Ja sam odmah rekao da smo ga ishitreno pustili, pogotovo jer nam sada fale krila. Ali neka se tamo razigrava, mozda ga i vratimo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
+1UrbyEmanuelson je napisao/la:Ne mozemo mi vise nikoga sa pola snage da pobjedimo,prosla su ta vremena davno.
I evo,mali jubilej,post broj 1000 posvecujem nasem kapitenu,jedan jedini,kapiten svih kapitena po meni,Paolo Maldini![]()
od sad pišem Kristante!rope11 je napisao/la:
I killeru, poceo si me nervirati sa CHristanteom. Cristante, 'ebo ga pita.
a ko nas to u zadnje dvije godine nije namučio!francobaresi je napisao/la:Imam osjećaj da će nas Kaljari strašno namučiti danas.
SassuloLegendKiller je napisao/la:a ko nas to u zadnje dvije godine nije namučio!francobaresi je napisao/la:Imam osjećaj da će nas Kaljari strašno namučiti danas.
Arsenal prije 2 godine na San Siru.LegendKiller je napisao/la:a ko nas to u zadnje dvije godine nije namučio!francobaresi je napisao/la:Imam osjećaj da će nas Kaljari strašno namučiti danas.
Ide na dodatne preglede, ako bude potvrdjen problem onda nece potpisati, valjda koljeno u pitanju.. ccTitova-Juga je napisao/la:BREAKING: Mikael Essien nije prošao medicinske testove, transfer bi mogao propasti.
to su već dobre vijesti za Milan, za esiena nisu zao mi je zbog povrede ali ja ga ne želim u milanu, totalno bespotreban transfer. Hoce li i jedan stoper doci u milan, mozda Astori danas uvjeri sedorfa pa ga dovedu.muha milanez je napisao/la:Ide na dodatne preglede, ako bude potvrdjen problem onda nece potpisati, valjda koljeno u pitanju.. ccTitova-Juga je napisao/la:BREAKING: Mikael Essien nije prošao medicinske testove, transfer bi mogao propasti.
Dobro je da zubi nisu u pitanju.Titova-Juga je napisao/la:BREAKING: Mikael Essien nije prošao medicinske testove, transfer bi mogao propasti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.