FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2014, 22:14

tuzlak1987 je napisao/la:Ma covjek je lopov i neka vrsta robovlasnika. Ne trebaju nam takvi, Azmirova para je svaka postena, a i dobar je covjek i realan. Bingo bi usao u Slobodu samo ako on ima tu neki profit, isto kao sad sto su dosli Mato i Vugdalic da se ogrebu od Azmira...
joj brate mojne o postenju u 21. vijeku....inace,navijaci celzija svaki dan rade proteste ispred stadiona zbog nepostenog bogatstva koje namazani rus ulaze u preposteni londonski klub...primjera takvih je brat bratu milijarda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2014, 22:16

Probisvjet je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma covjek je lopov i neka vrsta robovlasnika. Ne trebaju nam takvi, Azmirova para je svaka postena, a i dobar je covjek i realan. Bingo bi usao u Slobodu samo ako on ima tu neki profit, isto kao sad sto su dosli Mato i Vugdalic da se ogrebu od Azmira...
Sta ti lupas jbt. Kakav Mato i Vugdalic? Tesko razmisljas, probaj sa piracetam.
Eto ja ti garantujem da Mato dolazi samo gdje su pare, kao i matina zena..

A i Vugdalic koji je cisto ovdje zbog neke vrste profita se umjesao jer ga nikad nista sa Slobodom nije povezivalo..

Mada meni super dok je Azmir tu, Azmir je pokretac svega. Da njega nema ko zna gdje bi bila sada Sloboda :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 jan 2014, 22:18

Šta je to Bgt ukrao i ko su mu robovi ? ako su njegovi radnici robovi, šta su oni iz Livnice, iz Aide, iz Konjuha jbt oni onda i ne postoje. Čovjek drži 4000 radnika i lopov je, nek su nam pošteni doktori i policajci. Ovo za Matu i Vugdalića neću ni komentarisat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2014, 22:24

Pa evo gdje su bili Djakovic i Vugdalic prije godinu-dvije? Sve je to iz interesa, nisam rekao da se oni ne razumiju u to sto ce raditi. Dosli su cisto iz profita, nakon sto je Azmir sredio klub koliko toliko...

A Bingo kao sto je rekao neko se nece odvojiti od svoje pare nema sanse, dotle je doslo da covjek naredjuje radnicima da iskljucuju frizidere da bi ustedio :mrgreen:

Nama je sada najiskrenija dusa Azmir, neka je zdrav i ziv 100 godina jos...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 jan 2014, 22:30

tuzlak1987 je napisao/la:Pa evo gdje su bili Djakovic i Vugdalic prije godinu-dvije? Sve je to iz interesa, nisam rekao da se oni ne razumiju u to sto ce raditi. Dosli su cisto iz profita, nakon sto je Azmir sredio klub koliko toliko...

A Bingo kao sto je rekao neko se nece odvojiti od svoje pare nema sanse, dotle je doslo da covjek naredjuje radnicima da iskljucuju frizidere da bi ustedio :mrgreen:

Aj' se zapitaj gdje su bili svi, prije nego je Azmir završio ovo stanje oko kluba ? Ako ćeš tako gledati, onda su svi igrači, Ćiro, opština, i navijači ubuduće iz interesa se podigli i došli u Slobodu.
Neko sa strane kad gleda šta Azmir radi ne konta ko je i šta je Husić, odmah će reći koji je njegov profit tu. Šta ti je bolan niko ne živi od ljubavi.

Jedino ako je iskljucivanje frizidera lopovsto i robovlasništvo, sasvim si upravu, a ovako .. :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 jan 2014, 22:38

Vugdalic i Mato nisu tu zbog novca ,ali ako odrade svoje zadatke kako treba sigurno ce ih GIGANT nagraditi,umjesto da budemo sretni sto su se takva dva covjeka uticajna i uspješna prikljucila Azmirovom projektu jacanja Slobode izgradnje stadiona i sl, traži se dlaka u jajetu.

Pa Mato je bio jedan od rijetkih koji je prozivao odgovorne za dugove i ispadanje Slobode u nizi rang ,cak je i par puta bocnuo načelnika kad je gostovao kod njega u emisiji,za Vugdalica je bespotrebno bilo sta govoriti ako se oduzme to da je los komentator :mrgreen: covjek je veliki humanista, bio sportista i zna sto vragova čini mi se ima veza i vezica i na Kilimandzaru takvi ljudi nam ne mogu odmoci mogu samo pomoci ;) .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2014, 22:42

Coraco je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa evo gdje su bili Djakovic i Vugdalic prije godinu-dvije? Sve je to iz interesa, nisam rekao da se oni ne razumiju u to sto ce raditi. Dosli su cisto iz profita, nakon sto je Azmir sredio klub koliko toliko...

Aj' se zapitaj gdje su bili svi, prije nego je Azmir završio ovo stanje oko kluba ? Ako ćeš tako gledati, onda su svi igrači, Ćiro, opština, i navijači ubuduće iz interesa se podigli i došli u Slobodu.
Neko sa strane kad gleda šta Azmir radi ne konta ko je i šta je Husić, odmah će reći koji je njegov profit tu. Šta ti je bolan niko ne živi od ljubavi.

Jedino ako je iskljucivanje frizidera lopovsto i robovlasništvo, sasvim si upravu, a ovako .. :mrgreen:
Pa Azmir ce na kraju kad se sve ovo zavrsi dobro imati profit i to je potpuno ispravno, ako napravi te pare njegove su ali dosao je kad niko nije zelio da dodje :mrgreen:

Ovi ostali su samo efekt svi redom jer je covjek odradio najveci dio posla i ljudski sa svima redom porazgovarao...
Cinjenica je jedna, da bez njega i odredjenog djela ljudi tj vjernih navijaca ne bi bilo nista..Ostali svi koji dodju, mogu i da odu. Pa i igraci i Ciro ce da se mijenjaju..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jan 2014, 00:11

ima li sutra treninga na Tusnju i kad je ako ima :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jan 2014, 02:39

niko ih nije zvao, a i da ih je neko zvao sta ce ljudi tamo gdje ce sve izgubiti sa lopovima..ljudi su vidjeli sad da se radi da nece se nesto gubiti, a da se moze i zaraditi ebiiga..svako neka zaradi svako nisu ni dosli samo da djau i svi treba da zarade..samo neka klub zivi normalno i nema politike oko kluba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 08:56

Kapić: Nadam se da će me ovako ići i u prvenstvu!

Semir Kapić bez sumnje je jedno od najzvučnijih pojačanja pristiglih na Tušanj ove zime.

Semir Kapić - Prvi gol u crveno - crnom dresu postigao u Gunji

Van terena djeluje skromno i nenametljivo, no od prvog treninga svojom eksplozivnošću i brzinom odmah je zapao za oko većine navijača koji prate rad Crveno - crnih. Kapić je bio strijelac prvog gola u Gunji što je izvrsno za igrača koji je tek došao u novu sredinu.

"Nadam se da će me ovako i u prvenstvu ići i da ću davati golove! Pobjeda jeste visoka i utakmica je igrana na teškom terenu, ali je u potpunosti zaslužena!", ističe napadač koji je dres premijerligaša Olimpica zamijenio onim crveno - crne boje.

Kapić je za popularne Vukove sa Otoke odigrao 85 mečeva i postigao 17 golova. Sigurno da je i ovog proljeća mogao ostati u Premijer ligi, no prihvatio je izazov da dođe na Tušanj i učestvuje u stvaranju snažne Slobode:

"Što se tiče mog dolaska u Tuzlu, pozitivno sam iznenađen ljubaznošću saigrača i ljudi u i oko Kluba. Iskren da budem nisam puno pratio Prvu ligu, ali što se tiče kvalitete igrača nije velika razlika. Premijer liga nije puno kvalitetnija od Prve lige.".

Neizostavno pitanje je svakako rad sa "trenerom svih trenera". Kapić je, baš kao i ostatak tima, počastvovan što se njegova fudbalska karijera spojila sa trenerskom Ćire Blaževića:

"Izuzetna mi je čast što me gospodin Ćiro trenira, a kod njega me posebno impresionira profesionalnost i disciplina!".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 08:59

Pobjedom nad Jadranom od 4:1 Crveno - crni su uspješno zakoračili u pripreme za "pakleno proljeće".
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 09:01

Salihović: U narednim utakmicama očekujem našu još bolju igru!

Jesenas je bio stub odbrane Crveno - crnih, a i kod novog šefa struke Ćire Blaževića, Adnan Salihović je fudbaler na koga se ozbiljno računa.

Adnan Salihović: Ćiro je vrhunski stručnjak!

U prvom dijelu sezone Salihović je četiri puta tresao mrežu protivnika, no u Gunji je taj posao obavio navalni red našeg tima. Visoka pobjeda od 4:1 na gostovanju kod hrvatskog niželigaša svakako da je važna na početku priprema, no dvadesetjednogodišnji stoper tek u narednim mečevima očekuje da naš tim odigra u sladu sa očekivanjima "trenera svih trenera".

"Pošto nam je ovo bila prva utakmica i obzirom da je bilo tu dosta novih igrača, ekipa je neuigrana, mislim da je bilo dosta dobro. Bilo je par akcija onako baš kako smo radili na treningu. Mislim da smo počeli usvajat neke stvari. Zaleđen i dosta težak teren su onemugućili da pružimo još bolju igru što ne sumnjam da će biti u narednim utakmicama. Takođe, bitno je da se nije niko povrijedio.", kaže Salihović.

Na upit da nam komparira ekipu koja je okončala prvi dio sezone i ovu koja se formira pod trenerskom paskom Ćire Blaževića, Salihović je istakao:

"Sigurno je da u ovom timu ima dosta iskusnijih igrača koji svojim iskustvom mogu pomoći nama mlađim!".

Za mladog igrača kakav je Salihović, nema sumnje da će rad sa Ćirom Blaževićem biti veliko iskustvo. Od njega će svakako imati mnogo toga za naučiti. Njegove metode dosta su drugačije od onih koje primjenjuju drugi treneri, što je stoper odmah primjetio:

"Što se tiče treninga upečatljivo je da se dosta više radi s loptom i nekim tehničko-taktičkim zadacima. Takođe, evidentno je to da na svakom treningu vlada stroga disciplina. Ćiro je vrhunski stručnjak koji zna da se kroz rad s loptom može dostignuti vrhunska fizička sprema, tako da tzv. suho trčanje koje je dosadno igračima nije potrebno.".

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 09:11

Odlicno, imamo svako mjesto odlicno pokriveno zamjenama. Za kartone i izostanke ne moramo brinuti. "Drugih" jedanaest je isto odlicno. Lijepo!! 8-)

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 27 jan 2014, 09:25

Jbt nisam mogao vjerovati svojim ocima kad sam procitao da ovaj Vas Azmir ima 35 godina. Ja fakat mislio lik ima 50-tak (ili koju vise) godina kako izgleda. A Djakovic i Vugdalic su Vam tu dosli samo zato sto su Cirini prijatelji, a naravno zbog novca.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 09:32

budimo_realni je napisao/la:Jbt nisam mogao vjerovati svojim ocima kad sam procitao da ovaj Vas Azmir ima 35 godina. Ja fakat mislio lik ima 50-tak (ili koju vise) godina kako izgleda. A Djakovic i Vugdalic su Vam tu dosli samo zato sto su Cirini prijatelji, a naravno zbog novca.
Budimo realni, uvijek se prijatelji okupljaju radi nekog uzvisenog cilja. Zamisli kada bi se neprijatelji skupljali, nema logike. ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 jan 2014, 09:32

Pojma ti nemas, naravno! Ne znam zasto ti je fazon pisati nesto o cemu nisi upucen?
075

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 27 jan 2014, 09:50

Budimo realni, uvijek se prijatelji okupljaju radi nekog uzvisenog cilja. Zamisli kada bi se neprijatelji skupljali, nema logike. ;)[/quote]

Slazem se s tobom. Samo mene naljute i poslovni ljudi koji se pocnu okupljati oko kluba, a i navijaci koji se dignu kad je u klubu sve extra, a do jucer su pljuvali po Slobodi je..ali mater svima u i oko kluba, a sad kad Azmir dize klub odjednom su oni najbolji navijaci, kao uvijek su tu bili i mozda tebi i slicnim koji su tu uvijek govore: "Sta ti znas... bla bla" i prave se kao da sve znaju i da su pokupili svu pamet svijeta.
TzBulevar87 je napisao/la:Pojma ti nemas, naravno! Ne znam zasto ti je fazon pisati nesto o cemu nisi upucen?
O cemu ti? Na sta konkretno mislis? Na moju izjavu da sam mislio da Azmir ima 50-tak godina ili na to da su ova dva tu jer su Cirini prijatelji. Jesam li ja to pogrijesio nesto ili ti ne znas da su ova dva dobri sa Cirom?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 10:02

budimo_realni je napisao/la: Slazem se s tobom. Samo mene naljute i poslovni ljudi koji se pocnu okupljati oko kluba, a i navijaci koji se dignu kad je u klubu sve extra, a do jucer su pljuvali po Slobodi je..ali mater svima u i oko kluba, a sad kad Azmir dize klub odjednom su oni najbolji navijaci, kao uvijek su tu bili i mozda tebi i slicnim koji su tu uvijek govore: "Sta ti znas... bla bla" i prave se kao da sve znaju i da su pokupili svu pamet svijeta.
Za koga ti navijas i koji klub najvise poznajes? Za koji klub si najvise zainteresovan?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jan 2014, 10:11

Zanimljiv isjecak iz novina, nekadasnje Yugoslavije.
slika

cocolino
Kontakt:

Post Postao/la cocolino » 27 jan 2014, 10:13

Sto brzi povratak u premijer ligu od srca zelim nasoj i vasoj Slobodi, jer nam je krv crno crvena .pozz iz Zenice. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.