Sportski komentatori

SalePD
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la SalePD » 20 jan 2014, 20:05

dentist je napisao/la:Moze li mi neko reci,u kojem sportu je Suko strucan i dobro potkovan?
Čovjek ne bi bio sportski novinar na državnoj televiziji da nije stručan za sport. To što se nekima ne sviđa njegov stil komentarisanja utakmica, to je već druga priča, to nema veze sa njegovim znanjem o sportu.
Evo npr. onaj Aleksandar Babić, što radi isto na BHT, ponekad prenosi košarku i čovjek kada prenosi moraš pojačati ton na 25 da bi ga čuo. Ali zato mu znanja ne manjka. Radi svoj posao odlično, priprema priloge, a kad prenosi vidi se da zna dosta o košarci, i ne može se reći da je loš komentator samo zato što ne svršava na svaku ubačenu trojku.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 jan 2014, 20:08

Šuko? To onaj što je rek'o za latvijski i ruski jezik "sve je to ruski"? Odličan, čista desetka.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 jan 2014, 19:04

DukeOfWellington je napisao/la:Šuko? To onaj što je rek'o za latvijski i ruski jezik "sve je to ruski"? Odličan, čista desetka.
To je onaj sto dozivljava golove bh. fudbalske repke kao da je na wc solji..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 jan 2014, 20:38

Kad prenose neke druge sportove u kojem ne igra BiH onda mi je komentiranje bitno al kad igra BiH ako komentira srcem i emocijama odlican je.

Ako ce Edin Avdic skakati na svaku trojku BiH, na svako pologanje, na pobjede ludovati a na poraze tugovati onda je za mene najbolji komentator na svijetu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jan 2014, 22:33

alan_kardec je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Normalno da nije, ali vecinski jesu.
Ti si to nekako, kako da kažem, izvagao? Argumenti za tu tvoju tvrdnju su ti koji? Jesi vagao i ove ostale narode? :lol:

Uzgred, nisu mi jasni ovi što su navijali protiv Džumhura isto ko što ne mogu da shvatim svršavanje pojedinaca kad Novak izgubi meč.
Koja ironija da si se bas ti nasao da ovo napises. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

filip13

Post Postao/la filip13 » 22 jan 2014, 18:19

Otelo je napisao/la:Kad prenose neke druge sportove u kojem ne igra BiH onda mi je komentiranje bitno al kad igra BiH ako komentira srcem i emocijama odlican je.

Ako ce Edin Avdic skakati na svaku trojku BiH, na svako pologanje, na pobjede ludovati a na poraze tugovati onda je za mene najbolji komentator na svijetu.

on jeste najbolji sportski komentator u bivšoj državi,bez obzira koju tekmu prenosio

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2014, 22:44

Sta ovaj na areni lupeta sto United prenosi, prvo covjek nije znao da u FA Cupu ne vazi pravilo gola u gostima, pa je cijelo vrijeme govorio kako UTD prolazi dalje i kad se zavrsi 90 minuta i vidio da niko ne ide nigdje osto ono paf.
Pa sad u produzetcima prica da ce se taj go u gostima isplatit ako u produzetcima ostane 1 0.

Boze budale.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 22 jan 2014, 22:57

klasik je napisao/la:Sta ovaj na areni lupeta sto United prenosi, prvo covjek nije znao da u FA Cupu ne vazi pravilo gola u gostima, pa je cijelo vrijeme govorio kako UTD prolazi dalje i kad se zavrsi 90 minuta i vidio da niko ne ide nigdje osto ono paf.
Pa sad u produzetcima prica da ce se taj go u gostima isplatit ako u produzetcima ostane 1 0.

Boze budale.
Liga Kup (Capital One Cup).

To je tačno rečeno. Pravilo gola u gostima aktivira se nakon produžetaka. Ako ovako ostane United ide dalje.

Istina je da nije znao dok se nije završio regularni dio.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 22 jan 2014, 23:05

Poslusajte samo:
[youtube][/youtube]
:lol: :lol:
RIP CITY!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jan 2014, 00:25

kako je samo patetican bio veceras Drago Ćosić :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2014, 08:40

http://sprdex.com/2013-01/kratak-vodic- ... ge-cosica/" onclick="window.open(this.href);return false;

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 jan 2014, 23:54

Lillard0 je napisao/la:Poslusajte samo:
[youtube][/youtube]
:lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jan 2014, 20:59

...igrač španskog Nantesa... by Drago Ćosić :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jan 2014, 21:02

a i 100x je spomenuo finale SP :lol:

Francuzi daju gol a on ce: U finalu SP na poluvremenu su Danci gubili sa 8 razlike
i tako citavu tekmu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jan 2014, 23:30

Prati li ko SK3 i kako komentator dozivljava golove na utakmici Aston Villa-WBA? :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 29 jan 2014, 23:37

Prica isto ko da mu je neko stavio stipavicu na nos :lol:

gol jeeee :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jan 2014, 23:47

Lampard8 je napisao/la: gol jeeee :mrgreen:
To je i dobro bilo. Kod jednog gola je to na kraju izaslo: "dvaaaaaaaaaoooool". Samo se predomislio u jednom trenutku. :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 jan 2014, 23:06

Komentar na jednom sajtu o D.Cosicu:
Ja sam Hrvat, branitelj, HRVI, domoljub, najviše slušam Thompsona, pedeji mi idu na živac, ne volim crvene, podržavam tradicionalnu obitelj, slavim vjerske katoličke blagdane, ali ljudi moji ovog kvazikomentatora ne mogu podnijeti, ne mogu podnijeti njegovu dreku, njegove jadikovke, njegovu opterećnost belosvetskim zaverama, njegovu patetičnu domoljubnost... Usprkos onoga navedenoga u prvom dijelu mog komentara, ja nisam pravi Hrvat, jer ne volim lik i djelo Drage Ćosoća?!

:lol: :lol: :lol:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 jan 2014, 23:16

ovako da se i ja malo izjasnim o komentatorima svi mi imamo razlicite ukuse npr meni gode hrvatski komentatori i gode mi komentatori arenesport dok npr sportkluba komentatori mi nikako ne leze...a o nasim iskreno mnogo volim gledati sport na bht mnogo mi se svidjaju komentatori spaho suko kristic fudbal i majer je expert za kosarku a dujkovic nije los za skijanje...dok npr na ftv su mi odron reci cu svi prafe gafove jer ko radi taj i grijesi ali mene iznenadi kad gospodin bilic izgovori jednu obicnu prostoprosirenu recenicu a da nije napravio gaf...ia za kraj za naseg marjana e on mi je ispocetka bio kao gotivan ali sada mi ide na zivce covjek nezna vise sta prica dere se nezna nista o fudbalu samo zna kad je go aut i faul nezna ili nema muda reci kad nas neki igrac napravi gresku zaista mi je on sad neslan sto bi se u narodu reklo tako da mi je mnogo drago sto ce sp biti na bht jer mislim da su tu extra komentatori
Samo Sarajevo

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 jan 2014, 23:27

MaGiCa je napisao/la:Komentar na jednom sajtu o D.Cosicu:
Ja sam Hrvat, branitelj, HRVI, domoljub, najviše slušam Thompsona, pedeji mi idu na živac, ne volim crvene, podržavam tradicionalnu obitelj, slavim vjerske katoličke blagdane, ali ljudi moji ovog kvazikomentatora ne mogu podnijeti, ne mogu podnijeti njegovu dreku, njegove jadikovke, njegovu opterećnost belosvetskim zaverama, njegovu patetičnu domoljubnost... Usprkos onoga navedenoga u prvom dijelu mog komentara, ja nisam pravi Hrvat, jer ne volim lik i djelo Drage Ćosoća?!

:lol: :lol: :lol:
:lol:
al' fkt kome on moze biti interesantan, ljepse slusati Gojka Andrijasevica i njegovo suskanje listica od kladare
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.