NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Odlicna utakmica sinoc i pobjeda tima Rice-a u posljednjim sekundama sa 2 point conversion...
Ne znam za ostale, ali se meni svidja ovaj novi format Pro Bowl-a, jer smo za razliku od prethodnih godina vidijeli INT-ove, sack-ove QB-a i uz to smo vidjeli da ekipe igraju odbranu.
Mislim da ukoliko narednih godina nastave igrati u ovom formatu da bi mogli dobiti jednu pravu All-Star utakmicu kada je NFL u pitanju.
Ne znam za ostale, ali se meni svidja ovaj novi format Pro Bowl-a, jer smo za razliku od prethodnih godina vidijeli INT-ove, sack-ove QB-a i uz to smo vidjeli da ekipe igraju odbranu.
Mislim da ukoliko narednih godina nastave igrati u ovom formatu da bi mogli dobiti jednu pravu All-Star utakmicu kada je NFL u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tacno ne znam za koga navijat Seattle kao ekipa svidja mi se ali onaj trener antipatican odvratan ko James u NBA hahahaha..nekako me irita njegovo ponasanje et...Denver onako volio bi zbog Manninga prejak je ne zasluzuju Tomica I slicni biti ispred njega puno po tim titulama jer nisu bolji..to se odnosi I na njegovog brata posebno..jedno poluvrijeme za jedne drugo za druge navinam HHHHHahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
Iako prema Seattle-u kao prema gradu ili ti ga geografskom mjestu gajim određene simpatije ,navijam da bude dobra i neizvjesna utakmica. U SB su ekipe koje su to i najviše zaslužile ove sezone. Neka pobjedi bolji.SaltCityAttack je napisao/la:Tacno ne znam za koga navijat Seattle kao ekipa svidja mi se ali onaj trener antipatican odvratan ko James u NBA hahahaha..nekako me irita njegovo ponasanje et...Denver onako volio bi zbog Manninga prejak je ne zasluzuju Tomica I slicni biti ispred njega puno po tim titulama jer nisu bolji..to se odnosi I na njegovog brata posebno..jedno poluvrijeme za jedne drugo za druge navinam HHHHHahahaha
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Zbog hejtera Shermana stacu na njegovu stranu.
Uz to da pridodam da Seatle nikada do sada nije osvojio SB i igrao je 2005 finale u kome je izgubio od Steelersa.Mogao bi Manning ponovo da drugoj fransizi dodeli prvi SB u njihovoj istorini nakon sto je to ucinio Brees-u i Saints-ima. 
ja navijam da se pobiju 

Eo po Houstonu novih bilborda, danas sam 2 ove vidio
Jim Schwartz novi DC Bills-a...
Kakav pad za covjeka. Od HC-a ekipe koja ima ogroman potencijal, do DC-a jedne prosjecne ekipe.
Kakav pad za covjeka. Od HC-a ekipe koja ima ogroman potencijal, do DC-a jedne prosjecne ekipe.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesul ekipe vec u New Yorku ili?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Reko da nije dosao da nesto istrazuje, znam da voliLillard0 je napisao/la:Normalno da jesu...tuzlak1987 je napisao/la:Jesul ekipe vec u New Yorku ili?
Prema pravilima NFL-a ekipe koje igraju SB moraju najkasnije 6 dana prije utakmice biti u gradu odigravanja utakmice...Jucer je takodjer na rasporedu bio Media-Day, a cijena ulaznica je bila prava sitnica tj. samo 29 $.tuzlak1987 je napisao/la:Reko da nije dosao da nesto istrazuje, znam da voliLillard0 je napisao/la:Normalno da jesu...tuzlak1987 je napisao/la:Jesul ekipe vec u New Yorku ili?
Dosta ubjedljiva pobjeda Brady-ja...Pravo glasa imali su ostali igraci iz NFL-a.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne bih stavio Bradya jer je vec dva puta u zavrsnici SB izgubio..
Mislim cak da su ova 3 zadnja na listi ovdje i oni koji su znali fino da izvuku te zavrsnice, pogotovo Eli
Mislim cak da su ova 3 zadnja na listi ovdje i oni koji su znali fino da izvuku te zavrsnice, pogotovo Eli
Procitaj jos jednom pitanje i zatim pogledaj koliko je Brady imao vremena u ta dva SB-a da ekipu odvede do Endzone...tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne bih stavio Bradya jer je vec dva puta u zavrsnici SB izgubio..
Kada je u pitanju SB 46 ja dan i danas tvrdim da bi zdravi Gronkowski uhvatio onu loptu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro ali imao je u oba SB zadnji napad..amerosm je napisao/la:Procitaj jos jednom pitanje i zatim pogledaj koliko je Brady imao vremena u ta dva SB-a da ekipu odvede do Endzone...tuzlak1987 je napisao/la:Ja ne bih stavio Bradya jer je vec dva puta u zavrsnici SB izgubio..
Kada je u pitanju SB 46 ja dan i danas tvrdim da bi zdravi Gronkowski uhvatio onu loptu.
Vise ga je zeznulo to sto je Eli iskoristio svoje sanse, znaci logicno je da je Eli u zadnjih 10 godina sigurno najvise clutch bio..
I ja bi prije uzeo Elija u zadnje 2 minute u SB nego Bradija.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ilija koji je upravo bacio 27 INT i oborio sve rekorde, one negativne naravno
I to sa boljim oružjima od Bradya u napadu

Ovo je lista bez ove sezone, kad je Brady imao minimum 4-5 takvih tekmi koje su otišle na našu stranu.
Uvijek bih uzeo Peytona ili Bradya ispred Ilije
I to sa boljim oružjima od Bradya u napadu

Ovo je lista bez ove sezone, kad je Brady imao minimum 4-5 takvih tekmi koje su otišle na našu stranu.
Uvijek bih uzeo Peytona ili Bradya ispred Ilije
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.