cimirot i Radovca povremeno ubacivati, i tako im obezbjediti lagani prosperitet, i ne drzat ih previse u vatri da ne bi pregorili. Za 2-3 godine od njih se mogu ocekivati klasni igraci, samo ne smijemo dopustiti da pregore.
I zadnji red po meni Puzi(Tadejevic) Tatko Dupovac (Vule) Baric(Puric, Cimi) ima tu dosta kombijacija
I zadnji red po meni Puzi(Tadejevic) Tatko Dupovac (Vule) Baric(Puric, Cimi) ima tu dosta kombijacija

Idealno u slucaju da ne dodju Velikonja i Srdjan,Stojcev-Mario idealan tandem na sredini od ovog sto imamo mada Marija ja uvijek vidim u prvih 11,po bokovima 2 bivsa igraca Celika,ovaj mladji ako nastavi ovako ozbiljno trenirati dobili sn onovog Saida,u napadu najbolji napadac nase lige i najbolji iz Makedonske,na golu momak koji je trenirao sa Cehom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja bih ipak išao sa dva zadnja vezna i jednim napadačem. Polako sa opaskom "Bilbija najbolji napadač lige", ipak je momak bez utakmice dosta dugo, da je trenirao dosta kvalitetno to stoji ali njemu treba malo takmičarskih utakmica. Moj prvi izbor bi bio Velkoski. Bilo kako bilo ja ekipu ne mogu zamisliti bez Tadejevića i Travančića.
Moram pohvaliti naš marketing, stvarno ljudi rade dobar posao, čuj predstavljanje na aerodromu, jest malo čudno (za naše krajeve) ali u svakom slučaju pozitivno.
Moram pohvaliti naš marketing, stvarno ljudi rade dobar posao, čuj predstavljanje na aerodromu, jest malo čudno (za naše krajeve) ali u svakom slučaju pozitivno.
^^hilmo je napisao/la:Ja bih ipak išao sa dva zadnja vezna i jednim napadačem. Polako sa opaskom "Bilbija najbolji napadač lige", ipak je momak bez utakmice dosta dugo, da je trenirao dosta kvalitetno to stoji ali njemu treba malo takmičarskih utakmica. Moj prvi izbor bi bio Velkoski. Bilo kako bilo ja ekipu ne mogu zamisliti bez Tadejevića i Travančića.
+1
4.10.2009.
Koji se .urac svadjate sa njima,**** ih ba. Diskutujte sa ljudima koji hoce normalno da diskutuju a ove ostale ignorisite, zabijte im ga na taj nacin i nece dolaziti vise da pisu na nasoj temi i ako sta napisu budu ignorisani ostanu posrani i cao djaci u svoju rupicu-šupicu i to je to.
Nego gdje nam @rukfas sa kakvim vijestima da ih jos malo potpalimo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nego gdje nam @rukfas sa kakvim vijestima da ih jos malo potpalimo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Samo borbeno ,mislim da će Trava biti HIT proljeća

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidjet cemo u Antaliji kakav ce biti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ima talenat, samo još radnu etiku negdje da nađe na putu 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Travancic i ono sto je odigrao prvu polusezonu bilo je u najmanju ruku dobro, samo sto doticni "steucnjak" nije vidio kvalitet u njemu pa su prije njega igrali Mahir Karic ( sa 7 asistencija
) i "brzi".

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Svi su zaduzili brojeve samo Krste nije,ceka se neko jos garant 
Gledaj Rahimica sto je nabrijan uz aut liniju,ko da je ligaska u najmanju ruku

Gledaj Rahimica sto je nabrijan uz aut liniju,ko da je ligaska u najmanju ruku

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Krste ce biti pravo pojacanje.VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]

Drugi i treci gol su otprilike one stvari koje trazi Jarni od igraca. Pogotovo treci gol gdje nasi navlace igrace protivnika u sredinu a bek ulazi sa strane i svaki kvalitetan centarsut je pola gola.
Haj valjda ćemo sad golove davati iz nekih izrađenih akcija, a ne samo izbij nabij pa ako šta uđe....
zdravo momci, može li koja riječ o Sulejmanu Krpiću? karakteristike, itd .. kakav je za federalnu ligu? 

na pripremama ce zabiti 20 golova, u ligi ce promasivati sa pola metra prazan golChinaglia je napisao/la:zdravo momci, može li koja riječ o Sulejmanu Krpiću? karakteristike, itd .. kakav je za federalnu ligu?

Ima on nesto u sebi samo je kod nas imao nekih sitni povreda i Jovic ga je cesto koristio kao krilo a on moze jedino da bude klasicni napadac. Za federalne lige vjerujem da je pojacanje svakoj ekipi ...Chinaglia je napisao/la:zdravo momci, može li koja riječ o Sulejmanu Krpiću? karakteristike, itd .. kakav je za federalnu ligu?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bordo10, bosnas_, EastMadness, Evander, Hamagara, Imamkarbarum, kontra, napoleon72, nedimmmm1337, Pantelija, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, Venom i 162 gosta.