FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
da hoce isprobat bilbiju i velkoskog u napadu da vidim kako bi to funkcionisalo
.........bilbija............velkoski
travancic.......stojcev............puric
...............kovacevic..............,...
puzi......dupe......vule...........baric
................delac........................
.........bilbija............velkoski
travancic.......stojcev............puric
...............kovacevic..............,...
puzi......dupe......vule...........baric
................delac........................
Baric je i danas igrao stopera,Jarni njega koliko vidim u ove dvije utakmice tu igrava,ostavlja prostor za ovog Sirijca na beku izgleda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahahah, svemu dodje kraj moj ti bavarac, uzeo ti ba bayern borussiu mg idi slavi.[/quote]
cemu nervoza
samo sam realan[/quote]
Evo ti pregled dosadasnjih tekmi na eurosportu2, sad ce ti bayern.Kakva nervoza pacijenti kao ti da me cine nervoznim? haha dobar si krele
haha[/quote]
molim bez vrijeđanja, nervoza je ipak prisutna, skriti se ne može
ima li kakvih novosti iz Genoe?
cemu nervoza

Evo ti pregled dosadasnjih tekmi na eurosportu2, sad ce ti bayern.Kakva nervoza pacijenti kao ti da me cine nervoznim? haha dobar si krele

molim bez vrijeđanja, nervoza je ipak prisutna, skriti se ne može

-
- Kontakt:
baricu je prirodna pozicija stoper,,a moze da igra i beka,,,on ce skoro pa 100% igrati stopera ili sa vuletom ili sa tatkom,,,dupovac,,,na ljeto,,u to sam siguran,,napusta klubmiky_hz je napisao/la:Baric je i danas igrao stopera,Jarni njega koliko vidim u ove dvije utakmice tu igrava,ostavlja prostor za ovog Sirijca na beku izgleda
imal sta ood onog reprezentativca sto ga anajavi gospon SDfarukzidane je napisao/la:baricu je prirodna pozicija stoper,,a moze da igra i beka,,,on ce skoro pa 100% igrati stopera ili sa vuletom ili sa tatkom,,,dupovac,,,na ljeto,,u to sam siguran,,napusta klubmiky_hz je napisao/la:Baric je i danas igrao stopera,Jarni njega koliko vidim u ove dvije utakmice tu igrava,ostavlja prostor za ovog Sirijca na beku izgleda

U Cardiff?farukzidane je napisao/la:baricu je prirodna pozicija stoper,,a moze da igra i beka,,,on ce skoro pa 100% igrati stopera ili sa vuletom ili sa tatkom,,,dupovac,,,na ljeto,,u to sam siguran,,napusta klubmiky_hz je napisao/la:Baric je i danas igrao stopera,Jarni njega koliko vidim u ove dvije utakmice tu igrava,ostavlja prostor za ovog Sirijca na beku izgleda

4.10.2009.
Neće valjda Tatko i Dupe na skemliju hahaha ,ako dodje Sirijac na beka nema ih nigdje 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
-
- Kontakt:
koalem je napisao/la:U Cardiff?farukzidane je napisao/la:baricu je prirodna pozicija stoper,,a moze da igra i beka,,,on ce skoro pa 100% igrati stopera ili sa vuletom ili sa tatkom,,,dupovac,,,na ljeto,,u to sam siguran,,napusta klubmiky_hz je napisao/la:Baric je i danas igrao stopera,Jarni njega koliko vidim u ove dvije utakmice tu igrava,ostavlja prostor za ovog Sirijca na beku izgleda
realnije,,,,ja mislim u Slobodu

Zizu ti si pouzdan ,šta mai oko Velikonje ? 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
-
- Kontakt:
nece levat pa nece,,,,treba ga malo nalupati,,Coach22 je napisao/la:Zizu ti si pouzdan ,šta mai oko Velikonje ?

Hoce li biti jos pojacanja osim Delaca?
ne rece ti nama za reprezentativa, ledeta itdfarukzidane je napisao/la:nece levat pa nece,,,,treba ga malo nalupati,,Coach22 je napisao/la:Zizu ti si pouzdan ,šta mai oko Velikonje ?![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
bice jos jedno ili dva sigurno,,trenutno su u opticaju tri igraca,,,misilim sa troicom se pregovara i dalje
DA li je u planu jos jedan napadac? Nevezano ovo za Velikonju...farukzidane je napisao/la:bice jos jedno ili dva sigurno,,trenutno su u opticaju tri igraca,,,misilim sa troicom se pregovara i dalje
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 26 jan 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta prizivate tog Ledeta vise...On kao osoba nije sporan ali ako opet budemo dopustali njegovom menadjeru da nam ustupa igrace crno nam se pise, a tek se rijesili agenture.
-
- Kontakt:
od ove troice,,,,jedan moze igrati ofanzivno,,ali ne bas klasicnog napadacacobefks je napisao/la:Hoce li doci jos jedan napadac? Nevezano ovo za Velikonju...farukzidane je napisao/la:bice jos jedno ili dva sigurno,,trenutno su u opticaju tri igraca,,,misilim sa troicom se pregovara i dalje
Rece mi prijatelj koji je dole na pripremama nesto poslovno i svratio cisto malo, kaze najspremniji su Tadejevic i Bilbija (sto ne znaci da su ostali nesto nespremni, jedino Dupovac dosao "zapusten" i ja sam to pretpostavljao i za mene je vec odavno izgubio mjesto u prvom sastavu, navodno i Jarni nezadovoljan kakav je dosao, i sta pruza.
-
- Kontakt:
A sta cemo mi raditi sa tolikim igracima, pogotovo ovim iz zadnje linije
Lede je sve dogovrio i pojacat ce nas klub.
Info??Tanbabuka je napisao/la:Lede je sve dogovrio i pojacat ce nas klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.