Kazes mrze Izeta,pitam se koliko ce jos igraca zamrziti kad se formira Reprezentacija Kosova?Amarinho je napisao/la:Eh, u sklopu Svicarske Super League biraju najboljeg / najpopularnijeg igraca. Zivim ovdje u toj **** zemlji, i oni njega mrze iz dna duse jer se odlucio za BiH.
Znaci hajmo im za inat izabrat Izu kao najnaj igraca.![]()
Idemo:
http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... 18183.html" onclick="window.open(this.href);return false;
djieli te link na FB ili na drugim mrezama, portalima.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ebeni baksuzluk, tamam kad se trebao afirmisati ono totalno,,,desi se ovako nesto bez vezeMrShadow je napisao/la:Izgubili smo jedno krilo u Stevanovicu, ode jos jedno u Izetu, majku mu ebem, pa kako ne mogu sjesti sa menadzerom i sa predstavnicima kluba prije potpisa i dogovoriti se sve da covjek zna sta ga ceka, ovi fudbal transferi ispadaju isto ko pijaca.
Nase igrace nastavljaju šokirati u Galatasarayu.
Citirati cemo se ti i ja jos u ovoj godinimiki_92 je napisao/la:ako je i kristalna kugla i dalje u funkciji baci koji par za kladare da se popravim, ne ide me nesto zadnjih danaromeo je napisao/la:Da je greska prelazak u Galatu, pokazat ce se kadli tadli.
Jbte, odes u ligu u kojoj je svaki drugi klub pod istragom zbog namjestanja, i u klub kojem je cilj dovesti sto vise "istrosenih" igraca, sa kojima ce pokusati nesto usecariti u Evropi, a normala i sebi marketing jos vise podici.
Gdje je tu mjesto za napredak mladog igraca ?
Pogotovo i njihova pravila sa strancima, da i to ne zanemarimo.
Umjesto da je otisao u bilo koji Njemacki klub, gdje je red, rad i disciplina u prvom mjestu, mladi igraci u prvom planu, gdje im se velika paznja poklanja i td td.
Jbga.
Cuj Turska liga, e *ebem ti Sunce.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Pa koji je je8eni problem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
Procitaj stranicu u nazad, objasnio sam trenutnu situacijuBatko je napisao/la:Pa koji je je8eni problem?
Evo jos jednom:
Goalgetter je napisao/la:Nije registrovan za utakmicu. Nema mjesta za njega u ekipi jednostavno, smiju 10 stranaca imati u ekipi, a njih 12. Pricao mi je jedan prijatelj, sto prati Galatu, da ce povrijedjenog Brumu posuditi Gaziantepsporu, da bi oslobodili jedno mjesto, a ovo drugo je jos upitno. Armabat nece da ide iz Galatasaraya,i to im je najveci problem, jer su racunali na to da ce on napustiti Galatu. Ali povredom Brume i Aydina Yilmaza, koji ce odsustvovati jako dugo sa terena, opet se racuna na Armabata na krilnim pozicijama.
Jos su dodatno doveli lijevog beka iz Brazila, Alexa Tellesa, koji ce takodjer zauzeti to jedno mjesto za stranca. Koja procedura samo ybte.
A sve i da dobije mjesto medju tih ''10'', dvojica od tih moraju sjediti na tribini, dvojica na klupu, a 6 max. smiju biti na terenu.
pa sto je otiso tamo pitam se da sjedi na tribini ???Goalgetter je napisao/la:Procitaj stranicu u nazad, objasnio sam trenutnu situacijuBatko je napisao/la:Pa koji je je8eni problem?
Evo jos jednom:
Goalgetter je napisao/la:Nije registrovan za utakmicu. Nema mjesta za njega u ekipi jednostavno, smiju 10 stranaca imati u ekipi, a njih 12. Pricao mi je jedan prijatelj, sto prati Galatu, da ce povrijedjenog Brumu posuditi Gaziantepsporu, da bi oslobodili jedno mjesto, a ovo drugo je jos upitno. Armabat nece da ide iz Galatasaraya,i to im je najveci problem, jer su racunali na to da ce on napustiti Galatu. Ali povredom Brume i Aydina Yilmaza, koji ce odsustvovati jako dugo sa terena, opet se racuna na Armabata na krilnim pozicijama.
Jos su dodatno doveli lijevog beka iz Brazila, Alexa Tellesa, koji ce takodjer zauzeti to jedno mjesto za stranca. Koja procedura samo ybte.
A sve i da dobije mjesto medju tih ''10'', dvojica od tih moraju sjediti na tribini, dvojica na klupu, a 6 max. smiju biti na terenu.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Prije svega ne bi Izeta dovodili da im ne treba, u to budite sigurni. Ako u početku ima administrativnih problema, to ne znači da se na njega ne računa. Sačekajmo još sedmicu-dvije, da vidimo šta će se desiti u taboru Galate, kako će riješiti te probleme koje imaju. Rano je pričati da smo poslije Stevanovića izgubili još jedno krilo...
Sjetite se da je Hajrović došao u trenutku kada su i Yilmaz i Bruma bili spremni za igru, znači na takvu konkurenciju opet su njega doveli. Eh sad povredom dvojice navedenih igrača otvara se još više prilike za Izeta, svakako da će im trebati igrač za rotacije, a poznavajući sposobnosti Hajrovića, moguće je da se izbori i za prvih 11.
Samo strpljenja malo, nisu ga platili toliko da im sjedi na tribinama, a ni on ne bi došao iz ekipe u kojoj je bio glavni u ekipu u kojoj neće biti ni u kakvim kombinacijama. Valjda je pričao sa trenerom o svojoj ulozi i na osnovu toga donio odluku da pređe.
Sjetite se da je Hajrović došao u trenutku kada su i Yilmaz i Bruma bili spremni za igru, znači na takvu konkurenciju opet su njega doveli. Eh sad povredom dvojice navedenih igrača otvara se još više prilike za Izeta, svakako da će im trebati igrač za rotacije, a poznavajući sposobnosti Hajrovića, moguće je da se izbori i za prvih 11.
Samo strpljenja malo, nisu ga platili toliko da im sjedi na tribinama, a ni on ne bi došao iz ekipe u kojoj je bio glavni u ekipu u kojoj neće biti ni u kakvim kombinacijama. Valjda je pričao sa trenerom o svojoj ulozi i na osnovu toga donio odluku da pređe.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Romanista10
- Kontakt:
In a regulatory filing, the Istanbul side said it is going to pay 3.5 million euros to Swiss club Grasshopper for him as a transfer fee. Hajrovic will receive 550,000 euros for the second half of 2013-14 season in total but 200,000 euros of it will be paid for him in advance as a signing-on fee bonus. As of next season he will earn 1.1 million euros per season as an annual wage in addition to a match bonus of 10,000 euros.Unknown Genius je napisao/la:Prije svega ne bi Izeta dovodili da im ne treba, u to budite sigurni. Ako u početku ima administrativnih problema, to ne znači da se na njega ne računa. Sačekajmo još sedmicu-dvije, da vidimo šta će se desiti u taboru Galate, kako će riješiti te probleme koje imaju. Rano je pričati da smo poslije Stevanovića izgubili još jedno krilo... Sjetite se da je Hajrović došao u trenutku kada su i Yilmaz i Bruma bili spremni za igru, znači na takvu konkurenciju opet su njega doveli. Eh sad povredom dvojice navedenih igrača otvara se još više prilike za Izeta, svakako da će im trebati igrač za rotacije, a poznavajući sposobnosti Hajrovića, moguće je da se izbori i za prvih 11. Samo strpljenja malo, nisu ga platili toliko da im sjedi na tribinama, a ni on ne bi došao iz ekipe u kojoj je bio glavni u ekipu u kojoj neće biti ni u kakvim kombinacijama. Valjda je pričao sa trenerom o svojoj ulozi i na osnovu toga donio odluku da pređe.
Turci su ga platili 3,5 mil EUR ne 35 mil EUR. Znaci nema niti jednu garanciju da on "mora" igrati. Prije potpisa nisam znao ta suluda pravila o strancima u Turskoj i o samom broju stranaca koji su trenutno u klubu. Nadam se da nije pogrijesio sa izborom kluba. Mozda bi bilo bolje da je ostao jos godinu, dvije u Svici i napredovao. A onda u Bundesligu ili Serie A. Izgleda da je pol miliona EUR za pola godine ipak ubrzalo njegovu odluku.
- Unknown Genius
- Kontakt:
U turskoj ligi se igrači ne plaćaju 3-4 miliona da bi sjedili na tribinama, nemaju oni taj luksuz i svakako da će on dobiti šansu da pokaže šta zna.
Samo što Bosanac mora biti negativan, u svakom slučaju. Pjanić jednu-dvije utakmice ne odigra, odmah milion urota protiv njega se smišlja, a nek jednu utakmicu počne sve se to zaboravlja i tako u krug. Dokle više sa takvom sivom perspektivom da živimo, ne kažem ni ja da će Izet 100% uspjeti, ni da je izabrao najbolji mogući klub, ali treba se nadati da će se snaći i postati važan njihov igrač, a ne nakon par sedmica u klubu to proglasiti katastrofom.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Samo što Bosanac mora biti negativan, u svakom slučaju. Pjanić jednu-dvije utakmice ne odigra, odmah milion urota protiv njega se smišlja, a nek jednu utakmicu počne sve se to zaboravlja i tako u krug. Dokle više sa takvom sivom perspektivom da živimo, ne kažem ni ja da će Izet 100% uspjeti, ni da je izabrao najbolji mogući klub, ali treba se nadati da će se snaći i postati važan njihov igrač, a ne nakon par sedmica u klubu to proglasiti katastrofom.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ovaj potez mi je bio cudan od pocetka, jer zasto prelazit u novi klub prije SP-a?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- brzitesanj
- Kontakt:
Izet nije trebao ići iz Švice prije SP, igrao je redovno tamo postizao golove. Trebao je sačekati SP pa poslije SP gdje bi sigurno umao važnu ulogu kad bi još postigao još par golova NJegova vrijednost bi narasla za još 2-3 miliona i mogao bi birati hoćwl u BUndesligu Seriu A ili u Englesku. MIšljenja sam da ni jedan naš reprezentativac koji je standardan i ima minutažu ne treba mijenjati klub prije SP. Nadam se da će Hajrović iskoristiti priliku koju mu Mancini mora pružiti kad tad. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Romanista10
- Kontakt:
Zbog OVOGA:Cartman je napisao/la:Ovaj potez mi je bio cudan od pocetka, jer zasto prelazit u novi klub prije SP-a?

Jer ako se povrijedi. Postoji mogucnost da nece nikada leci TOLIKA lova. A on je jos uvijek "dovoljno" mlad da moze izgubiti koju godinu u Galatasarayu. Ali sto se tice reprezentacije to ( moguce neigranje i nenapredovanje ) je jako lose. Jer upravo on bi trebao da bude "to" desno krilo u 4/5/1
A on je jos uvijek "dovoljno" mlad da moze izgubiti koju godinu u Galatasarayu
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Evo izgleda da su poslali Amrabata u Malagu i da su se rijesili i Riere, sto otvara priliku da registruju Hajrovica i Tellesa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Inače nisam pesimista, ali ovo sa njim mi se nimalo ne sviđa. Previše nam je bitan da bi bio još jedan u nizu koji ima probleme u klubu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto se cudite. Je li i jedan nas fudbaler otisao u Tursku a da nije imao problema ili da mu se karijera nije pretvorila u zonu sumraka. 
Baljić i Bolić su imali problema, a bili su jedni od najboljih igrača u istoriji te lige.Dado je napisao/la:Sto se cudite. Je li i jedan nas fudbaler otisao u Tursku a da nije imao problema ili da mu se karijera nije pretvorila u zonu sumraka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, Proximic, safun79, tuzlanskinacin i 51 gost.