Ipak BHT prenosi Davis Cupshminka je napisao/la:Face TV prenosi DC, to je Marjan spomenuo prije tekme sa Argentinom kada je Damir bio gost u studiju
izvlacenje parova ce biti u cetvrtak
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Damir se trenutno nalazi na entry listi za Bergamo, a Mirza za Quimper.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Skok za 44 mjesta na atpu I sada je 144 ja svijetu. Poticaj da nastavi raditi na teniskim manama koji ima mnogo, prije svega servis. Bravo Damire.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Consigliere
- Kontakt:
kad pocinje Bergamo?Virtu4l je napisao/la:Damir se trenutno nalazi na entry listi za Bergamo, a Mirza za Quimper.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Za dvije sedmice, tacnije 10 februara pocinju obadva turnira.Consigliere je napisao/la:kad pocinje Bergamo?Virtu4l je napisao/la:Damir se trenutno nalazi na entry listi za Bergamo, a Mirza za Quimper.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Mirza je i prvi nosioc futuresa u Zagrebu koji pocinje bas 10-tog februara , pa vidjet cemo sta ce odlucit fr.. ili hr..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Nakon nastupa u Davis Cupu Džumhur navodi da će ostati u Evropi, a prvi naredni turnir gdje planira nastupati je Challenger u Italiji.
- Potom slijede turnira ATP serije 250 u Marseilleu, nakon toga ATP 500 u Dubaiju, a potom sedmica odmora do Indian Wellsa i Miamija. Pokušat ću da odigram i tu turneju u Americi - kazao je prvi bh. teniser, koji od danas zauzima 144. mjesto na ATP rang listi. to je to
steta sto nece nastupit na chellengeru u sa... al nema veze 
- Potom slijede turnira ATP serije 250 u Marseilleu, nakon toga ATP 500 u Dubaiju, a potom sedmica odmora do Indian Wellsa i Miamija. Pokušat ću da odigram i tu turneju u Americi - kazao je prvi bh. teniser, koji od danas zauzima 144. mjesto na ATP rang listi. to je to
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Challengera u Sarajevu više nema.
-
lucif3R666
- Kontakt:
aa nisam znaoo , stetaa ...DukeOfWellington je napisao/la:Challengera u Sarajevu više nema.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da je challenger u Sarajevu dobio novi termin a to je 13. oktobar 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gdje si to čuo? Dobro je onda...Unofficialpage je napisao/la:Izgleda da je challenger u Sarajevu dobio novi termin a to je 13. oktobar
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na ovom forumu profesionalnitenis ch temaDukeOfWellington je napisao/la:Gdje si to čuo? Dobro je onda...Unofficialpage je napisao/la:Izgleda da je challenger u Sarajevu dobio novi termin a to je 13. oktobar
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Marseille je prejak, bez obzira što je iz serije 250.
Berdych, Davydenko, Gasquet, Janowicz, Gulbis, Monfils, Raonić, Tsonga & WAWRINKA.
Berdych, Davydenko, Gasquet, Janowicz, Gulbis, Monfils, Raonić, Tsonga & WAWRINKA.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Challenger u Sarajevu dobio novi datum...13. oktobar...idalje je frka oko love, ali je termin sigurno tu i ako Senad aplicira...odrzat ce se tada
da je tu jos Roger, Rafael ili Novak, pomislio bi covjek da je turnir od 500 :O bruku jak turnirVirtu4l je napisao/la:Marseille je prejak, bez obzira što je iz serije 250.
Damir ce nastupit na ATP(500) turniru u Barceloni,organizatori ce jednu pozivnicu dati Damiru !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Damir dobio pozivnicu za ATP 500 turnir u Barceloni, na kojem izmedju ostalih ucestvuje i Nadal. Bravo 
SAMO ČELIK !
Ogromna stvar za bh tenis....da velika zemlja poput Spanije koja ima mnogo talenata daje WC zemlji za koju vise od pola Spanije i ne zna da postoji 
Ne vjerujem ja u to dok ne bude zvanično.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hule_barca
- Kontakt:
Jel dobio WC za kvale ili za glavni žrijeb. A ovo što su iz Barcelone dali mu WC, po meni je jedina logika ta što je Barcelona Tenis Klub mnogo godina pravila turnire u Sarajevu, ne znam da li to još postoji i vjerovatno je i sam Damir nekada igrao njihove turnire pa otuda ta povezanost.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.