BavaracZenica je napisao/la:Nego da pitam ili Ledara ili Amera, posto ne znam, zasto je Aogo na posudbi, mislim kak je doslo uopste da ga pustite ?
Nakon poraza od Hoffenheim-a od 5-1
vrhunski genije (citaj Fink) je igracima dao dva dana slobodno, da bi Aogo iste iskoristio i otputovao na Mallorcu. Nakon sto je to
vrhunski genije saznao suspendovao je istog. Zatim je
potrcko (citaj Kreuzer) dosao na ideju da smanji troskove i istog posudio Schalke-u. Sto je meni licno bio odlican potez
potrcka, jer Aogo-a smatram klasicnim
alibi-fudbalerom koji za ono sto prikazuje na terenu prima preveliku placu.
Ironija u cijeloj ovoj prici lezi u tome da je
vrhunski genije nakon poraza od 6-2 protiv BVB-a opet igracima dao dva dana slobodno i zatim otisao u Minhen i onda se cudio sto je dobio otkaz.
BavaracZenica je napisao/la:I kakva su ocekivanja od ovog malca sto je dosao iz Juveta na posudbu, te taj spominjani Ola John ( Cao John ) heh
Mlad je ali veoma perspektivan cini mi se da bi to mogao biti pun pogodak
Sto se tice Bouy-a mislim da isti nece dobijati previse prilika za igru (mozda dobije max. 10-tak minuta u pojedinim utakmicama) s obzirom u situaciji u kojoj se nalazimo. Sto se tice John-a vecina njegovih trenera govori da je momak pravo talentovan, ali da je nedisciplinovan tj. smatra da nije potrebno da igra u defenzivi.
Hoce li mu BvM uspijeti izbiti ovu nedisciplinu iz glave ostaje da vidimo, no u nasoj trenutacnoj situaciji on je bio najbolje sto je
potrcko mogao dovesti.