Rooney88 je napisao/la:Ma bilo je maloprije debilnih komentara al ih izbrisase. A vala u kakvom sam stanju komotno mi se moze i prividjati. XD
Brate mislim da si citao temu " Fudbalska reprezentacija Kosova"
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Rooney88 je napisao/la:Ma bilo je maloprije debilnih komentara al ih izbrisase. A vala u kakvom sam stanju komotno mi se moze i prividjati. XD
Nista me ne bi cudilo....Tribalian je napisao/la:" ? ' " у ' поново $ $ на ? " "!![]()
$, ово " ? " " вест ? $ се $ $ „? ? не” – ово је / ? ФСС, пре " ? " " Зорана ?.
" $, а " ? & $ разговоре на ' ? $ ? " на $ $ " ФСС $ не " свој статус, све % " ? ' се " $ је ? $ " ? $ за ', " " потез & " се $ тренеру $ $ " посао на ".
? ", & се то " $ ? ' " " / " ?.

Kupi laptop ili desktop racunar.DANTES je napisao/la:ne mogu preko mobtela da otvorim.... ko je prodana duša?
imam ali mi nije pri ruci ovih dana...MaGiCa je napisao/la:Kupi laptop ili desktop racunar.DANTES je napisao/la:ne mogu preko mobtela da otvorim.... ko je prodana duša?
DANTES je napisao/la:imam ali mi nije pri ruci ovih dana...MaGiCa je napisao/la:Kupi laptop ili desktop racunar.DANTES je napisao/la:ne mogu preko mobtela da otvorim.... ko je prodana duša?
alan_kardec je napisao/la: Ma nema zime, srediće to Vučić...
FSS je sve bliži odluci da Ljubinko Drulović na kratko preuzme "A" reprezentaciju koju bi trebalo da vodi na gostovanju Republici Irskoj u Dablinu 5. marta.
Namera je predsednika Saveza da Drulović bude prelazno rešenje na mestu selektora jer je poznato da Tomislav Karadžić ozbiljno računa na povratak Siniše Mihajlovića na klupu "Orlova" iako je takav ishod daleko od izvesnog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.