FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Blazevic jeste bio pred odlaskom...nije bio zadovoljan pojacanjima...bajata im je ova vijest...na srecu situacija se popravila ali ima istine u tome da je htio napustit Tusanj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jeste istina je ali nema veze sa pojacanjima nego kako je rekao dosad mi se niko u posao nije mijesao a Azmir je vec poceo da se mijesa a nije ni pocela sezona ... Et to je to ...staragarda je napisao/la:Blazevic jeste bio pred odlaskom...nije bio zadovoljan pojacanjima...bajata im je ova vijest...na srecu situacija se popravila ali ima istine u tome da je htio napustit Tusanj
Bitno je da je sve sad OK i da se ide dalje do cilja do premier lige

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ima veze sa pojacanjima...konkretno sa Plakalom...tu su padala neka objasnjavanja...mada me cudi da je ovo procurilo jer je veoma mali broj ljudi znao za ovo....uglavnom,sad nebitno...fala bogu da je bajata vijestCarsijaTz je napisao/la:Jeste istina je ali nema veze sa pojacanjima nego kako je rekao dosad mi se niko u posao nije mijesao a Azmir je vec poceo da se mijesa a nije ni pocela sezona ... Et to je to ...staragarda je napisao/la:Blazevic jeste bio pred odlaskom...nije bio zadovoljan pojacanjima...bajata im je ova vijest...na srecu situacija se popravila ali ima istine u tome da je htio napustit Tusanj
- TzBulevar87
- Kontakt:
Azmir se jednom Smajilu nije mješao u posao, a da se miješa jednom Ćiri... ima logike, ima 
075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma jest Ciro nestabilan sto se toga tice..Mislim da ce se jos zaliti na pojacanja, jbg i on mislio mi mozemo dovesti razne igrace, a to nije slucaj. Navikao covjek na HR standarde..
A isto tako nije znao kada je dolazio da smo ekipa sa velikim dugovanjima
Za to je prvi put cuo kod Kozlica..
A isto tako nije znao kada je dolazio da smo ekipa sa velikim dugovanjima
Sve što je negativno procurit će,vazda ima dušmana.Bitno je da je roĆi tu i da idemo dalje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A nervira me ovo sto Troglav nece nastaviti, tu bi mi njih nabili 5:0 i onda bi Ciro vidio kako stoje stvari i da ima ok kvalitet..
Vidis druze kazes malo ljudi znalo a izaslo u javnost,to znaci da ima tu koji ne zele dobro Slobodi.To se kod nas godinama desavalo u Jedinstvu,svagdje imas dusmana koji zele to da uniste.staragarda je napisao/la:ima veze sa pojacanjima...konkretno sa Plakalom...tu su padala neka objasnjavanja...mada me cudi da je ovo procurilo jer je veoma mali broj ljudi znao za ovo....uglavnom,sad nebitno...fala bogu da je bajata vijestCarsijaTz je napisao/la:Jeste istina je ali nema veze sa pojacanjima nego kako je rekao dosad mi se niko u posao nije mijesao a Azmir je vec poceo da se mijesa a nije ni pocela sezona ... Et to je to ...staragarda je napisao/la:Blazevic jeste bio pred odlaskom...nije bio zadovoljan pojacanjima...bajata im je ova vijest...na srecu situacija se popravila ali ima istine u tome da je htio napustit Tusanj![]()
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
tuzlak1987 je napisao/la:A nervira me ovo sto Troglav nece nastaviti, tu bi mi njih nabili 5:0 i onda bi Ciro vidio kako stoje stvari i da ima ok kvalitet..
Još se 100% ne zna hoće li nastaviti takmičenje ili ne.
Danas na treningu je vazda psovao boga i kaznjav'o igrace,ono sto sam najvise zapazio je golman Hadzic,mislim da smo dobili pravog golmana..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Samo nek psuje i kaznjava..navikli manekeni kod Smajila sve na zaje.banciju..
Cuj to htjeo otici,nigdje veze..Azmirovo je da dovodi igrace koje Ciro trazi,a Cirino je da to sve ukomponuje na terenu..
Cuj to htjeo otici,nigdje veze..Azmirovo je da dovodi igrace koje Ciro trazi,a Cirino je da to sve ukomponuje na terenu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- nesvrstani
- Kontakt:
jedva docekali hejteri da napisu
ovaj vidiportal ko da je sarajevski a ne tuzlanski 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prosli put su nastavili protiv nas, sada su trenutno u vecem rasulu nego sto su bili na ljetoGorki je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:A nervira me ovo sto Troglav nece nastaviti, tu bi mi njih nabili 5:0 i onda bi Ciro vidio kako stoje stvari i da ima ok kvalitet..
Još se 100% ne zna hoće li nastaviti takmičenje ili ne.
Nema niko da napise kakvo je stanje, Bog te pitao imajul i igrace uopste
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto za Plakala, htio ga Ciro ostavit ili ?..a raspitat cu se malo i ja oko ovog.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kazem ti jarane...bajajto je ovo...idemo daljenesvrstani je napisao/la:jedva docekali hejteri da napisuovaj vidiportal ko da je sarajevski a ne tuzlanski
-
samolukavac
- Kontakt:
Raspali su se izgleda skroz, nisu ni počeli sa treninzima, nema kesha i to je to, a plus svoje domaće utakmice igraju u Bugojnu, ponavlja se Krajišnik iz prošle sezone nažalost...tuzlak1987 je napisao/la:A nervira me ovo sto Troglav nece nastaviti, tu bi mi njih nabili 5:0 i onda bi Ciro vidio kako stoje stvari i da ima ok kvalitet..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ima li ko da otjera jahica iz Slobode?...on je tu da nas minira zbog Sabovica I da iznosi prljav ves malu sitnicu I da Denim I ova bagra pisu sta hoce...**** mater ako jahic zaigra u slobodi treba ga se javno s tribi a odrec ...treba javit azmiru jer on je gore sa denimom po stupinama pricaju ljudi stalno I samo je tu s razlogom ...ovk azmir treba da zna I da mu da nogu **** ga denim I sabovici u paksu tuzlanski
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma generalno...kakva mi pojacanja mozemo dovest...mi smo drugoligas...stabilan,doduseultrasstyle_tz je napisao/la:sto za Plakala, htio ga Ciro ostavit ili ?..a raspitat cu se malo i ja oko ovog.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, klasik, PSV i 28 gostiju.