Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bjelorusija ili Makedonija, mozda bolje bjeloruse.
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 24 jan 2014, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;firefirefirely je napisao/la:Slazem seDukeOfWellington je napisao/la:Austrija, Bjelorusija i Makedonija bolje varijante nego ostali, tu bismo bili manji autsajderi.Najvise bih volio Makedoniju, pa Bjelorusiju, a ako ne onda Austrija

Bjelorusija najbolje rješenje, Poljska i Švedska najgore 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Smatram da imamo sanse protiv: Austrije, Srbije, Makedonije.
Bjelorusija mozda.
Najgore po nas su Svedska i Madjarska.
Bjelorusija mozda.
Najgore po nas su Svedska i Madjarska.
1.Makedonija, 2. Bjelorusija, 3.Austrija, 4. Srbija, 5. Rusija, 6. Island, 7. Poljska, 8. Mađarska i 9. Švedska.
Ovako bih ja to poredao od najpoželjnije do najnepoželjnije
Ovako bih ja to poredao od najpoželjnije do najnepoželjnije

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Makedonija
Bjelorusija
Austrija
Rusija
Srbija
Mađarska
Poljska
Island
Švedska
Bjelorusija
Austrija
Rusija
Srbija
Mađarska
Poljska
Island
Švedska
-
- Kontakt:
Da li ima neke šanse da Igor Karačić ili Marin Šego kako zaigraju za BiH ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
GK : Danijel Šarić, Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Denis Serdarević
MB : Edin Bašić, Ivan Karačić, Damir Doborac, Adnan Harmandić, Faruk Halilbegović, Denis Bećirović, Josip Perić
LB : Mirsad Terzić, Nikola Prce, Ivan Milas, Duško Čelica
RB : Kosta Savić, Dejan Malinović, Marko Panić
PV : Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Elmir Građan
LW : Alen Ovčina, Vedran Delić, Ivan Miličević
RW : Faruk Vražalić, Josip Ereš, Muhamed Zulfić
Od ovih igrača se može napraviti selekcija koja bi uz dobrog trenera možda napravila i neko iznenađenje.
MB : Edin Bašić, Ivan Karačić, Damir Doborac, Adnan Harmandić, Faruk Halilbegović, Denis Bećirović, Josip Perić
LB : Mirsad Terzić, Nikola Prce, Ivan Milas, Duško Čelica
RB : Kosta Savić, Dejan Malinović, Marko Panić
PV : Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Elmir Građan
LW : Alen Ovčina, Vedran Delić, Ivan Miličević
RW : Faruk Vražalić, Josip Ereš, Muhamed Zulfić
Od ovih igrača se može napraviti selekcija koja bi uz dobrog trenera možda napravila i neko iznenađenje.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
sa ovog spiska bi izbacio Haramandica definitivno,golmana jednog trojica su sasvim dovoljna,krila desna obavezno traziti jos jednog uz Vrazalica ova dvojica Eres i Zulfic su jos premladi a Zulfic po meni nema ni kvalitet ali otom potom jos je mlad i jos dodati Cakica i ja mislim da je to najbolje sto imamo
-
- Kontakt:
U listi gore dodati Cakica i A.SavicaVandelanoite je napisao/la:Da li ima neke šanse da Igor Karačić ili Marin Šego kako zaigraju za BiH ?
a Sego je bio nas mladi (juniorski) reprezentativac. golmanski trio tada su cinili grahovac, alilovic i sego. a trener je bio jarak.
Mislim da je nama glavni minus selektor,jer greške koje smo radili sa ovim ekipama u kvalifikacijama u baražu se skupo plaćaju bez obzira protiv koga igrali.Na žalost Marković je pokazao da nema kvalitet vrhunskog trenera,jer onakve padove u igri ne pokušati presjeći time-autom je katastrofalna greška.Zbog tih padova Njemci su nas izbacili u baražu,tako da bez vrhunskog trenera teško se možemo nadati uspjehu u baražu.Pogotovo sa ovako ne iskusnom ekipom u baražu će doći do izražaja trenerske zamisli,akcije i taktike.Daj bože da budem u krivu,niko sretnji od mene.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- legenda reala
- Kontakt:
dobili domaćinstvo EP, naturalizovali par igrača, doveli vrhunskog selektora i eto ih kao redovan učesnik prvenstavaDukeOfWellington je napisao/la:Jača od nas, ali tu bismo po meni imali neku šansu. Godinama nisu bili čemu (a la mi), popravili su se zadnjih par godina.Sarajlijc@ je napisao/la: Hvala nisam znao, a kakva je Austrija?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
mi bi trebali slijediti primjer austrijanaca. i mi smo "manje-vise" (tj neki su imali neke rodbinske veze sa BiH, a neki ne) naturizovali par igraca i skoro svi su bili dobitak. kad se sjetim: pocuca, stojanovic, dobrkovic, z. martinovic, malesevic, krasavac, pavlovic, veselinov, pokojni kelecevic, dzono, jovicic u juniorskoj,... (steta sto nije uspjelo sa anisimovom pa i puceljom).
znaci neka nadju (ako nema nasih) 2-3 kvalitetna nova igraca, daju im nase drzavljanstvo i boljeg selektora i eto nas!
znaci neka nadju (ako nema nasih) 2-3 kvalitetna nova igraca, daju im nase drzavljanstvo i boljeg selektora i eto nas!
Austrija je bila dosta dobra na EP, samo Island ih je lako dobio.. a igrali su sa skoro svim jakim ekipama. Cak ni Danska ih nije lako dobila, samo 4 razlike.
Czech Republic 20 – 30 Austria
Austria 29 – 33 Denmark
Macedonia 22 – 21 Austria
Austria 27 – 33 Iceland
Austria 27 – 28 Spain
Austria 25 – 24 Hungary
Ekipa koja danas igra ozbiljan rukomet. Cak 9 igraca u bundesligi, dobar trener, dobri rezultati, puni su samopouzdanja.
Na EP su pokazali bolji rukomet od recimo Srbije, Rusije i Bjelorusije.
Czech Republic 20 – 30 Austria
Austria 29 – 33 Denmark
Macedonia 22 – 21 Austria
Austria 27 – 33 Iceland
Austria 27 – 28 Spain
Austria 25 – 24 Hungary
Ekipa koja danas igra ozbiljan rukomet. Cak 9 igraca u bundesligi, dobar trener, dobri rezultati, puni su samopouzdanja.
Na EP su pokazali bolji rukomet od recimo Srbije, Rusije i Bjelorusije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad bi se sutra trebalo znati s kim igramo? Izvlacenje je jeli prije utakmice za trece mjesto? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislim da bi najbolje bilo igrati sa Bjelorusijom,jaci jesu ali na dobar dan ih se moze dobiti a onda u revansu borba,ostalo po meni bez ikakve sanse,najmanje zelim Austriju sjajan rukomet igraju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
po mom mišljenju,najbolja opcija je Makedonija....Prije svega zbog putne razlike,te msm da bi mogli da igramo ravnopravno s njima...zatvoriti Lazarova i problem riješen
.Sve u svemu,sutra će biti puno jasnije !Nek' nam je Bog na pomoći !

- legenda reala
- Kontakt:
sutra u 13:00 je izvlačenjeUnofficialpage je napisao/la:Kad bi se sutra trebalo znati s kim igramo? Izvlacenje je jeli prije utakmice za trece mjesto?
A u baražu bi najbolje bilo dobiti Makedonce ili Bjeloruse igraju reklo bi se taj staromodni rukomet na malo golova, pa bi mi imali tu šansi jer se ne bi morali trkati s njima, dok su Austrijanci brzi, puno kontriraju, imaju dobre bekove, dobrog golmana, krila odlična baš su nezgodni i puno su napredovali od naših zadnjih okršaja a i tad su nas razbili, Makedonci mi se čine kao da su u silaznoj putanji
Ostali su svi za klasu jači od nas i nemamo apsolutno nikakvih šansi
moj konačan odgovor je Makedonija

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Protiv Bjelorusije ili Austrije imamo sanse, a Makedonija je tvrd orah za nas, a ostali pogotovo.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Protiv austrije nemamo sanse..makedonija i bjelorusija su dobre opcije..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.