Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njima postala navika da na kraju priloga bacaju takve informacije. Hajde, valjda pogode.rammstein je napisao/la:na TV1 rekose da dolazi Lede ii jos jedan
ima važeći ugovor , kapiten je i najbolji igrač Olimpica,amypitar je napisao/la:Meni nije jasno kako ce Lede doci,kad ima ugovor sa Olimpicom.Necemo valjda placati obestecenje za covjeka koji ima 30 godina.Cisti supljak, ne treba bez veze lupetati, i nesto tvrditi bez ikakvih provjereni informacija.
Denis onaj? on je nedavno isto tako najavio da nam dolazi BH reprezentativac...rammstein je napisao/la:na TV1 rekose da dolazi Lede ii jos jedan
Ne bih njega doveo pa makar dzaba igrao. Supcina.ade43 je napisao/la:Je*o val lede
Ovo je neka vaša interna prepiska, neću se miješati. Mene samo zanima ova tvoja rečenica: Predstavljamo igrace na aerodromu sto nece u nasoj ligi ni jedan klub uraditi ni za 10 godina ? Gdje si vidio igdje u svijetu da se igrači predstavljaju na aerodromu, ako možeš pošalji mi link nekog kluba u svijetu da igrača predstavlja na aerodromu ?aS_Roma je napisao/la:Ne znate se radovati dobrim i lijepim vijestima svaki dan, ponašte se kao seljacine zadnje !!!
Do neki dan pricali nam o gašenju kluba, a sad posudjujemo igrace iz Celzija, razgovaramo sa najvecim klubovima na svijetu !!! Dalje , nudimo pare nasim konkuretima, kupujemo igrace iz nase lige , sto ni jedan klub nije uradio 20 godina , kupujemo kapitene iz drugih liga, dovode se sjajna imena za nasu ligu !!
Predstavljamo igrace na aerodromu sto nece u nasoj ligi ni jedan klub uraditi ni za 10 godina, marketing nam daleko najjaci u drzavi, pocinje akademija, rekonstrukcija stadiona !!!
Znaci sve nam je krenulo a vi se raspravljate trebali lede ili onaj iz sirije, zinula vam guzica za nepotrebene stvari, ne znate da uzivate u ovim trenucima , moramo li sami sebi najveci dušmani biti ??
Spustite malo tu bespotrebnu pricu i gluposti i uzivajte u ovim danima ..
Nemoj sve bukvalno shvatati , al dosta znas i sam igraca kad dodju u neki klub da se tamo docekaju od strane navijaca , novianra i ostalih iz kluba .. Mislim diglo se to na jedan veci nivo da zna covjek da nije dosao u neku vukojebinu , valjda shvatas sta zelim da ti kazem ,,Grokok je napisao/la:Ovo je neka vaša interna prepiska, neću se miješati. Mene samo zanima ova tvoja rečenica: Predstavljamo igrace na aerodromu sto nece u nasoj ligi ni jedan klub uraditi ni za 10 godina ? Gdje si vidio igdje u svijetu da se igrači predstavljaju na aerodromu, ako možeš pošalji mi link nekog kluba u svijetu da igrača predstavlja na aerodromu ?aS_Roma je napisao/la:Ne znate se radovati dobrim i lijepim vijestima svaki dan, ponašte se kao seljacine zadnje !!!
Do neki dan pricali nam o gašenju kluba, a sad posudjujemo igrace iz Celzija, razgovaramo sa najvecim klubovima na svijetu !!! Dalje , nudimo pare nasim konkuretima, kupujemo igrace iz nase lige , sto ni jedan klub nije uradio 20 godina , kupujemo kapitene iz drugih liga, dovode se sjajna imena za nasu ligu !!
Predstavljamo igrace na aerodromu sto nece u nasoj ligi ni jedan klub uraditi ni za 10 godina, marketing nam daleko najjaci u drzavi, pocinje akademija, rekonstrukcija stadiona !!!
Znaci sve nam je krenulo a vi se raspravljate trebali lede ili onaj iz sirije, zinula vam guzica za nepotrebene stvari, ne znate da uzivate u ovim trenucima , moramo li sami sebi najveci dušmani biti ??
U Turskoj to je normalna pojava.Docek igraca od strane Uprave,a onda obavezno obracanje novinarima.Igracu se odmah šal prebacuje preko vrata,to je kao neki ritual.Onda ide limuzina itd.itd.Grokok je napisao/la:Ovo je neka vaša interna prepiska, neću se miješati. Mene samo zanima ova tvoja rečenica: Predstavljamo igrace na aerodromu sto nece u nasoj ligi ni jedan klub uraditi ni za 10 godina ? Gdje si vidio igdje u svijetu da se igrači predstavljaju na aerodromu, ako možeš pošalji mi link nekog kluba u svijetu da igrača predstavlja na aerodromu ?aS_Roma je napisao/la:Ne znate se radovati dobrim i lijepim vijestima svaki dan, ponašte se kao seljacine zadnje !!!
Pusti ga kraju,vidis da samo provocira.Nasi igraci dolaze iz dalekih zemalja avionima,a vasi dolaze konjskim kolima sa Romanije,je li ti sada jasno Grokok?Kako mozes smarati tako covjece,pa imas li ti zivot izvan ovog foruma?aS_Roma je napisao/la:Nemoj sve bukvalno shvatati , al dosta znas i sam igraca kad dodju u neki klub da se tamo docekaju od strane navijaca , novianra i ostalih iz kluba .. Mislim diglo se to na jedan veci nivo da zna covjek da nije dosao u neku vukojebinu , valjda shvatas sta zelim da ti kazem ,,Grokok je napisao/la:Ovo je neka vaša interna prepiska, neću se miješati. Mene samo zanima ova tvoja rečenica: Predstavljamo igrace na aerodromu sto nece u nasoj ligi ni jedan klub uraditi ni za 10 godina ? Gdje si vidio igdje u svijetu da se igrači predstavljaju na aerodromu, ako možeš pošalji mi link nekog kluba u svijetu da igrača predstavlja na aerodromu ?aS_Roma je napisao/la:Ne znate se radovati dobrim i lijepim vijestima svaki dan, ponašte se kao seljacine zadnje !!!
aS_Roma je napisao/la:Ne znate se radovati dobrim i lijepim vijestima svaki dan, ponašte se kao seljacine zadnje !!!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, Amidzaa, amypitar, Benjolos, bhfanatic14, BungaBum, Burberry46, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, pjankesarajevo, Proximic, rimljanin90 i 71 gost.