FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal danas kakav trening na stadionu ?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Crveno-crne boje!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako se zove ovaj golman i odakle je !?Gorki je napisao/la:
finalisti kupa 2008
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- TzBulevar87
- Kontakt:
Iz Srbije je golman, preziva se nešto sa "J" čini mi se...VolimTz je napisao/la:Kako se zove ovaj golman i odakle je !?Gorki je napisao/la:
finalisti kupa 2008
Već par dana pokušavam da se sjetim kako se preziva on, znam da je lik 1 na 1 sve živo branio
EDIT: malo sam prelistao po netu, golman se preziva Jović
075
Bojan Jović, odličan golman, brani u Rumuniji. Bilo bi lijepo vratiti ga kad uđemo u PL.
EDIT: Kad smo već kod bivših igrača, Mersudin Ahmetović je bez kluba. Mislim da bi on bio savršeno pojačanje, iako nisam siguran da smo u mogućnosti dovesti ga.
EDIT: Kad smo već kod bivših igrača, Mersudin Ahmetović je bez kluba. Mislim da bi on bio savršeno pojačanje, iako nisam siguran da smo u mogućnosti dovesti ga.
dodje sad neznalica iz Kaknja i prica o Mati Djakovicu
pa decko znas li ti da Mato vec godinu dana intezivno pregovara oko ulaska u klub
jel znas da je Mato sad u upravnom odboru kluba
jel znas da ljudi koji su u upravnom odboru kluba trenutno samo daju pare u klub
ako dodju do nekih para nece biti ni blizu onog sto su ulozili
Mato koji svake sedmice sjedi sa glavesinama iz politike i koji je pun ko brod dosao da se grebe o Slobodu
idiotizam
Sloboda Tuzla
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
SamoTZ je napisao/la:Bojan Jović, odličan golman, brani u Rumuniji. Bilo bi lijepo vratiti ga kad uđemo u PL.
jel to onaj sto je igrao u Jagodini?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Mikelini, Mesic, Jovic, Babic, Cejvanovic, Zoletic, ProdanovicGorki je napisao/la: finalisti kupa 2008
Jahic, Tosunovic, Lamesic, Husejinovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra generacija, samo sto smo se tad i u dugove vjerovatno uvukli lagano...
[youtube][/youtube]
A sta je ovdje bilo sa Sarajlica, Mesanovica i Osmanhodzica?
Jer vidim po dresovima da je druga sezona ali gotovo ista ekipa na ovom klipu ..
Vjerovatno je mozda godina razlike od utakmice kad smo igrali protiv Zelje
[youtube][/youtube]
A sta je ovdje bilo sa Sarajlica, Mesanovica i Osmanhodzica?
- nesvrstani
- Kontakt:
Zna li neko gdje se može pronaći statistika međusobnih utakmica između Slobode i ostalih bh i ex-yu ekipa 
Ne, to je Esmir Ahmetović.crvenocrnitz je napisao/la:SamoTZ je napisao/la:Bojan Jović, odličan golman, brani u Rumuniji. Bilo bi lijepo vratiti ga kad uđemo u PL.
jel to onaj sto je igrao u Jagodini?
Mersudin je igrao u Rusiji godinama. Direktno iz Slobode u Rostov otišao.
http://www.transfermarkt.de/en/mersudin ... 69352.html
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gdje ima raspored utakmica za ovu polusezonu?
sportsport.ba u tabelama nadji 1federalnu i idi kolo po kolo.NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje ima raspored utakmica za ovu polusezonu?
NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje ima raspored utakmica za ovu polusezonu?
Postavio sam ja bio,ali prvi dio sezone.Prelistaj par stranica nazad ima neko je napiso redoslijed tekmi
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 27 jan 2014, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Znam to brate, nego treba mi datum i satnica, a toga nema ovde jbg.klasik je napisao/la:sportsport.ba u tabelama nadji 1federalnu i idi kolo po kolo.NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje ima raspored utakmica za ovu polusezonu?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uh Mersudin bi odlican bio..samo ne znam ciji je on igrac dal Ademov il Husarin..ako je Ademov tesko da ce doc i a ne znaju za njega...
joj za tog (tad) momka mi je najjace bilo, dosao u Slobodu mislim iz Kalesije od nekud kao zamjena za Tosuna a moze i poluspica igrat..odigrao 4-5 tekmi za Slobodu uglavnom usao sa klupe, dao gol-dva i otisao u Rusiju za 50-60.000 eura..kako tiho dosao, tako i otisao, svi kasnije o Saidu pricali i dje su pare od Saida a dje su pare od ovog lika to nista..cak pola i nasih navijaca i ne zna da je bio u Slobodi, a 100.000+ KM nije mala cifra koja je nestala jednostavno
joj za tog (tad) momka mi je najjace bilo, dosao u Slobodu mislim iz Kalesije od nekud kao zamjena za Tosuna a moze i poluspica igrat..odigrao 4-5 tekmi za Slobodu uglavnom usao sa klupe, dao gol-dva i otisao u Rusiju za 50-60.000 eura..kako tiho dosao, tako i otisao, svi kasnije o Saidu pricali i dje su pare od Saida a dje su pare od ovog lika to nista..cak pola i nasih navijaca i ne zna da je bio u Slobodi, a 100.000+ KM nije mala cifra koja je nestala jednostavno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Satnicu pogledaj na pravilniku NS FBiH a datume računaj svakih 7 dana poslije prve utakmice.NYKnicks Fan je napisao/la:Znam to brate, nego treba mi datum i satnica, a toga nema ovde jbg.klasik je napisao/la:sportsport.ba u tabelama nadji 1federalnu i idi kolo po kolo.NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje ima raspored utakmica za ovu polusezonu?
Sve na jednom mjestu:NYKnicks Fan je napisao/la:Znam to brate, nego treba mi datum i satnica, a toga nema ovde jbg.klasik je napisao/la:sportsport.ba u tabelama nadji 1federalnu i idi kolo po kolo.NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje ima raspored utakmica za ovu polusezonu?
http://www.nsfbih.ba/upload/documents/R ... 0Jesen.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.