FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

krmpotich
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la krmpotich » 26 jan 2014, 18:59

NIje toliko Mazzari kriv, koliko se pita od g... ne moze napraviti. Ovo je postala šprdnja od kluba. Cambiaso, Jonothan, Milito-zdravo iz kluba!!! Jbt, Catania se ne može dobiti. Isplivalo je svo ono s.... sto se kupi od triplete na ovamo. Morati uradio dobar posao, izvukao guzicu i zaradio 300 miliona tako sto je utusio svetinju liku koji nije na istom kontinentu gdje je njegovo vlasnistvo!?!! Pa ova blamaza sa Djubrentusom.Mislim da smo jedini klub u istoriji koji je povukao svoju ponudu za nekog igrača(trampa). Totalno neozbiljno i djetinjasto... NIje mi jasno zasto je kupio klub?? Rijesio je neke dugove, ali mislim da prije želi prati svoj novac i to je to. Ovdje se treba zahvaliti najmanje 7-10 igrača i krenuti otpocetka. Cambiaso kapiten i glavni igrač :lol: :lol: :lol: :lol: Bog te ne bogovo, na sta smo mi spali. Nemam zivaca više....

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 jan 2014, 19:22

Nisam gledao tekmu (bojkotujem :mrgreen: )! ali kao sto cujem nista nisam propustio? Jednostavno jednostavno bez promijene u kadru (mozda i trener) i formacije nema napredka! I dalje cu da bojkotujem :D sve dok ne cujem promijene u klubu, jer samo se zivciram i onda zena i dijeca ispastaju :( :(
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 26 jan 2014, 21:25

Poslije utakmice Walter osuo paljbu po navijacima, pa zatim pojedinim igracima, pa na kraju i upravi jer ne mogu dovesti kvalitetna pojacanja.
Rekao je da je on zaustavio odlazak Botte, strucnjaci su ga vec bili naumili proslijediti negdje, jer ga Ruben impresionirao na treninzima, ali nije jos spreman da krece od prve minute poslije onakve ozljede.

Izgleda svi dobili priliku osim Belfodila :cry: Nije fer, a momak je zvijer.
slika

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 26 jan 2014, 21:32

Bice bolje dogodine, ima ovaj love samo treba skontati stvari :D. Ne postoji Inter od jucer, mora shvatiti velicnu kluba i uloziti sredstva i mora stati na stranu trenera. Logicno bi bilo da postoji kordinacija sa trenerom i da radi po njegovim zeljama.

Zanima me jesu li Belfodil i Icardi njegove( Mazzarijeve) zelje, prije nego sto je dosao??
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 26 jan 2014, 22:07

I nas to zanima, nikom nije jasno zasto se dalo oko 7 miliona za Belfodila ako momak nece dobit prilike

Icardi bi igro da nije ozlijedjen citavo vrijeme
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 26 jan 2014, 22:13

Taj jbni Icardi samo Juventusu zna golove davat, nadam se da neće igrat u nedjelju. :D

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 26 jan 2014, 23:00

Nemamo mi sta traziti ovakom igrom protiv juventusa ili nekog drugog kluba...ako je mazzari otvorio se sigurno mu sljedi kao i ono sto je beniteza potrefilo cim krivis upravu eto ti kick ban....sve dok se ne rjesimo http://prntscr.com/2mvdww" onclick="window.open(this.href);return false; ... nekim damo pozicije u klubu druge prodamo i dovesti igrace koji su se dokazali u serie a tipa , Hernanes, Cuadrado, Lulic, ima jos vrlo dobri igraca po ostalim ligama koji mogu doprinjeti kvaliteti tima narocito ako ga ponovo gradis a ne oni 3 godine grade a senatori jos tu...dati nekim mladima priliku, Longo , Livaja, Benasi, Bessa, M'baye, Duncan, Biraghi itd. Ali sve dok imamo vizionare u klubu samo nam je se nadati boljim danima :roll:
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 jan 2014, 23:11

Ljudi su 12 puta gostovali, 12 puta su gubili i onda dodju na Meazzu da igraju protiv velikog Intera i ljudi iscupaju bod..Pa zar mozemo nize pasti ?? :lol:

A jos 4 dana do kraja prelaznog roka, potrebno nam je minimalnmo 4,5 pojacanja, a mi smo umjesto toga odlucili se odreci najboljeg igraca :mrgreen: i ja da se nerviram vise zbog njih ? Neka hvala

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2014, 23:17

Ne znam vise koga kriviti,Mazzarijeva formacija me nervira,jer znam da Inter nikad nije znao igrati sa 3 nazad,uvijek smo imali veliki problema kod te formacije,nisam bio ZA kada se Mazzari postavio za sefa jer sam znao da igra tu formaciju,moramo se rjesiti dosta igraca i uloziti u nesto provjereno,pod hitno dovesti igraca na sredinu terena jer ga nemamo poslije Motte,ne moze Walter trpati Kovu na DM,ima Fernando iz Porta al niko ne spominje nista,ne znam kud ovo sve vodi,nadam se od sutra da ce Thohir odrijesiti kesu pa dovesti 3 pojacanja minimalno.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 27 jan 2014, 07:26

krmpotich je napisao/la:NIje toliko Mazzari kriv, koliko se pita od g... ne moze napraviti.
Sir alex ferguson da dodje - isto bi bilo :D

Jedinstvo iz Bihaca se vise pojacalo ove sezone nego mi :D
inace ?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 27 jan 2014, 10:49

slika

Moze li neko prevest please ? :roll:
inace ?

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 27 jan 2014, 11:34

JohnLowe je napisao/la:slika

Moze li neko prevest please ? :roll:
1. “NIKADA NE PREGOVARAJ SA RUBENTUSOM I BBILANOM”
2. “THOHIR POSTAVI SVOG COVJEKA OD POVJERENJA”
3. “STARA UPRAVA: SVI ODMAH KUCI !!!”

Evo citam da je vazan sastanak od 9 i 30 jutros Tahir i ekipa.

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... e-a-140466" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Scarpini, dana/u 27 jan 2014, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2014, 11:57

Niste svjesni šta dobivate (odnosno gubite) prizivajući Allegrija. Situacija nije tako katastrofalna, ipak je Inter u borbi za EL. Forma je očajna, istina, ali pomenuti kvazi trener bi ubrzo napravio tim koji se bori za opstanak. Dovoljno je vidjeti da je od Milana napravio tim kojem je Sassuolo uvalio 4 gola (Neroazzurri su im uvalili 7).slika Mazzarri ima svojim mana, i to dosta, ali njega bi trebalo zamijeniti boljim, a nikako gorim ili u najmanju ruku sličnim trenerom. Čak bi i Stramaccioni bio bolje rješenje. Ipak se radi o mladom i perspektivnom treneru, koji nije radio toliko loš posao u svom mandatu.

Što se tiče meča s Juventusom, činjenica je da ih je Inter zadnje 2 sezona i te kako mučio. Zebre nisu vezale dva trijumfa. Prošle sezone senzacionalna pobjeda, ove sezone zasluženo osvojen bod. Juventus će biti bez Buffona, a prethodno im je Lazio otkinuo bod. Stoga, Inter ima kakve-takve šanse i nema smisla ići samo na putovanje.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 27 jan 2014, 12:01

Ma naravno derbi je i uvijek se treba dati maksimum sto se kaze radi ponosa, ni ja ne bi alegrija, ima daleko bolji trenera koji forsiraju ove modernije formacije sa brzim krilima i posjedom lopte, samo nasi vizionari ne mogu svojom inteligencijom to da vide, nadam se da ce Tahir poslusati CN i poslati kuci Brancu i co.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2014, 12:14

Čim sam vidio da prizivate Allegrija, sve mi je bilo jasno k'o dan. :mrgreen: Oba milanska kluba su u teškom stanju, trebaju moderan pristup i kvalitetna pojačanja. Sve drugo je živa patnja. Nažalost, ne vidim da će se nešto promijeniti u budućnosti i da će biti značajnijih pomaka. Vi se barem nadate da će Thohir konačno odriješiti kesu, a mi od Berlusconija više ništa ne očekujemo.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 27 jan 2014, 12:21

Da, tako je kod nas bilo sa Moratijem ali i on sto dadne para oni degeni potrose na neke igrace kao klasa koji ne znaju centarsut upitit kako treba, ipak Celo kod vas zna dovesti igraca izmudrovati nesto a mi se od ovih ne mozemo ocekivati nekom dobrom igracu, ali covijek ima uvijek nadu da ce serie a zablistat opet i da ce se trio vratit u samo vrh u ovom slucaju milanski klubovi posto je juve vec u vrhu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2014, 12:33

Znaš kako to Galliani radi :?: Dovede propalu i istrošenu zvijezdu, da enormno veliku platu i na taj način svejedno optereti budžet kluba. Tako da su ti transferi za siću samo maska. ;) Ne vidim da je ni u Interu nešto bolje, ali barem ima bolju perspektivu ako novi vlasnik krene ulagati. U suprotnom, slijedi noćna mora, vjerovatno i gora nego pod Morattijem. Nadajmo se da do toga neće doći zbog dobrobiti Calcija i da će trio u dogledno vrijeme zagospodariti na vrhu Serie A. 8-)

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 27 jan 2014, 12:59

Da bez ulaganja nema nista, nadam se da ce ovi nasi pogurat porjekat izgradnje novog stadiona, tesko je bilo sta reci o Tahiru lik je tek dosao.

GdS - Ausilio a Madrid per Morata e Casemiro ?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jan 2014, 13:11

Cuj Mazzari se zali sto mu nisu doveli pojačanja,a Kuzmanović mu igra u prvoj dok mu potencijalni WC igrač kreće svaku četvrtu,petu...a da ne pričam da valjda nikad jos nije povezao 3 utakmice.Koliko znam trazio je Belfodila,a sad mu je totalno izvan kadra...pa namjerno mu ne bi pojacanja dovodio.Itekako se moze vise s ovim kadrom samo treba dovesti trenera koji zna.Pa ne moze me nitko uvjeriti da se ne moze sloziti neka koliko toliko pristojna igra i ne prosipati konstantno bodove protiv raznih Catanija,Chieva i sličnih.

Drugo,čitam tu netko bi se rijesio određenih igrača i onda,između ostalih,vidim na spisku Olsen...to jer je kao visak ili sta?Nije mi jasno.Wenger ga je trazio pocetkom sezone,ali eto Interu nije dobar.Jos jedan od onih kod kojih je problem samo to što ne dobiva priliku.

Treće,Kovačić može igrat "DM-a" kako vi to kažete.Može igrati povucenije i to mu zapravo i je najbolja pozicija samo je problem sto to ne moze igrati uz samo Cambiassa,ne moze igrat uz Kuzmanovića ili Guarina kao partnere u vezi sto se do sada pokusavalo.Uz njega treba uparit igraca tipa Fernando (kojeg su nesposobni dovest iako covjeku ugovor istice),Schneiderlin pa eto i Taider ako bas hocete.Ja ne znam jel ja stvarno tu nesto propustam i ne vidim zbog cega stalno forsira nege druge igrace (i tupi po istim formacijama) ili je Mazzari toliko neinteligentan i tvrdoglav.
Vrhunac svega covjek izavljuje da ima mladu i neiskusnu ekipu,a prosjek godina prve ekipe se nije dvaput u sezoni spustio ispod 27 godina.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.