ujutro je covjek veci nego navecer, pa et iskoristi ovo ako ti sta znacizlatandr je napisao/la:Zna li iko kako bi mogao porast jedno dva,tri centa u visinu...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Koliko je istinita ta informacija za produženje ugovora Bilala, što se mene tiče nek samo produži, samo nek ostane što duže!
- rob do bagro
- Kontakt:
Rib ostaje garant.
A danas cemo odrzat lekciju zelenim kako se igra nogomet, ima da ih sameljemo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uvijek kad smo bili previse optimisticni i kad smo unaprijed zabiljezili pobjedu zijanili smo. Ostali smo kratkih rukava. Zato malo skromnosti nije na odmet.rob do bagro je napisao/la:Rib ostaje garant.
Ribery ne pocinje od pocetka 100%.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 23 jan 2010, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Dobro to je sa nase strane, sa strane navijaca, ja ne sumnjam da oni nece dobro odigrati.Werder je trenutno u krizi, pizzaro im ne igra i to moramo iskoristit.Ako misle osvojit titulu ovu tekmu moramo dobiti.Sve osim pobjede mene ne bi zadovoljilo.omerbavarac je napisao/la:Uvijek kad smo bili previse optimisticni i kad smo unaprijed zabiljezili pobjedu zijanili smo. Ostali smo kratkih rukava. Zato malo skromnosti nije na odmet.rob do bagro je napisao/la:Rib ostaje garant.
A danas cemo odrzat lekciju zelenim kako se igra nogomet, ima da ih sameljemo.![]()
![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bi ni mene, ali znas kakav je Werder. Malo, malo pa nas iznenade.rob do bagro je napisao/la:Dobro to je sa nase strane, sa strane navijaca, ja ne sumnjam da oni nece dobro odigrati.Werder je trenutno u krizi, pizzaro im ne igra i to moramo iskoristit.Ako misle osvojit titulu ovu tekmu moramo dobiti.Sve osim pobjede mene ne bi zadovoljilo.omerbavarac je napisao/la:Uvijek kad smo bili previse optimisticni i kad smo unaprijed zabiljezili pobjedu zijanili smo. Ostali smo kratkih rukava. Zato malo skromnosti nije na odmet.rob do bagro je napisao/la:Rib ostaje garant.
A danas cemo odrzat lekciju zelenim kako se igra nogomet, ima da ih sameljemo.![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
jedva ceekam...jele u pola 4 utakmica....kad ribrob krenu igrat i golic zabijat
,,jedva cekam!!!

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- rob do bagro
- Kontakt:
U 15:30, ako imas eurosport 2 mozes gledati tekmu, oni ce prenositi._amel_13_BHf_ je napisao/la:jedva ceekam...jele u pola 4 utakmica....kad ribrob krenu igrat i golic zabijat![]()
,,jedva cekam!!!
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
da,kako sam predpostavljo u pola 4,neam eurosport2 al snacu se vec nekako kod kog cu gledat...hvala..rob do bagro je napisao/la:U 15:30, ako imas eurosport 2 mozes gledati tekmu, oni ce prenositi._amel_13_BHf_ je napisao/la:jedva ceekam...jele u pola 4 utakmica....kad ribrob krenu igrat i golic zabijat![]()
,,jedva cekam!!!
![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Napokon su mi popravili digitalnu pa sad imam ES2 ,koja sreca jeboteeee
DAnas se nadam pobjedi ,ali treba biti oprezan ,opasan je werder ,kad se sjetim kad su nas nakantali 5 2 .Kad je ta tekma bila bio sam kod kolege ,a i danas mislim ici kod njega
DAnas se nadam pobjedi ,ali treba biti oprezan ,opasan je werder ,kad se sjetim kad su nas nakantali 5 2 .Kad je ta tekma bila bio sam kod kolege ,a i danas mislim ici kod njega
danas ce biti gusto imam los osjecaj
ovaj werder na s unisti svake godine
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa ja...bice gusto bice 0:2tax je napisao/la:danas ce biti gusto imam los osjecaj
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemamo nikako dobro sjecanje na njih. Uvijek nam nekako problema navuku. Nadam se da ce ponoviti ona prva sezona kad je Ribery igrao u Bayernu. 4:0 smo tad pobijedili. Jos se sjecam one njegove majstorije kad je Schulz naletio......tax je napisao/la:danas ce biti gusto imam los osjecaj
rob do bagro je napisao/la:Pa ja...bice gusto bice 0:2tax je napisao/la:danas ce biti gusto imam los osjecaj
nece .... dobice nas Bayern 3:1 ....... nadam se ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Igrajul oni vjecno ozljedjeni? 
- rob do bagro
- Kontakt:
Igraju, za tvoju info ovaj oporavljeni sto je se vratio ce produzit ugovorCasillas je napisao/la:Igrajul oni vjecno ozljedjeni?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Osvrni se malo na Real, pa vidi kako stojite sa povredama????Casillas je napisao/la:Igrajul oni vjecno ozljedjeni?
Wooowrob do bagro je napisao/la:Igraju, za tvoju info ovaj oporavljeni sto je se vratio ce produzit ugovorCasillas je napisao/la:Igrajul oni vjecno ozljedjeni?
Ja pitam se vjecno ozljedjene, Riberya i Robbena. Ni jedan od njih nije igrac Reala nego Bayerna. Mene ne zanimaju Realove ozljede, nego me zanima da li igra taj tandem, kojeg ste ndavno nazvali Robbery, a samo su u jednoj utakmici uspjeli pokazati nesto sto ja pokazem kad igram viktorijeomerbavarac je napisao/la:Osvrni se malo na Real, pa vidi kako stojite sa povredama????Casillas je napisao/la:Igrajul oni vjecno ozljedjeni?
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma ja sad si protiv, a prije nekoliko mjesece si slinio za njim 
Ne zna se da li ce Ribery krenuti id pocetka, na press Gaal nije htio odgovorit na to pitanje da li ce Ribery igrat od prve min.Garant ce ga uvest u 2. poluvremenu, jer bilo bi previse ga uvrstat ga od pocetka jer je tek sanirao povredu, tako da sigurno nece biti u prvih 11.
Ne zna se da li ce Ribery krenuti id pocetka, na press Gaal nije htio odgovorit na to pitanje da li ce Ribery igrat od prve min.Garant ce ga uvest u 2. poluvremenu, jer bilo bi previse ga uvrstat ga od pocetka jer je tek sanirao povredu, tako da sigurno nece biti u prvih 11.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jesam prije 3-4 mjeseca, kad sam vjerovato da je to samo faza, a kasnije sam shvatio da su on i Robben samo jadnici od staklarob do bagro je napisao/la:Ma ja sad si protiv, a prije nekoliko mjesece si slinio za njim
Bolje da ga bezveze ne uvodi u igru, osim ako osigura sebi pobjedu
Sta je sa Nizozemcem? Hoce li barem on od prve minute, ili nije 100% spreman
Sutra naslovnica Bilda:
Ozljedili se Robben i Ribery u samo pet minuta igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.