Ovi bazena ne mogu pogodit, ubacuj babuku
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Hello Boston, Are You Ready !!!
- Contentissimo
- Kontakt:
jesam li sta propustio 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Denox je napisao/la:
UPUSTVO ZA HD
Ovdje ga nisam sve skonto a i nevidi se dobro ...
Anti Nakarada
hvala na linku beton jeLiverpool. YNWA je napisao/la:upravu si, i slika je extraVGS je napisao/la:Ma draze mi je ovdje gledati nego se sad peglati dok namjestim VLC, odlicna slika ha ya
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... al-2.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Mirza !
odličan link!
hajmo mirza
25+
i i demo na takmicenje trica
Semper Fidelis
- Aanonymous
- Kontakt:
Jesi cak 8 poena xDContentissimo je napisao/la:jesam li sta propustio
Bostona
raja ima li na vlc da prenose YES al uz komentar edina avdica i da je u HD-u?
kako bi to bilo gotiva
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
kasni 15ak sekundi u odnosu na ostale, al je beton vala. HvalaLiverpool. YNWA je napisao/la:upravu si, i slika je extraVGS je napisao/la:Ma draze mi je ovdje gledati nego se sad peglati dok namjestim VLC, odlicna slika ha ya
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... al-2.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Mirza !
odličan link!
Mi smo Željini, Željo je naš!
- Contentissimo
- Kontakt:
dobro je ako je tako
evo i od mene jedan link, ako nekom zatreba
http://88.80.11.29/75283/watch-brooklyn ... on-celtics" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.11.29/75283/watch-brooklyn ... on-celtics" onclick="window.open(this.href);return false;
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Nek kasni i minutu, sta ima veze
Bitno je da se trice fino vide
Bitno je da se trice fino vide
- Aanonymous
- Kontakt:
Koja logika zabije ti igrac 34 poena i opet ga mezis na klupi jbg
nema to veze, i williams poceo s klupe a najbolji im igracAanonymous je napisao/la:Koja logika zabije ti igrac 34 poena i opet ga mezis na klupi jbg
Ma nije nikakav problem sto nije u prvoj postavi ali bih ja volio da ulazi oko 3-4 minute prije kraja prve cet kao Kirilenko a ne na pocetku druge pa ako zabije 10 poena ostaje duze, ako ne zabije ima samo 5-6 minuta u prvom pol
- brzitesanj
- Kontakt:
Hvala na linku, odličan jeContentissimo je napisao/la:dobro je ako je tako![]()
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Aanonymous
- Kontakt:
Ma hajde samo kad se sjetim prosle sezone i naslov do naslova nije ulazio nikako :S
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4
Ne valja ovo nikako. Očekujemo od njega previše. Prvo smo bili zadovoljni sa ulaskom u garbage time-u, pa onda samo nek' igra 10-ak minuta, pa daj nam bar 10p, pa daj 15, sad očekujemo petorku i da bude prva opcija u napadu. Ne ide to tako u NBA-u, al' eto dobro je dok se ne pljuje svaki mogući igrač osim Mirze.
Samo nek' igra odbranu na nivou, koševi će sami doći, po hiljaditi put to govorim.
Samo nek' igra odbranu na nivou, koševi će sami doći, po hiljaditi put to govorim.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Pa ne zabija bas cesto odnosno ono mu je bilo prvi puta. Ne mora nista da znaci to sto ga drzi na klupi. Nijedan od njih u Brooklinu ne odskace bas toliko od drugih. Koliko sam gledao tu ekipu relativno su svi tu negdje. Ne bas u par deka al' tu je to. I cini mi se da Kidd zna sta radi....Aanonymous je napisao/la:Koja logika zabije ti igrac 34 poena i opet ga mezis na klupi jbg
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
ima li link za YES
Strašno efikasna utakmica. 
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Boga mi ja vise volim kad' udje sa klupe u drugoj cetvrtini.Prisoner je napisao/la:Ne valja ovo nikako. Očekujemo od njega previše. Prvo smo bili zadovoljni sa ulaskom u garbage time-u, pa onda samo nek' igra 10-ak minuta, pa daj nam bar 10p, pa daj 15, sad očekujemo petorku i da bude prva opcija u napadu. Ne ide to tako u NBA-u, al' eto dobro je dok se ne pljuje svaki mogući igrač osim Mirze.
- Aanonymous
- Kontakt:
Gotivan ovaj parket u Bostonu 
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.