Hajmo Osse i Medvedi !

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dr.van nostrand je napisao/la:Fenerbahce-Konyaspor 1&3+ 1,66 sporedno odg3+ 2,25
Ekipe iz vrha u ovom kolu nisu slavile (Besiktas, Galatasaray, Kasimpasa).
Igrali i neefikasne susrete, 0:0, 1:1...
Fenerbahce ide po pobjedu, igraju napadacki, kuci su u 9 susreta zabili 27 golova, 3 prosjecno po ut.
Konya ima u svojim redovima nekoliko dobrih i iskusnih napadaca.
Gekas, Dajlma, Hasan Kabze, R.Aydin...A.Hleb bi mogao za nekog od njih podvaliti koji put dobru loptu.
U prvom susretu u sezoni u Konyi su domaci slavili protiv Fenera 3:2 (prelaz 0:2-3:2).
Ocekivat je veceras nekoliko golova i naravno na kraju pobjedu istanbulskog giganta.
zadnji susreti u Istanbulu:
Fenerbahce-Konyaspor 2 : 0
Fenerbahce-Konyaspor 4 : 2
Fenerbahce-Konyaspor 4 : 1
Fenerbahce-Konyaspor 3 : 0
Fenerbahce-Konyaspor 5 : 0
Fenerbahce-Konyaspor 3 : 0
Fenerbahce-Konyaspor 5 : 2
mrtvi tepic kad on organizuje svaki napad traje do krajaTorres_9 je napisao/la:ajde partizan prskaj vise od 76 pts
Govore komentatori na Areni da ga nema 2 poluvrijeme nikako na klupi i da vjerovatno nece ulaziti do kraja tekme.Sabinho je napisao/la:Zasto Boganovic ne igra nikako u trecoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pu mater ti tvoju.....iz ekipe je odstranjen Bogdan Bogdanović, koji je u prvom poluvremenu nezadovoljstvo izrazio šutiranjem reklame.
a ne mogu da vjerujemedohz je napisao/la:pu mater ti tvoju.....iz ekipe je odstranjen Bogdan Bogdanović, koji je u prvom poluvremenu nezadovoljstvo izrazio šutiranjem reklame.
Isti sam ti druze. Smijesan crveni dobise i od tada ne mogu da se sastave s loptom. Nemaju neke velike ambicije ka naprijed. E koga i mi nademo igrati daje gol, Seria B, ccc.Otelo je napisao/la:Ajde Siena daj gol![]()
Ma ja sve kontam igraju dobro i da mogu uvaliti taj jedan gol al oni nistamasteRofPoker je napisao/la:Isti sam ti druze. Smijesan crveni dobise i od tada ne mogu da se sastave s loptom. Nemaju neke velike ambicije ka naprijed. E koga i mi nademo igrati daje gol, Seria B, ccc.Otelo je napisao/la:Ajde Siena daj gol![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.