AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jako važna pobjeda.
S kojom ste u igri za EL, a to bi bilo odlično, s' obzirom kakav start je im'o Milan.

- muha milanez
- Kontakt:
I treba da razmislja! Al mi nije jasno kako jedan Bonera i pored katastrofalnih greski moze biti u sastavu uopste? Rami danas odlican, Zapatu stavit pored njeg za sad dok se ne nadje neko kvalitetnije rjesenje..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Puno puta sam to već napisao ali evo ponovit' ću, Rami ako bude onakav kao što je bio u Lilleu i prvu sezonu u Valenciji, onda smo dobili jako kvalitetnog stoper. Međutim iako je danas odigrao odlično,ja mislim da može još bolje, najviše iz razloga jer nije igrao skoro 3 mjeseca i tek sad treba da podiže nivo igre. Isto važi i za Hondu koji nije igrao 4-5 sedmica prije nego što je došao u Milan.
O njima treba pričati/diskutovati tek nakon što iza sebe budu imali makar 10-15 mečeva,znači dok prođe to vrijeme adaptacije. Nadam se, ali mnogo se nadam da će doći jedan dobar stoper do kraja Januara, pa eto i Astori ako ne već neko drugi. Jer Boneru mi je više muka gledati.
O njima treba pričati/diskutovati tek nakon što iza sebe budu imali makar 10-15 mečeva,znači dok prođe to vrijeme adaptacije. Nadam se, ali mnogo se nadam da će doći jedan dobar stoper do kraja Januara, pa eto i Astori ako ne već neko drugi. Jer Boneru mi je više muka gledati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Ma kako da uveze bar 5 utakmica, kad ce vec sljedecu bit na klupi! Ne bi me iznenadilo da tako i bude. Valjda Sedorf jos uvjek eksperimentise i trazi ono najbolje, al ako u ove 3-4 utakmice nije shvatio, onda ne znam.. Mexes sminker, nek ide ako je vec tako, il' daj nek igra.. Da se hoce Saponara i SeS oporavit, muka mi je i od Robinha.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pazzini, gracie Inter
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Daleko je ovo od slavlja ali definitivno je napredak. U Alegrijevoj eri bi ovu utakmicu 120% izgubili. Slaviti dakako trebamo jer se ne sjecam kada smo zadnji put uvezali dvije pobjede. Kao sto je neko prije spomenuo, danas su makar malo vise trcali i borili se. I drago mi da nisu odustali, jer ranije su odustajali vec negdje oko 60 minute.
Ovih standardnih par papaka necu komentarisati ali mi smeta sto se kritikuje Honda. Momak je tek stigao, sve mu novo ali ipak igra solidno za razliku od nekih "klasa" koji su starosjedioci. Bice on jos bolji aBd.
I zamolio bih sve da ostave na miru Boga, pite i razne druge stvari koje se spominju u negativnom kontekstu.
Ovih standardnih par papaka necu komentarisati ali mi smeta sto se kritikuje Honda. Momak je tek stigao, sve mu novo ali ipak igra solidno za razliku od nekih "klasa" koji su starosjedioci. Bice on jos bolji aBd.
I zamolio bih sve da ostave na miru Boga, pite i razne druge stvari koje se spominju u negativnom kontekstu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo je prvi put ove sezone da se to desilo.jer se ne sjecam kada smo zadnji put uvezali dvije pobjede.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
#Seedorfeffectfrancobaresi je napisao/la:Ovo je prvi put ove sezone da se to desilo.jer se ne sjecam kada smo zadnji put uvezali dvije pobjede.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
10DelPiero je napisao/la:Zadnja linija tragikomicna, Bonerina reakcija, kada je neko poslao loptu na peterac Milana, pa covjek sam sebe fauliro
Ja i dalje ne mogu da vjerujm da lik onako reagira, a mentori mu bili Nesta i Maldini i on ispade onakav panj od igraca...Silva je nakon jedne sezone s Nestom postao top igrac...
Sta mislite De Sciglia isprobati kao stopera,a bekovi Abate i Emanuelson?
Inace do kraja ovog prelaznog roka trebali bi nam srediti jednok krilnog igraca i stopera(Menez,Doria(Astori,Rafael Toloi).
A ova dva igraca bi se mogla srediti za 20 miliona eura, ustvari prodati Mexesa Monacu za jedno 5 miliona eura i bio bi potrebno uloziti samo 15 miliona eura a imali bi jaku ekipu i za narednu sezonu.
-------------------------------Abbiati(Gabriel,????????)-----------------------------
Abate(De Sciglio)---Rami(Zapata)---Doria(Bonera)---De Sciglio(Emanuelson)
------------De Jong(Cristante,Essien)-----Montolivo(Poli,Muntari)-------------
-Menez(Niang)--------------Honda(Kaka)--------------El Shaarawy(Saponara)-
----------------------------Balotelli(Pazzini,Pentagna)-----------------------------
U ekipi imati 26 igraca,placa uracunat i porez na godisnjem nivou oko 110 miliona eura.
Inace do kraja ovog prelaznog roka trebali bi nam srediti jednok krilnog igraca i stopera(Menez,Doria(Astori,Rafael Toloi).
A ova dva igraca bi se mogla srediti za 20 miliona eura, ustvari prodati Mexesa Monacu za jedno 5 miliona eura i bio bi potrebno uloziti samo 15 miliona eura a imali bi jaku ekipu i za narednu sezonu.
-------------------------------Abbiati(Gabriel,????????)-----------------------------
Abate(De Sciglio)---Rami(Zapata)---Doria(Bonera)---De Sciglio(Emanuelson)
------------De Jong(Cristante,Essien)-----Montolivo(Poli,Muntari)-------------
-Menez(Niang)--------------Honda(Kaka)--------------El Shaarawy(Saponara)-
----------------------------Balotelli(Pazzini,Pentagna)-----------------------------
U ekipi imati 26 igraca,placa uracunat i porez na godisnjem nivou oko 110 miliona eura.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Titova-Juga
- Kontakt:
De Sciglio ne posjeduje niti jednu karakteristiku stopera da bi istog igrao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Posjeduje i to onu najvazniju koncentracija.Titova-Juga je napisao/la:De Sciglio ne posjeduje niti jednu karakteristiku stopera da bi istog igrao.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
UrbyEmanuelson je napisao/la:Pazzini, gracie Inter![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Pobjeda je bolja od orgazma!
Od Intera, odnosno tog 5-og mjesta nas djeli samo 5 bodova. Bit ce ovo zanimljivo pratiti.
Tacno se bez ikakvog plana dovode igraca. Cim je nesto bolji (i jeftiniji) igrac, eto ga odmah nama. Nema veze da li nam treba ili ne.

Pa je*emu zar ne treba trener biti taj koji ce sklapati ekipu, a ne menadzer koji ionako samo vreba slobodne i jeftine igrace?Seedorf: "If our transfer market campaign is over now that we have signed Essien? I don't know. Try to ask Galliani."

Tacno se bez ikakvog plana dovode igraca. Cim je nesto bolji (i jeftiniji) igrac, eto ga odmah nama. Nema veze da li nam treba ili ne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto? 

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ne znam je li ko postavljao.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Titova-Juga
- Kontakt:
Isto koliko I za to da ti dodjes pameti. Znam da ti je sada mnogo jasnije.ElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da je Clarence predočio Gallianiu koga želi i ko mu treba, a sad je na ćeli da odluči. Svi znate šta se desi kad ćelo šuti ili previše priča oko transfera.rope11 je napisao/la:Od Intera, odnosno tog 5-og mjesta nas djeli samo 5 bodova. Bit ce ovo zanimljivo pratiti.![]()
Pa je*emu zar ne treba trener biti taj koji ce sklapati ekipu, a ne menadzer koji ionako samo vreba slobodne i jeftine igrace?Seedorf: "If our transfer market campaign is over now that we have signed Essien? I don't know. Try to ask Galliani."![]()

-Rui Costa-
-Rui Costa-
ajde idi pljuj po velicinama kakve su Nadal i LBJ, odgovor ocekujem od nekih ozbiljnijih navijaca Milana, ipak ti to nisi.Titova-Juga je napisao/la:Isto koliko I za to da ti dodjes pameti. Znam da ti je sada mnogo jasnije.ElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Titova-Juga
- Kontakt:
Necemo o tome, I tu si donji. Papa tutu.ElLoco7 je napisao/la:ajde idi pljuj po velicinama kakve su Nadal i LBJ, odgovor ocekujem od nekih ozbiljnijih navijaca Milana, ipak ti to nisi.Titova-Juga je napisao/la:Isto koliko I za to da ti dodjes pameti. Znam da ti je sada mnogo jasnije.ElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.