Salio si se.Cescinho4 je napisao/la:Ocekujem sutra dobru tekmu. Ipak, mislim da ce kvalitet presuditi i da Werder zabiljeziti rutinsku pobjedu
@Robe: Nema im Pizzara, Jansena i Prodla.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Salio si se.Cescinho4 je napisao/la:Ocekujem sutra dobru tekmu. Ipak, mislim da ce kvalitet presuditi i da Werder zabiljeziti rutinsku pobjedu
Znaci sutra ima da mirno gledam utakmicuomerbavarac je napisao/la:Salio si se.Cescinho4 je napisao/la:Ocekujem sutra dobru tekmu. Ipak, mislim da ce kvalitet presuditi i da Werder zabiljeziti rutinsku pobjedu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Robe: Nema im Pizzara, Jansena i Prodla.
Respect, ali mi ovaj tvoj smajli navlaci sumnju.Cescinho4 je napisao/la:Ja sam mrtav ozbiljan. Mada, ako u Weredru ne bude Pizze mozda i izvucete remi
P.S. Nemojte JameSa dirati, dobar je on
Bolje bolje, jasta.Cescinho4 je napisao/la:@omerbavarac
je li sada bolje :ugeek:
ako BOG da jedno 4 komada ih ceka u mrezimoustapha je napisao/la:Jedva cekam da sutra na poluvremenu uleti Ribery pa da se ponovo u isto vrijeme razigraju on i Robben. Medjutim, treba biti oprezan sa ovom utakmicom. Werder ima igraca kojima moze zaprijetiti, ali se trenutno nalaze u losoj formi. S druge strane Bayern se zahuktao!
Ocekujem tri boda!
Ma kakvi nista od toga. 50 miliona odmah i nek ide.roy_makaay je napisao/la:"As" javlja da Ribery ipak produzuje ugovor![]()
,a kao ima uslov da u ugovoru mora biti da Ribery za 40 miliona može otici u Madrid kad god hoce
sumnjam u ovo,nece to sebi dozvolit Hoeness and Co.
Sta da poraste????zlatandr je napisao/la:Zna li iko kako bi mogao porast jedno dva,tri centa u visinu...
Hodaj na rukama i bićeš malo višizlatandr je napisao/la:Zna li iko kako bi mogao porast jedno dva,tri centa u visinu...
A meni je on bas dobar bio ..cak i najbolji poslije Elbera i Scholadr.adnan je napisao/la:
Mogu reći da mi je lakše kad znam da Pizzaro ne igra... Ne iz razloga što ga ne volim, uvijek mi je bio drag, ali se uvijek bivši Bayernovci nadrogiraju i utakmicu protiv nas maestralno odigraju i najčešće gol zabiju
pa ja u visinu hahahaha hocu da sam ko Van Buytenomerbavarac je napisao/la:Sta da poraste????zlatandr je napisao/la:Zna li iko kako bi mogao porast jedno dva,tri centa u visinu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda da se istezes??? Ali ne vjerujem ja da ima efekta. To je prirodna pojava, i tesko je da se moze necim ubrzati rast. Sad zavisi koliko imas godina. Muskarci do 21, 22 godine rastu i tad se njihov rast zaustavlja. Tako da ako imas manje od navedenih godina, a pri tome se nisi zezao u teretani i dizao tegove 95% ces porasti za jos nekoliko cm.zlatandr je napisao/la:pa ja u visinu hahahaha hocu da sam ko Van Buytenomerbavarac je napisao/la:Sta da poraste????zlatandr je napisao/la:Zna li iko kako bi mogao porast jedno dva,tri centa u visinu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da objasnim momku, ne napadaj me odmah.fromeL je napisao/la:Jel tema Bayern il teretana
ma nista gotovo je sa mnom, 24 pune jos malo...hvala usvakom slucajuomerbavarac je napisao/la:Pa da objasnim momku, ne napadaj me odmah.fromeL je napisao/la:Jel tema Bayern il teretana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da je tema Bayerna. Hajde malo sam se izvukao sa ovom zadnjom malom recenicom.
ujutro je covjek veci nego navecer, pa et iskoristi ovo ako ti sta znacizlatandr je napisao/la:Zna li iko kako bi mogao porast jedno dva,tri centa u visinu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.