NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlak1987
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2014, 21:44

Ma logika je da nas puste, Azmir se nece zaustaviti dok ne udjemo u PL tako da je svima iz TK bolje da odmah udjemo. Tako da mislim da uzimamo bodove sve u TK...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 21:45

tuzlak1987 je napisao/la:Ma logika je da nas puste, Azmir se nece zaustaviti dok ne udjemo u PL tako da je svima iz TK bolje da odmah udjemo. Tako da mislim da uzimamo bodove sve u TK...
nece te u Gracanici sigurno pustiti :!: a i ne treba nam doveli smo pojacanja, doveli trenera pa nek se pokazu ;)
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2014, 21:46

fukaratz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma logika je da nas puste, Azmir se nece zaustaviti dok ne udjemo u PL tako da je svima iz TK bolje da odmah udjemo. Tako da mislim da uzimamo bodove sve u TK...
nece te u Gracanici sigurno pustiti :!:
Nemaju sta pustiti, vjerovatno ce izgubiti :mrgreen: Ako ne bude islo, podmazat ce baba

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jan 2014, 21:46

fukaratz je napisao/la:nisam dosao da provociram i bilo bi mi drago da se borite za prvo mjesto al me interesuje ko je od vasih iz uprave najavio da se ide na ulazak? ja sam razgovarao s nekoliko vasih bitnijih igraca i momci mi rekli da se ne ide na ulazak :!:
Kao prvo i sam znas da mi nemamo uprave mi smo kao i vi DJL ;) Nacelnik opstine i pocasni predsjednik kluba je izjavio da ide na ulazak... Takode sve to je potvrdio sef struke Denis Sadikovic.... Igraci znaju da se ide na ulazak i ja stvarno ne znam s kim si mogao razgovarati da ti to tako kaze jer vjeruj da lazu... :D

@tuzlak1987 kad bi bilo pustanja prije bi pustili Jedinstvu nego vama vjeruj mi ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2014, 21:49

Pa vi ste ista prica kao i prosle godine, prica se da idete na ulazak kako bi imali kontrolu zadnjih 5 kola da pustate koga zelite i odlucujete o tudjim sudbinama...

Ma eto pustite i Jedinstvo, onda garant necete uci ni one tamo sezone :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2014, 21:50

cesc4 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:nisam dosao da provociram i bilo bi mi drago da se borite za prvo mjesto al me interesuje ko je od vasih iz uprave najavio da se ide na ulazak? ja sam razgovarao s nekoliko vasih bitnijih igraca i momci mi rekli da se ne ide na ulazak :!:
Kao prvo i sam znas da mi nemamo uprave mi smo kao i vi DJL ;) Nacelnik opstine i pocasni predsjednik kluba je izjavio da ide na ulazak... Takode sve to je potvrdio sef struke Denis Sadikovic.... Igraci znaju da se ide na ulazak i ja stvarno ne znam s kim si mogao razgovarati da ti to tako kaze jer vjeruj da lazu... :D

@tuzlak1987 kad bi bilo pustanja prije bi pustili Jedinstvu nego vama vjeruj mi ;) :D
nemate vi nama sta pustat jer cemo mi tu tekmu fino kupit ako nista drugo...i nemoj mi samo rec da onaj vas pocasni predsjednik ne voli kesh i da ce se strasno zabrinut za navijace bratstva zbog toga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jan 2014, 21:51

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

nemate vi nama sta pustat jer cemo mi tu tekmu fino kupit ako nista drugo...i nemoj mi samo rec da onaj vas pocasni predsjednik ne voli kesh i da ce se strasno zabrinut za navijace bratstva zbog toga
Kes voli jarane al valja imat muda i pustit slobodi a svi znamo kolko on mrzi tu slobodu i jos da ih pusti u gracanici nema sanse ;) :D
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 26 jan 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 22:05

cesc4 je napisao/la:

druze znas i sam da vam igra nekoliko igraca koji su bili ili u Slobodi ili tuzlasnkim nizerazrednim klubovima i u dobrim sam odnosima s njima :!: necu ih imenovati al jbg ako oni lazu lazem i ja
Sloboda Tuzla

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jan 2014, 22:09

fukaratz je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

druze znas i sam da vam igra nekoliko igraca koji su bili ili u Slobodi ili tuzlasnkim nizerazrednim klubovima i u dobrim sam odnosima s njima :!: necu ih imenovati al jbg ako oni lazu lazem i ja
Ma drug vjeruj mi trenutno se samo dvojice mogu sjetit koji su kod vas igrali ali nema veze.... Lazu ba jasta nego lazu , a mozda je to taktika kako kaze stara poslovica "tiha voda brijege valja" ;) :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 22:23

MarcoPolo je napisao/la:Bratsvo ima problem samo s jednom utakmicom to je Mladost ostali će past u Gračanici lagano a što se tiče gostovanja u Lukavcu Bratsvo igra tradicijonalno dobro to znači ako dobijemo u Kaknju prvaci smo ako ne tada će vjerovatno biti cirkus od lige kao prije nekoliko godina kada se prvak isto odlučivao u Gračanici a to znači tada će savez odlučiti i to će biti vjerovatno otimačina jer "Daso" neće pustiti niti Slobodi niti Jedinstvu .Samo bih volio da sve derbi utakmice sude sudije iz RS neka nesude ni Pilav ni Peljto jer imamo mi loše iskustvo sa Alečkovićem kojeg je nakraju stigla božija pravda sada je niko i ništa i sem toga da budu delegirani na dan utakmice .Neka pobjedi bolji i svima sretno .
Tebi svaka čast, ali budi malo realan, imate 5 utakmica zaredom jako teških od toga tri gostujete (Lukavac, Čapljina, Gabela) a kući Sloboda i Jedinstvo, ako tu uzmete ono što želite onda i zaslužujete prvo mjesto :)

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 27 jan 2014, 00:17

staragarda je napisao/la: e svaka cast :lol: :lol: ...al vas frajer radi :D
I tako svake godine :mrgreen:
fukaratz je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

To se kaze, ako laze koza ne laze rog. ;)

Ocito da strance u klubu zaboli kita da li ce prica da izadje iz svlacionice i iz ovoga se da naslutiti da im nije ocitana bukvica da sute u javnosti te da se ocituju kad ih neko pita za ulazak, da je to glavni cilj.

Vjerovatno zato sto to i nije slucaj kada je u pitanju DJL Bratstvo a sasvim druga je prica to sto lazu brkati gad i Sadikovic. Ovom potonjem je naredjeno tako da prica tako da to nije nikakvo cudo.

E sad samo malo da se vratim na onu temu vezano za dodijelu nagrade najboljem sportskom radniku godine u Gracanici.

Ovdje na ovoj temi se upravo vidi u cemu je dobar "sportski radnik" Nusret Velicanstveni i bas se nekako vidi da je on osoba koja zasluzuje da primi to priznanje svake godine i mislim da bi dobro bilo to priznanje nazvati POCASNIM jer svake godine po meni bi ga trebao dobiti POCASNI PREDSJEDNIK DJL BRATSTVO Nusret Velicanstveni, veliki ljubavnik i obozavatelj zena i djevojcica sumnjivog morala.

Navijaci Bratstva jel vas stid pricati o kupovinama utakmica i podrzavati tu usmrdjelu pricu? Jel vas stid sto navijate za jedan takav klub koji kupuje i namjesta utakmice?

Dobre ovcice Nusreta Velicanstvenog.

slika

Ovaj Marco polo, cini mi se da je to Mico Halilovic?! Novi diplomirani kopir operater u Gracanickoj zgradi opcine :mrgreen:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 jan 2014, 00:28

MarcoPolo = Mirsad Mico Halilović :D inače čovjek kojem vire samo prsti iz š.... velikog i uglednog gospodina sa inicijalima N.H. :)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 jan 2014, 11:55

kao prvo ne kontam ove moje delegate iz tuzle , kakvo crno pustanje vi spominjete , dosta jvise blamiranja javno zbog neupucenih !!!! PUSTANJE NAM NE TREBA NIKAKVO , smaamo se kvalitetniom ekipom od svih u ovoj ligi i smatram da mozemo pobijediti sakoga u ovoj i u PL ... ne kazem da 100% ulazimo , ali imamo sve predspozici da deklasiro sve ekipe na gostovanjima , sto i ne mora da znaci da ce biti tako ....pustite te glupe price mahalske o dogovaranjima .... MI AKO NE MOZEMO UCI sa najboim trenerom , ekipom sa najzucnjim imenima , vrhunskim uslovima , velikim platama .... pa ne moramo ni uzaliti brate , ima sljedeca sezona !!!

Puno srece i nasim gracanlijama ,ja vam nikad necu zaboraviti ovo zadnje gostovanje u tuzli i onaj transparent sto ste napravili za nas velika ste gospoda , imate extra ekipu , namucili ste nas u ove dvije sezone kao rijetko ko i ja vam cestitam na tome , sto se tice mene uvijek ste dobrodosli tz ... neka pobijedi bolji i neka udje u PL bolji !!!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 jan 2014, 12:02

RUDARSKA2 je napisao/la: Puno srece i nasim gracanlijama ,ja vam nikad necu zaboraviti ovo zadnje gostovanje u tuzli i onaj transparent sto ste napravili za nas velika ste gospoda , imate extra ekipu , namucili ste nas u ove dvije sezone kao rijetko ko i ja vam cestitam na tome , sto se tice mene uvijek ste dobrodosli tz ... neka pobijedi bolji i neka udje u PL bolji !!!!
Ma namučili je mala riječ. Prije da smo mi njih namučili u njihove dvije pobjede, a mi smo dobili više sretno nego spretno ;)

Elem, u potpunosti potpisujem cijeli post svog sugrađanina.
tuzlanska Sloboda

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 27 jan 2014, 12:10

zlajci je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la: Puno srece i nasim gracanlijama ,ja vam nikad necu zaboraviti ovo zadnje gostovanje u tuzli i onaj transparent sto ste napravili za nas velika ste gospoda , imate extra ekipu , namucili ste nas u ove dvije sezone kao rijetko ko i ja vam cestitam na tome , sto se tice mene uvijek ste dobrodosli tz ... neka pobijedi bolji i neka udje u PL bolji !!!!
Ma namučili je mala riječ. Prije da smo mi njih namučili u njihove dvije pobjede, a mi smo dobili više sretno nego spretno ;)

to sam i misli reci brate , bolje receno MALTRETIRAJU NAS vec dvije sezone , ne znam zasto ljude boli da to priznaju , to je sport i ja im om prilikom cestitam . Koliko god pojedinci " kuhali " odnosi Slobode i Bratstva su uvijek bili odlicni , kao i odnosi TUZLE i GRCANICE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 12:29

RUDARSKA2 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:

to sam i misli reci brate , bolje receno MALTRETIRAJU NAS vec dvije sezone , ne znam zasto ljude boli da to priznaju , to je sport i ja im om prilikom cestitam . Koliko god pojedinci " kuhali " odnosi Slobode i Bratstva su uvijek bili odlicni , kao i odnosi TUZLE i GRCANICE !!!
Odlicno receno, Gracanica respekt, carsija u svakom smislu. Bratsvo je uvijek imalo bratske odnose sa Slobodom. To ne moze pokvariti niko. Uvijek rado vidjen gost.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jan 2014, 12:34

Ajde masala da se procita i sta lijepo od vas a ne samo ruzne stvari od pojedinaca ;) Pozzz za prave Tuzlake i navijace Slobode ;) :D

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 27 jan 2014, 12:40

dugo ništa ljepše na forumu,svaka čast,pozdrav za komšije,mi smo uvjek gledali slobodu i gledat ćemo i dalje,a ko bude bolji neka ide u PL,bitno je da su odnosi između dva kluba zdravi pa je lakše i vama i nama,a ovi što pišu da tu nema prijateljstva grdno se varaju.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 jan 2014, 14:03

RUDARSKA2 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:

Ja sam prvobitno mislio napisati IŽIVLJAVAJU jer mi je to prva riječ prošla kroz glavu kad su nas dobili u kupu. :)
Od naših tko neće to da prizna nije realan, a realnost jeste da vračamo Slobodu na prave puteve...ali je realnost da imamo još mnogo da radimo..a realnost je i da sve ekipe iz komšiluka zaslužuju naše poštovanje (prvenstveno Bratstvo jer ima jaku ekipu,ali ništa manje ni Radnički koji je proljetos napravio onaj strašan niz,Gradinu koja je hrabro iskoračila u izazov zvani PL, Budučnost i Zvijezda su svakako no need to comment )
tuzlanska Sloboda

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 jan 2014, 17:03

Omer Jahić?možda?
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Malilav i 15 gostiju.