Imas li video da pogledam ?gio10 je napisao/la:Ima video na yt o tom momku, stvarno sam ostao bez riječi.
Svaka mu čast, ali malo je pretjerao sa 19 god.
Inace i od mene veliki respekt za momka.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Imas li video da pogledam ?gio10 je napisao/la:Ima video na yt o tom momku, stvarno sam ostao bez riječi.
Svaka mu čast, ali malo je pretjerao sa 19 god.
Ma care nemas sta brzat, nista sto je instant ne valja. Slusao sam jednog lika koji daje kurseve o tome i kaze da je bolje nabiti za 10 godina 10 kila kvalitetnih misica i cistih nego 20 za godinu...Ne moze nista preko noci, to je poenta svega..IlPrincipe je napisao/la:Na zadnjoj slici izgleda kao sterodid mada dobro prekriva ako koristi![]()
Imali neko od vas da je koristio steroide. Ja sam razmisljao s jednim prijateljem po pola kupit onaj steroid PLAVO SRCE. I koristit ga samo jedan mjesec al dok skupimo muda za topa odma čim prestanemo koristit steroid nastavit još žešće sa treninzima
3-4 godine su realan period za nabildati se kao on bez brutalne hemije.Dex je napisao/la:Na nekoj stranici sam pročit'o, i to danas, al sad jel za vjerovat
Šta će ti to kad noge izbjegavas ?IlPrincipe je napisao/la:Na zadnjoj slici izgleda kao sterodid mada dobro prekriva ako koristi![]()
Imali neko od vas da je koristio steroide. Ja sam razmisljao s jednim prijateljem po pola kupit onaj steroid PLAVO SRCE. I koristit ga samo jedan mjesec al dok skupimo muda za topa odma čim prestanemo koristit steroid nastavit još žešće sa treninzima
Ja Chest day stavim u srijedu, jer svi, ama baš svi rade prsa, znači gužva velika bude, a sprava maloHZ_ilidzaa je napisao/la:Gore od samo koristenja steroida moze biti koristenje iskljucivo oralnih steroida !
Dakle kad se vec rokate rokajte se kvalitetno i manje stetno.
btw. danas omiljeni dan - CHEST DAY
Ne idem u udarnim terminima tako da je problem solvedDex je napisao/la:Ja Chest day stavim u srijedu, jer svi, ama baš svi rade prsa, znači gužva velika bude, a sprava maloHZ_ilidzaa je napisao/la:Gore od samo koristenja steroida moze biti koristenje iskljucivo oralnih steroida !
Dakle kad se vec rokate rokajte se kvalitetno i manje stetno.
btw. danas omiljeni dan - CHEST DAY![]()
Znači danas back-day
Ja već odradio, evo ne mogu da hodam, ne mogu otici sa stolice da se vode napijemEvolution87 je napisao/la:Danas su noge na rasporedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.