Bore se za mjesto u prvom timu, odatle i karton. Znaci da nije ravnodusan, sto je dobro.fukaratz je napisao/la:sta fali sto je dobio crveni? momak se nabrijo pa malo pretjeraonama i trebaju nabrijani
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
malo borba za mjesto, malo tezak teren, sasvim dovoljno za klizeci i crveni 
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- nesvrstani
- Kontakt:
bas me zanima koji ce sponzor biti na prsima, tipujem na neku firmu javnog gradskog preduzeca, jedva cekam
da vidim novu opremu uzivo, nadam se da ce lijepo odstampati prezimena... bukvalno im je sve azmir stvorio
njihovo samo da igraju
da vidim novu opremu uzivo, nadam se da ce lijepo odstampati prezimena... bukvalno im je sve azmir stvorio
njihovo samo da igraju
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
fukara1919
- Kontakt:
Sulejman Kapić strijelac 
To sam i ja govorio, da se markiranje dresa uradi kako treba, kad je sve vec kako treba nek onda i to bude sa stilomnesvrstani je napisao/la:bas me zanima koji ce sponzor biti na prsima, tipujem na neku firmu javnog gradskog preduzeca, jedva cekamda vidim novu opremu uzivo, nadam se da ce lijepo odstampati prezimena... bukvalno im je sve azmir stvorionjihovo samo da igraju
Ono sto je uradjeno na zadnjim dresovima je odron, dno, sa tribina jedva raspoznajes koji je broj, a prezime nema sanse da procitas, ako vec ne znas ko je.
Grb je posebna prica, samo odradjena ona crna boja, ivice samo pospricane, bezveze. Nadam se da ce se narucit novi grbovi i zasit na dres kako to sve normalne ekipe rade, ili bar odstampat pa nalijepit kako treba.
Sto se tice sponzora naprijet i ja sam mislio da ce neko gradspo preduzece bit jedino ako ne nadju nekog "sa strane" pa mu ne uzmu pare
vodimo 2-0 
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 26 jan 2014, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
- nesvrstani
- Kontakt:
kad dzasko naredi da bude jezero na prsima i dole ispod ljeto u tuzli 2014 panonicaklasik je napisao/la:To sam i ja govorio, da se markiranje dresa uradi kako treba, kad je sve vec kako treba nek onda i to bude sa stilomnesvrstani je napisao/la:bas me zanima koji ce sponzor biti na prsima, tipujem na neku firmu javnog gradskog preduzeca, jedva cekamda vidim novu opremu uzivo, nadam se da ce lijepo odstampati prezimena... bukvalno im je sve azmir stvorionjihovo samo da igraju![]()
Ono sto je uradjeno na zadnjim dresovima je odron, dno, sa tribina jedva raspoznajes koji je broj, a prezime nema sanse da procitas, ako vec ne znas ko je.
Grb je posebna prica, samo odradjena ona crna boja, ivice samo pospricane, bezveze. Nadam se da ce se narucit novi grbovi i zasit na dres kako to sve normalne ekipe rade, ili bar odstampat pa nalijepit kako treba.
Sto se tice sponzora naprijet i ja sam mislio da ce neko gradspo preduzece bit jedino ako ne nadju nekog "sa strane" pa mu ne uzmu pare
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
nije Sulejman vec Semirfukara1919 je napisao/la:Sulejman Kapić strijelac
Sloboda Tuzla
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Brčkalić nije zadnji vezni, nego ofanzivni vezni. Desno, lijevo ili iza špicaultrasstyle_tz je napisao/la: Husic je strasan igrac, ako bude igrao na 50-60% kako je igrao u Orasju i Cibaliji mislim, prekucat ce ligu..jos 28 godina, u najboljim je godinama...Husic+ Omic i Brckalic da trce- sasvim dovoljno na zadnjem veznom...po meni samo nam fali jos taj jedan ofanzivni vezni, kreativac.
.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Prvih 11 u Gunji:
Na golu je Fejzić, zadnji red čine Mehanović, Salihović, Moranjkić i Mehidić, u vezi su Omić, Husić, Kapić, Musić i Efendić, a u vrhu napada J. Mujkić.
Na golu je Fejzić, zadnji red čine Mehanović, Salihović, Moranjkić i Mehidić, u vezi su Omić, Husić, Kapić, Musić i Efendić, a u vrhu napada J. Mujkić.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
NK Jadran Gunja kaze "FK Sloboda dominira terenom" ! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
0:4
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a zato je garant i izletio iz kombinacija ..lijevo , desno i iza spica on nema sta da trazi, kao i opcenito sa loptom u nogamaBenjo_AFC86 je napisao/la:Brčkalić nije zadnji vezni, nego ofanzivni vezni. Desno, lijevo ili iza špicaultrasstyle_tz je napisao/la: Husic je strasan igrac, ako bude igrao na 50-60% kako je igrao u Orasju i Cibaliji mislim, prekucat ce ligu..jos 28 godina, u najboljim je godinama...Husic+ Omic i Brckalic da trce- sasvim dovoljno na zadnjem veznom...po meni samo nam fali jos taj jedan ofanzivni vezni, kreativac.
.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
samke12345
- Kontakt:
samo da mi docekamo sezona da pocne aBd ko je dao 4 dol imal gdje na netu da pratite ?
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 1 gost.