Neka ti znas koliko ce Arsenal platiti...
Pusti ce njega Schalke i za manje pare samo da im se ne ponovi Nojer.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Postoji klauzula od 45 mil koja je stavljena sa razlogom, a Schalke uopste nije u interesu prodaja najboljeg igrača jer se bori za LP. Baljezgaš glupost, ne znaš da je Neueru ostala bila samo godina ugovora.I neće ga pustiti za manje, ako to uradi onda su najveći debili koje svijet poznaje. Pravi dil bi bio Gnabry i 36 mil eura.Gunner4 je napisao/la:Tako je, lupi sakom od sto. Reci nema dalje i tacka...![]()
Neka ti znas koliko ce Arsenal platiti...![]()
Džaba se trudiš,ja sam mu pokušao objasniti al' ne ide.FRANK RIBERY je napisao/la:Postoji klauzula od 45 mil koja je stavljena sa razlogom, a Schalke uopste nije u interesu prodaja najboljeg igrača jer se bori za LP. Baljezgaš glupost, ne znaš da je Neueru ostala bila samo godina ugovora.I neće ga pustiti za manje, ako to uradi onda su najveći debili koje svijet poznaje. Pravi dil bi bio Gnabry i 36 mil eura.Gunner4 je napisao/la:Tako je, lupi sakom od sto. Reci nema dalje i tacka...![]()
Ozbiljan igrac nece na zimu napustati klub, saceka ljeto i ode u bolji klub od Arsenala, nigdje mu se ne zuri, jos je veoma mlad.
Nojera sam naveo iz razloga sto je Schalke preveliki klub da bi sebi dozvolio luksuz da im jedan od najmrzih rivala uzme ponovo najboljeg igraca. Pravi bi primjer bio Gotze. Klauzula tek vazi od ljeta i mogao bi Bayern takodje da regajue tada kao i za Maria... A za par miliona manje vise... Mada ne sumnjam da ce Julian preci u Arsenal sada ili na ljeto meni svedno...FRANK RIBERY je napisao/la:Postoji klauzula od 45 mil koja je stavljena sa razlogom, a Schalke uopste nije u interesu prodaja najboljeg igrača jer se bori za LP. Baljezgaš glupost, ne znaš da je Neueru ostala bila samo godina ugovora.I neće ga pustiti za manje, ako to uradi onda su najveći debili koje svijet poznaje. Pravi dil bi bio Gnabry i 36 mil eura.Gunner4 je napisao/la:Tako je, lupi sakom od sto. Reci nema dalje i tacka...![]()
Jeste, ako si mislio Draxler i 36 miliona za Gnabrya.FRANK RIBERY je napisao/la: Pravi dil bi bio Gnabry i 36 mil eura.
Budel ga Bayern ili Real trazio tu je prica gotova, a Gnabry je jos dijete, iako je talenat nesporan.Rockefeller je napisao/la:Jeste, ako si mislio Draxler i 36 miliona za Gnabrya.FRANK RIBERY je napisao/la: Pravi dil bi bio Gnabry i 36 mil eura.
Draxler će prije ili kasnije u Arsenal. Ako ne dodje sad, doće na ljeto. Pitanje je trenutka i smijem se kladiti, mada ne mogu, čak i u odlazak sa foruma da će njegova nova destinacija biti Arsenal.
Ova utakmica je bila bogu za plakat, al' radi HSV-a a ne radi utakmice. Nemaju toliko ni lošu ekipu koliko su loše odigrali.
Draxler je vec odavno prestao biti talenat, to je reprezentativac trenutno mozda najace reprezentacije na svijetu. Gnabry tek ulazi u seniorske vode, a o njegovom potencijalu znam jako puno, pratim ga jos iz vremena Stuttgarta.Rockefeller je napisao/la:Bumo vidjeli. Igrača, bolje reći talenta, kao što je Draxler je za očekivati da svako traži.
Ma pusti ih Arnele. Vidis da su ovi Baernovci najvise zapjenili posto se i dalje nadaju da mogu dobiti Juliana kao i Gotzea sto su dobili!Rockefeller je napisao/la:Bumo vidjeli. Igrača, bolje reći talenta, kao što je Draxler je za očekivati da svako traži.