FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo jos jednog, rekoh ja polako ce doci ko zohari su haha
Na ovoj temi odgovora jedan lik koji skače s imena na ime, a sve isti ..... žalosno.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Evo krele se pojede, dijagnoza veoma poznata trese ga (kao i drugare vec neki period) haha.
Nego raja, jel to opet neka press konferencija sutra, negdje sam procitao?
čuj Patrickdomorocki je napisao/la:Prvo se raspitaj gdje ti dječaci treniraju hadalju![]()
a drugo,propao vam je Macron,jer ne ispunjavate njihove uslove,u prevodu(PEHARI) bilmeze,pa Abdulah moli Cviku da mu u toku sedmice završi PATRICK opremu jel hadalji nemaju u čemu da treniraju
Od 46-e pa do dan danas cirkus se nastavlja

kad su pehari bili uslov whahahahah
ako ne bude Macron bit će Puma kao kod drugog Tanovog kluba
to su ti naši problemi, to je naša svakodnevnica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
lafomamone je napisao/la:Bravo decko, potpis roditelja se vidi vec u prvoj recenici...domorocki je napisao/la:Prvo se raspitaj gdje ti dječaci treniraju hadalju![]()
a drugo,propao vam je Macron,jer ne ispunjavate njihove uslove,u prevodu(PEHARI) bilmeze,pa Abdulah moli Cviku da mu u toku sedmice završi PATRICK opremu jel hadalji nemaju u čemu da treniraju

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kolko ja znam nije.GriFFoNi je napisao/la:Evo krele se pojede, dijagnoza veoma poznata trese ga (kao i drugare vec neki period) haha.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prvo ti rece kada sam ja nabrajao Delac,Velikonja,Stevanovic bajka doci ce neki polovnjaci,sad kada je dosao prvi sa te liste a vjerovatno ce i ovaj drugi ti okreces pricu i suplju prosipas,idi pisi na svojoj temi ko vam je dosao i ko otisao mani se ti Sarajeva

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ne treba zaboraviti da su uspjeli ispasti iz ligeGangEvil je napisao/la:
hadalji su ti komplet familija usljo usljavi....od 46 do 91 - 2 titule....od 21 do 91 - 1 titula...nakon ovog mozes samo: SHUT THE FUCK UP !

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
nije se prestao igrati fudbal od 91...ali jedna titula do 91 vrijedi ko 10 ovih poslije 91...terabajt je napisao/la:A sta bi od 91 ... Jel to prije 25 g se presto igrati futbal ?GangEvil je napisao/la:hadalji su ti komplet familija usljo usljavi....od 46 do 91 - 2 titule....od 21 do 91 - 1 titula...nakon ovog mozes samo: SHUT THE FUCK UP !domorocki je napisao/la:Prvo se raspitaj gdje ti dječaci treniraju hadalju![]()
- Burberry46
- Kontakt:
Ovaj novinar na TV1 rece sigurno Muharemovic dolazi! Vidjecemo ima li istine
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Head je napisao/la:Evo domorocki ti i ja u ban da patrick nece biti sponzor nego ti prvi?

Einigkeit und Recht und Freiheit
Jel jos jedno pojacanje ili su moguca 2?
I koliko je do sad doslo u Sarajevo igraca, a koliko otislo ako ko moze napisat bio bih zahvalan...
I koliko je do sad doslo u Sarajevo igraca, a koliko otislo ako ko moze napisat bio bih zahvalan...
Evo nek aca banuje mene mjesec dana ako ne bude macron,a ako bude nek tebe.domorocki je napisao/la:Head je napisao/la:Evo domorocki ti i ja u ban da patrick nece biti sponzor nego ti prvi?
1946
U biti skretničar nije ništa puno slagao,nažalost vlada opšte rasulo u omladinskoj školi.Valjda će se vremenom popraviti.
Kad je press sutra ?
Kad je press sutra ?

---------------------------DOWNTOWN------------------------
antivozantivoz je napisao/la:U biti skretničar nije ništa puno slagao,nažalost vlada opšte rasulo u omladinskoj školi.Valjda će se vremenom popraviti.
Kad je press sutra ?
Hahahahaa pa ne vjerujem hhahahahaah daj ba Aco reaguj zivota ti eto
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mislim da on ionako leti zbog psovkiHead je napisao/la:Evo nek aca banuje mene mjesec dana ako ne bude macron,a ako bude nek tebe.domorocki je napisao/la:Head je napisao/la:Evo domorocki ti i ja u ban da patrick nece biti sponzor nego ti prvi?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
@Head
Je li Macron ide od ove polusezone ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Je li Macron ide od ove polusezone ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ovo sad malo aktuelno oko golmana pa me interesuje, ko onog Ibru postavi da bude trener golamana? Zar nije bio ni jedan malo iskusniji trener da uleti tu, a nek mu Ibro bude pomoćnik dok malo ne stekne iskustva. 

Nemoj tako Ibro je naš neka čovjek zaradi koju paru nemoj tako a pravi su golmani ne treba tu nešto extra sad.hilmo je napisao/la:Ovo sad malo aktuelno oko golmana pa me interesuje, ko onog Ibru postavi da bude trener golamana? Zar nije bio ni jedan malo iskusniji trener da uleti tu, a nek mu Ibro bude pomoćnik dok malo ne stekne iskustva.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, pjankesarajevo, relativizam, Rodman, Vanja8 i 84 gosta.