Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
ne dajem nam ni protiv koga velike sanse ukoliko ne nadjemo kakvo pucacko rjesenje u napadu...dobro je sto je Prce nasao klub i to prilicno dobar za njegove godine, ali ovoj ekipi i dalje fali puno toga...fali jos jedan srednji bek (mada spominju se neka rjesenja), fali najvise taj prvi napadac, pucac koji daje golove kad niko ne moze i kad nikoga ne ide..Malinovic i Panic ce prosiriti rotaciju i donijeti neki kvalitet ali nisu oni kalibar za prve opcije protiv najjacih ekipa ..i fale bolji halfovi u odbrani+ golman.
jbt gledas evropsko prvenstvo i ove nase kvalifikacije, pa mi kao da igramo neki rukomet u slow motion-u u odnosu na njih , a sa tim ekipa cemo se suociti u barazu..
daj boze da grijesim i da nista od ovog sto sam rekao ne bude ovako, ali realno posmatrano nemam bas previse razloga za neki optimizam.
jbt gledas evropsko prvenstvo i ove nase kvalifikacije, pa mi kao da igramo neki rukomet u slow motion-u u odnosu na njih , a sa tim ekipa cemo se suociti u barazu..
daj boze da grijesim i da nista od ovog sto sam rekao ne bude ovako, ali realno posmatrano nemam bas previse razloga za neki optimizam.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svi su jaci od nas od navedenih, tako da je svejedno. Mislim da bi nas Makedonija nabila 10 razlikePapastathopoulos je napisao/la:Protiv austrije nemamo sanse..makedonija i bjelorusija su dobre opcije..
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma ne bi nas nabili,ljudi igraju spor rukomet a i vecina akcija ide na Lazarova,s njima bi i nesto mogli uraditi i mozda s Bjelorusijom dok bi nas ostali zgazili.Bosniacum Lilium je napisao/la:svi su jaci od nas od navedenih, tako da je svejedno. Mislim da bi nas Makedonija nabila 10 razlikePapastathopoulos je napisao/la:Protiv austrije nemamo sanse..makedonija i bjelorusija su dobre opcije..
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa sam Ristovski bi nas izludio + dodas jednog Kirila koji bi nam utrpo vise od 10 golovaManuel je napisao/la:Ma ne bi nas nabili,ljudi igraju spor rukomet a i vecina akcija ide na Lazarova,s njima bi i nesto mogli uraditi i mozda s Bjelorusijom dok bi nas ostali zgazili.Bosniacum Lilium je napisao/la:svi su jaci od nas od navedenih, tako da je svejedno. Mislim da bi nas Makedonija nabila 10 razlikePapastathopoulos je napisao/la:Protiv austrije nemamo sanse..makedonija i bjelorusija su dobre opcije..

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- legenda reala
- Kontakt:
To je to, moderator iz Tuzle je sve rekao, ja o tome godinama pričam, u modernom rukometu nemamo šta tražiti bez dobrog šutera, koji u svakom momentu može sa deset metara preko bloka pogoditi, Savić je imo dobrih pogodaka u kvalifikacijama, ali je ono sve sa zemlje iz koraka, ozbiljne odbrane ono fataju u bloku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- brzitesanj
- Kontakt:
Svejedno koga dobijemo sutra
MIslim da će nam ovdje biti i kraj, teško da prođemo baraz, volio bi da griješim, al teško da ćemo proć na SP.

MIslim da će nam ovdje biti i kraj, teško da prođemo baraz, volio bi da griješim, al teško da ćemo proć na SP.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Makedonija ili Bjelorusija, pa da se bar nečemu nadamo.
http://www.eurohandball.com/drawticker" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eurohandball.com/drawticker" onclick="window.open(this.href);return false;
Imal gdje uživo izvlačenje?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta sad tu čekate, hajmo to.
dajte nam austriju ili makedoniju 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jel Vakat da ovo krene 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loading, loading, loading.... 
Hajde više

Hajde više

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Dajte nam Bjelorusiju, Makedoniju ili Austriju. Nek nas sreca prati!
Sansa nam je 33%.

Sansa nam je 33%.

Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 26 jan 2014, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Krenilo 

Grčka-Makedonija 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poljska - Njemačka
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gdje Island Nađe 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
auuuuuuuuuuu Neeeeeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.