FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Želim dobrodošlicu našem novom golmanu u FK Sarajevo i nadam se da će ispuniti one kriterije zbog kojih je doveden u FK Sarajevo.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
samo polako bice jos igraca ovih dana
bit će svega do kraja prelaznogkraljlavova je napisao/la:samo polako bice jos igraca ovih dana

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nebitan je kvantitet,bitan je kvalitet.kraljlavova je napisao/la:samo polako bice jos igraca ovih dana
1946

ima navijača ipak dole

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E jbg samo pola godine . Onda stvarno nezz sto ce nam kad cemo u maju traziti novog golmana . Osim ako dejo ne ostane .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
18 mjeseci,mikimaus je napisao/la:E jbg samo pola godine . Onda stvarno nezz sto ce nam kad cemo u maju traziti novog golmana . Osim ako dejo ne ostane .
6 + 12
klub ima opciju nakon prvih 6 mjeseci da produži (naravno

uz mogucnost produzenja, koliko ja znammikimaus je napisao/la:E jbg samo pola godine . Onda stvarno nezz sto ce nam kad cemo u maju traziti novog golmana . Osim ako dejo ne ostane .
uz to, ova polusezona je odrađena tako da se pokusa uzeti titula, na ljeto ce bit druga prica
Na ljeto cemo traziti Sebastijana Freya polahko 

"Posljednjih dana često održavamo pres konferencije. Drago nam je što smo dobili kvalitetnog golmana koji će bez sumnje donijeti dodatni kvalitet timu", kazao je Ibraković te dodao da je Delač potpisao na šest mjeseci sa mogućnošću produženja na još godinu nakon toga.

ma ovaj je naš narednih nekoliko godinaaS_Roma je napisao/la:Na ljeto cemo traziti Sebastijana Freya polahko
treba stvarno skinut kapu i nakloniti se upravi ako se uzme u obzir gdje smo i prosjek lige , večina klubova kuburi sa svakodnevnim troškovima, voda, struja, plate igračima,itd.
Ili mozda casiljasa posto je nezadovoljan
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Dobrodosao Matej, sve cestitke upravi!!Eh da li ce biti jos nesto ne znam meni iskreno zelja zadnji vezni PROVJEREN ne prinova, kao i napadac!
ps: Samo pratite sad najezdu parazita, uz stalnu kontru i crnjenje poteza, samo pratite od aldina pacijenta pa nadalje..
ps: Samo pratite sad najezdu parazita, uz stalnu kontru i crnjenje poteza, samo pratite od aldina pacijenta pa nadalje..
Dobrodošao Matej i svakako da čestitam upravi,zaista potezi koji plijene pažnju i onih kojima su trn u oku,no MI SMO DIVOVI pa je razumljivo
Hajmo avlijaneri 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
uprava napolje !!! je li vas stid Dino, dok drugi nemaju za vodu i kiriju, vi dovodite igrace iz Chelsea... Sramota stvarno

Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
bit ce jos slatke baS nas krenu 2014ta. pogotovo mene kao navijaca najdrazeg mi kluba, kao i vas braco moja... a i bit ce jos do kraja prelaznog roka jos slatke
mozda i u turskoj kakvog usput pokupimo na stanici negdje:)

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
idemo dalje

Abdulah Ibraković je naglasio da FK Sarajevo nastavlja sa jačanjem igračkog kadra i da za Bordo tim rok za transfere još uvijek nije završen.

treba pogurat ovu priču, a nema boljeg načina

izgleda da je Lede fakat naš 

Pa odakle vam vise te insajderske informacije, mislim ono bez ljutnje iritira i ja cekam ta pojacanja kao svi, i cujem i ja i za Ledeta za Srdjana itd itd..dajte neko se jede ovamo dok vi samo pisete imena
opet bez ljutnje 

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Dave, Fouzi1, JavierBosnia, keli, Konzerva, nedimmmm1337, samoFKS, Varijantas8, Zagor, ŠTA_JE i 85 gostiju.