Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovo je stvarno glupo. Pa kakv oprostaj za Muratovic-a, kao da je on neki igrac bio ili odigrao veliki broj utakmica. Nego 20 utakmica.Ovo je stvarno bezveze. Igralo je puno vecih i boljih igraca u repki, koji su imali puno vise nastupa za repku pa nisu imali oprostajne utakmice. Ovo samo kod nas ima
![]()
Mogli su jos komotno Nemanju Supica, Adnana Mravca Safeta Nadarevica, i Mirka Hrgovica pozvat da se i oni "oproste" od repke.
![]()
Principatus je napisao/la:Oprost Muratovica je zato sto se igra u Austriji vjerovatno. Ne vidim tu nikakav problem i ustvari je to lijep potez.
Pa eto kontaktiraj Almedina Hotu.ZutiMrav je napisao/la:Principatus je napisao/la:Oprost Muratovica je zato sto se igra u Austriji vjerovatno. Ne vidim tu nikakav problem i ustvari je to lijep potez.
Pa mogli su i Hotu Almedina dao je vise od Muratovica.
Treba zvati Cocalica da odigra par minuta i da se odmah oprosti.ZutiMrav je napisao/la:Pa mogli su i Hotu Almedina dao je vise od Muratovica.Principatus je napisao/la:Oprost Muratovica je zato sto se igra u Austriji vjerovatno. Ne vidim tu nikakav problem i ustvari je to lijep potez.
Koji šukElegant je napisao/la:Treba zvati Cocalica da odigra par minuta i da se odmah oprosti.ZutiMrav je napisao/la:Pa mogli su i Hotu Almedina dao je vise od Muratovica.Principatus je napisao/la:Oprost Muratovica je zato sto se igra u Austriji vjerovatno. Ne vidim tu nikakav problem i ustvari je to lijep potez.![]()
Pametno je reko to moj rodjo ali kao sto rekoh dobro je sto se i na tom planu nesto radi. Nadam se da ce u buducnosti biti vise tih stvari.Cartman je napisao/la:Covjek je sam sve objasnio "Mislim da su i veci igraci od mene zasluzili oprostaj".
Ovi likovi našli najstariju sliku DŽeke u reprezentacijiGoalgetter je napisao/la:
al pazi trake na šorcu lEGEAzizu1991 je napisao/la:Mislim da je ova slika iz susreta kada smo igrali prvi baraž sa Portugalcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.