HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

werly
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la werly » 21 jan 2014, 21:45

u subotu protiv capljine,lijepo sto ce pescara doci

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 22 jan 2014, 00:23

Cuj prijateljska sa.Pescarom,onda nam nije europa prioritet kad ce vec oni doci na ljeto! :D

Sretno Milicevicu,kolika je ta naknada 75 000 KM?
HSK Zrinjski Mostar.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 22 jan 2014, 02:22

200k

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 jan 2014, 11:34

bezze je napisao/la:200k
200 kuna ?? :lol: :lol: :lol:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 22 jan 2014, 21:16

Znaci neki dan stigle pare od ueffe negdje oko 300 000 KM, za Anicica Metalurg treba platiti 300 000 :-[KM i Astana 200 000 KM te za Milicevica minimalno 150 000 KM?

Pitanje je sta cemo od ovoliki para?
:D
Mozda da drzavi platimo porez!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 jan 2014, 16:36

saskograd je napisao/la:Znaci neki dan stigle pare od ueffe negdje oko 300 000 KM, za Anicica Metalurg treba platiti 300 000 :-[KM i Astana 200 000 KM te za Milicevica minimalno 150 000 KM?

Pitanje je sta cemo od ovoliki para?
:D
Mozda da drzavi platimo porez!
I sve da su ovo točne cifre u što sumnjam treba nam još toliko za godišnji proračun.Ali mislim da nijedne godine se nije bolje poslovalo što se tiče prodaje igrača.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 24 jan 2014, 19:21

Gdje zavrsi onaj Basara?
HSK Zrinjski Mostar.

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 24 jan 2014, 20:42

saskograd je napisao/la:Gdje zavrsi onaj Basara?
pregovara sa Zeljom........

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 25 jan 2014, 19:43

Utakmica se igrala u Međugorju pred oko 200 gledatelja, a trener Zrinjskog Karačić koristio je dvije različite momčadi, od kojih je svaka igrala po poluvrijeme.

Plemići su došli do pobjede pogotkom Mamića u 23. minuti utakmice, a imali su Plemići u prvom dijelu još nekoliko odličnih prigoda, ponajprije preko Igora Aničića,

U drugom dijeli imala je i Čapljina svoje prigode, a jednom su pogidili i stativu. Od prigoda Zrinjskog vrijedi istaći odličan pokušaj Simeunovića i poništen pogodak Nikolića zbog navodnog zaleđa, premda u ovom slučaju zaleđa nije bilo.

Sve u svemu ako se uzme u obzir da je ovo prva utakmica, te da da teren nije bio najidealniji za igru, treneri obije momčadi mogu biti zadovoljne igrom svojih nogometaša.

HŠK Zrinjski: Dujković, Zlatić, Graovac, Šćepanović, Aničić, Stojkić, Crnov, Pehar, Muminović, Pezo i Mamić (II. pol: Bandić, Brković, Radeljić, Belošević, Tipurić, Jozić, Nikolić, Bekić, Barišić, Simeunović, Stojanović).

HNK Čapljina: Perić, Brajković, Tomičić, Osmanagić, Grbavac, Vasilj, Nedić, Jelčić, Jurčev

slika

slika
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 jan 2014, 19:59

saskograd je napisao/la:Utakmica se igrala u Međugorju pred oko 200 gledatelja, a trener Zrinjskog Karačić koristio je dvije različite momčadi, od kojih je svaka igrala po poluvrijeme.

Plemići su došli do pobjede pogotkom Mamića u 23. minuti utakmice, a imali su Plemići u prvom dijelu još nekoliko odličnih prigoda, ponajprije preko Igora Aničića,

U drugom dijeli imala je i Čapljina svoje prigode, a jednom su pogidili i stativu. Od prigoda Zrinjskog vrijedi istaći odličan pokušaj Simeunovića i poništen pogodak Nikolića zbog navodnog zaleđa, premda u ovom slučaju zaleđa nije bilo.

Sve u svemu ako se uzme u obzir da je ovo prva utakmica, te da da teren nije bio najidealniji za igru, treneri obije momčadi mogu biti zadovoljne igrom svojih nogometaša.

HŠK Zrinjski: Dujković, Zlatić, Graovac, Šćepanović, Aničić, Stojkić, Crnov, Pehar, Muminović, Pezo i Mamić (II. pol: Bandić, Brković, Radeljić, Belošević, Tipurić, Jozić, Nikolić, Bekić, Barišić, Simeunović, Stojanović).

HNK Čapljina: Perić, Brajković, Tomičić, Osmanagić, Grbavac, Vasilj, Nedić, Jelčić, Jurčev

slika

slika

Vidi maminja ,startao golom,izgleda pravo pojačanje smo doveli :D :D :lol: :lol: .

Kad se ide u Makarsku?

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 26 jan 2014, 22:07

sljedeca utakmica protiv branitelja u srijedu,mislim da je pod bb

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 27 jan 2014, 18:42

aleksic novi igrac zrinjskog

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 27 jan 2014, 19:04

Kao sto rece jedan kolega nas sa drugog foruma : Zrinjski je ucinio na povratku srba u Mostar vise nego svi politicari zajedno! :D

Opet Slavija ,inace smo se uvijek usrecili sa pojacanjima koja su nam stigla iz istocnog seher grada!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 jan 2014, 20:48

werly je napisao/la:aleksic novi igrac zrinjskog
Reče mi danas kolega iz Sarajeva ,inače veliki navijač Želje , da je ovaj Aleksić dobar stoper i da je Osim pokušavao da ga dovede na Grbavicu.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 27 jan 2014, 21:33

[quote="saskograd"]Kao sto rece jedan kolega nas sa drugog foruma : Zrinjski je ucinio na povratku srba u Mostar vise nego svi politicari zajedno! :D

Opet Slavija ,inace smo se uvijek usrecili sa pojacanjima koja su nam stigla iz istocnog seher grada![/quo
Mislim da su svi igraci koji su dosli iz Slavije casno i posteno nosili dres Zrinjskog i da ti kazem nesto mi nismo iz sehera mi smo iz tamnog vilajeta!!!!!!mi smo sodoma i gomora!!!!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 jan 2014, 11:52

lovcen16 je napisao/la:
saskograd je napisao/la:Kao sto rece jedan kolega nas sa drugog foruma : Zrinjski je ucinio na povratku srba u Mostar vise nego svi politicari zajedno! :D

Opet Slavija ,inace smo se uvijek usrecili sa pojacanjima koja su nam stigla iz istocnog seher grada![/quo
Mislim da su svi igraci koji su dosli iz Slavije casno i posteno nosili dres Zrinjskog i da ti kazem nesto mi nismo iz sehera mi smo iz tamnog vilajeta!!!!!!mi smo sodoma i gomora!!!!!!
Bilo je i dobrih i loših iskustava sa igračima koji su dolazili iz Slavije.Žižović je bio odličan i vukao Zrinjski 3-4 sezone ,Žuržinov tako tako a najveći promašaj je bio Kutalija.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 28 jan 2014, 12:05

zrinja05 je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:
saskograd je napisao/la:Kao sto rece jedan kolega nas sa drugog foruma : Zrinjski je ucinio na povratku srba u Mostar vise nego svi politicari zajedno! :D

Bilo je i dobrih i loših iskustava sa igračima koji su dolazili iz Slavije.Žižović je bio odličan i vukao Zrinjski 3-4 sezone ,Žuržinov tako tako a najveći promašaj je bio Kutalija.

Okle Žiže i Slavije majke ti... :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 jan 2014, 14:08

Mislim da su svi igraci koji su dosli iz Slavije casno i posteno nosili dres Zrinjskog i da ti kazem nesto mi nismo iz sehera mi smo iz tamnog vilajeta!!!!!!mi smo sodoma i gomora!!!!!![/quote][/quote]

Bilo je i dobrih i loših iskustava sa igračima koji su dolazili iz Slavije.Žižović je bio odličan i vukao Zrinjski 3-4 sezone ,Žuržinov tako tako a najveći promašaj je bio Kutalija.[/quote]

Okle Žiže i Slavije majke ti... :D[/quote]

Čovječe stvarno sam fulio,Žiža nikad nije igrao za Slaviju a ja svih ovih godina bio ubjeđen da je i on došao iz Slavije. :o :o .Sreća pa se nisam ni skim kladio mogao sam lovu popušit :lol: :lol:.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 28 jan 2014, 20:17

Ziza je meni se cini dosao iz Rudar Ugljevika i debitirao je u pobjedi nad Dudelangeom od 0:1 u gostima!Uzvrat necu spominjat jer nije povezan sa Zizom! :lol:
HSK Zrinjski Mostar.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 jan 2014, 13:26

Mozete li razbiti Branitelj danas ???

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []