FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

CarsijaTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la CarsijaTz » 28 jan 2014, 00:14

PlavoZuti je napisao/la:Ma moze Sloboda dovest po 10 pojacanja na svakoj poziciji, ali jos uvjek se igra 11 na 11 i uigranost ekipe nekad vise znaci nego skupina dobrih pojedinaca koji nisu nikad igrali zajedno....Sloboda ce do pocetka imat mozda 6-7 utakmica...maksimalno 10 ....slabe su sanse da ce protiv jacih ekipa u ligi pojedinci napravit cudo....jer ipak ne govorimo o nekim zvjezdama sa nase teritorije koje trazi neki strani klub....govori se o igracima koji su za nijansu bolji od igraca koji su iznijeli prvi dio prvenstva....a dosta tih igraca koji su dosli, nisu dosli iz ljubavi prema Slobodi, nego vide promjene u klubu pa kontaju da ce bolje proci finansijski tu nego negdje drugo...
Znam da ce sad jedno 10tak njih reci ohhh jest ovaj glup ili nesto tako, al ako realno pogledamo...gdje su bili ti igraci prije Azmira, prije Cire....svi traze svoje interese...sto je sasvim normalno....ali ne ocekujte da igraju iz ljubavi nego iz profesionalizma
Druze sta lupetas ti ne dolazi on ovdje na ljetovanje ima da ostavi srce na terenu drugacije nece moci !!
JEDAN CILJ JEDNA MISIJA
Dusmani odabijte !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 28 jan 2014, 00:16

Sa Jusufbašićem vjerujem da smo napravili roster koji bio u gornjem domu Premijer lige.
Ekipa za razliku od jeseni izgleda naučna fantastika i sada nešto kontam, ako smo jesenas osvojili 31 bod sa skromnom ekipom sa ovom bi trebali osvojiti jedno 2 hiljade bodova :mrgreen:

Btw, u vezi Jahe su dvije opcije:
- ili folira vas u Lukavcu da vam vadi maslo i kao ispadne đek (nemojte me pitati zašto, uvijek je imao čudan smisao za humor tj.nije ga ni imao i ko što staragarda kaže kad ga čovjek vidi nema nafake 7 dana)
- ili smo mu imali nešto dužni pa je sporazumno za 4K se odrekao duga

I da, od Jahe se ne mogu očekivati nogometne virtuoze, ali da grize, gribe brate
tuzlanska Sloboda

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 jan 2014, 00:18

CarsijaTz je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Ma moze Sloboda dovest po 10 pojacanja na svakoj poziciji, ali jos uvjek se igra 11 na 11 i uigranost ekipe nekad vise znaci nego skupina dobrih pojedinaca koji nisu nikad igrali zajedno....Sloboda ce do pocetka imat mozda 6-7 utakmica...maksimalno 10 ....slabe su sanse da ce protiv jacih ekipa u ligi pojedinci napravit cudo....jer ipak ne govorimo o nekim zvjezdama sa nase teritorije koje trazi neki strani klub....govori se o igracima koji su za nijansu bolji od igraca koji su iznijeli prvi dio prvenstva....a dosta tih igraca koji su dosli, nisu dosli iz ljubavi prema Slobodi, nego vide promjene u klubu pa kontaju da ce bolje proci finansijski tu nego negdje drugo...
Znam da ce sad jedno 10tak njih reci ohhh jest ovaj glup ili nesto tako, al ako realno pogledamo...gdje su bili ti igraci prije Azmira, prije Cire....svi traze svoje interese...sto je sasvim normalno....ali ne ocekujte da igraju iz ljubavi nego iz profesionalizma
Druze sta lupetas ti ne dolazi on ovdje na ljetovanje ima da ostavi srce na terenu drugacije nece moci !!
JEDAN CILJ JEDNA MISIJA
Dusmani odabijte !
Da jedan cilj jedna misija za svakog od tih igraca je zaradit platu i imat hljeba na stolu....da su volili Slobodu...bili bi tu vec godinama kad nije bilo Azmira, a ne sad svi hoce....hoce radi para a ne radi Slobode....ispravi me ako grijesim....
Zadnja izmjena: PlavoZuti, dana/u 28 jan 2014, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jan 2014, 00:19

Evo PlavoZutog odavno nismo slušali njegove izjave, ajmo nabrij majstore.

Jusfubašić dolazi 95% sad, je li i on nije neki igrač, džabe im i on aa? De evo ti broj Azmirov il Husarin nazovi reci, džabe vam tih 10 igrača pojačanja, vidovita Džemila vam kaže sudbinu vašu.

:lol: :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 00:20

Evo ja ti necu reci da si glup i to, nije cilj vrijedjati vec kontrirati :mrgreen:

Ne bih se slozio oko toga za "igrace koji su za nijansu bolji od igraca koji su iznijeli prvi dio prvenstva". Evo da krenem od golmana, mi smo sa golmanima imali velikih problema proslih godina. Od Tine od koga smo dosta ocekivali, preko ovih ovosezonskih koji su slabiji i od Fejzica, a pogotovo od Hadzica koji je u PL top 5 golmana ali se u Zelji nije nametnuo.

Preko odbrane, dobili smo dva iskusna igraca. Odbrana nam je na jesen bila neiskusna ali opet ok. Sada je za ove lige odlicna i Kuduz i Moranjkic su za ove lige odlicni igraci, medju najboljima na svojim pozicijama...

Veza nam je slaba strana ali i tu smo doveli nekih igraca koji bi trebali da budu sasvim pristojni, npr Brckalic koji nam je bio medju kljucnim igracima u vezi na jesen sada nije u ozbiljnim planovima. A na krilima cemo koristiti poluspiceve tipa Huseinbasic, Mico, Kapic.

Napadaca smo imali jednog, a sada imamo 5-6 opcija. Kapica i Jusufbasica koji je ovu ligu vec prekucao. Imamo i Mujkica koji je ostao i samo mu treba vise lopti da bi bio efikasniji...Krpic je nepoznanica, ali valjda bude dobar

Uglavnom dosta je jaca ekipa nego na jesen, a mogu te uvjeriti da ce za mjesec biti uigranija za par klasa nego sto je bila sa Karicem. Ono sa njim je bila sala za ovaj tempo i trud koji se sada daje na terenu i ekipa ce biti sasvim ok.

I doci cemo vama podmazat vas malo i dovidjenja prijatno. Vama se obecaje ulazak ali jedina svrha tih prica je kao i prosle godine da bi mogli imati kontrolu nad tudjim sudbinama u zadnjim kolima..

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 jan 2014, 00:20

momak pa neće ljudi džaba igrati to stoji, bil ti džaba radio negdje svaki dan, imat će pare, ali zato treba i srce na terenu ostaviti za njih, ako nećeš lako se riješiti i naći drugog igrača koji će to htjeti :)

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 28 jan 2014, 00:21

Za mene je Jaha prodana dusa zajednno sa Vojvodom,otiso je kad je bilo najteze i sad poletio opet kada je klub malo stao na noge,mislim da nista nismo napravili njegovim povratkom jer vec dugo od njeg' nema nista..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jan 2014, 00:27

PlavoZuti je napisao/la:.a dosta tih igraca koji su dosli, nisu dosli iz ljubavi prema Slobodi, nego vide promjene u klubu pa kontaju da ce bolje proci finansijski tu nego negdje drugo...
Jao i ovo sam morao citirati, kakav majstor.

Sine moj, ko to dolazi ĐĐĐabe da igra? Da u bilo kojem klubu na svijetu nema marke, ne bi ni igrača bilo tu. Mani se ti te priče ljubav prema klubu, svako će dati maximum od sebe ako želi dobiti taj novac, i ako ne želi biti prozivan od navijača.

Pozdrav za najjačeg forumaša

PS: Izvini na offtopicu, al jarane, je li Damir Smajlović vama došao iz ljubavi prema klubu? :lol: :lol:
Došao je jer su mu ponudili dobre uslove, kao i većina igrača što dođe. Al' on je opravdao očekivanja i najbolji vam je igrač. Eto ti jednostavan primjer, možda malo bolje skontaš šta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 00:29

Pa klasika nece on igrati djabe, dolazi on da igra za pare bolje nego negdje gdje je imao. Ali ako bude meljao nece ni igrati i dobit ce nogu i doci ce novi istog kvaliteta da igra..

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 28 jan 2014, 00:33

Benjo_AFC86 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:.a dosta tih igraca koji su dosli, nisu dosli iz ljubavi prema Slobodi, nego vide promjene u klubu pa kontaju da ce bolje proci finansijski tu nego negdje drugo...

Sine moj, ko to dolazi ĐĐĐabe da igra? Da u bilo kojem klubu na svijetu nema marke, ne bi ni igrača bilo tu. Mani se ti te priče ljubav prema klubu, svako će dati maximum od sebe ako želi dobiti taj novac, i ako ne želi biti prozivan od navijača.

Sigurno je i Džeko prešao iz Wolfsburga u City, zato sto je volio City, a ne radi para. :lol:

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 28 jan 2014, 00:34

tuzlak1987 je napisao/la:Pa klasika nece on igrati djabe, dolazi on da igra za pare bolje nego negdje gdje je imao. Ali ako bude meljao nece ni igrati i dobit ce nogu i doci ce novi istog kvaliteta da igra..

Ma ne nervirajte se momci to su te seljacine sto im je Tz trn u oku. Zgazicemo mi sve to !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jan 2014, 01:06

ma ljudi sta se nabrijavate na ovog ljakseta :?: nek kaze kako su molili Halila da ostane i koliko su mu kesa ponudili :lol: a sto se tice Jahe ako odigra 4 utakmice u polusezoni bit ce dobro a na kraju noga u guzicu 8-)
Sloboda Tuzla

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 jan 2014, 01:34

toliko igraca dovesti,jednog takvog trenera,potrositi tolike pare,to moze samo biznismen,covjek koji zna,ili je siguran u svoju investiciju..niko nebaca pare u vjetar,neznam koliko da ih ima..
azmir je pred pocetak sezone obavio razgovor sa begicem
cekao momenat,i ubacio u 5 brzinu,da nije dobio zeleno svjetlo,nebi,pametan je on..nase je da napunimo stadion i to je to..ostalo nije nasa briga..dosta smo mi mislili o drugima,trenutno smo prejaki,finansijski,igracki,
neka drugi misle o nama.. ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 jan 2014, 01:56

Benjo_AFC86 je napisao/la:

PS: Izvini na offtopicu, al jarane, je li Damir Smajlović vama došao iz ljubavi prema klubu? :lol: :lol:
Došao je jer su mu ponudili dobre uslove, kao i većina igrača što dođe. Al' on je opravdao očekivanja i najbolji vam je igrač. Eto ti jednostavan primjer, možda malo bolje skontaš šta.
Da ti je mozak jaca straa, nebi moro odgovorit na ovo, al posto si slab logicki...evo opisat cu "CARE" slikovitije....
SLOBODIN NOVI MOTO (ako znas sta to znaci) JE " jedna ljubav jedna Sloboda" ZBOG CEGA SAM NAPISO DA NITI JEDAN OD TIH IGRACA NIJE TU IZ LJUBAVI NITI BILO CEGA DRUGOG OSIM PARA....ZACI NE VRACAJU SE SLOBODIA DJECA A DA KAZES IGRAT CE I BORIT CE SE IZ LJUBAVI, NEGO KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE....IGRO SAM NOGOMET I ZAM KAKO JE KAD U DRUGOM TIMU IGRAS I KAD NESTO KRENE IMALO NIZ BRDO....SVE TI SE SMUCI....A DOK IGRAS U TIMU KOJEG ISKRENO VOLIS BORIO BI SE DO ZADNJEG DAHA DA NISI MJESECIMA VIDIO DINARA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jan 2014, 01:59

Almir Halilovic nije Slobodino dijete :?: Jahic :?: popusti nas ziv bio :!: Modrica, Brotnjo, Leotar osvajali premijer ligu a koliko su oni svoje djece imali u timu :?: vi ste Halilu nudili duplo vecu platu pa je lik opet dosao nama ;)
Sloboda Tuzla

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 jan 2014, 02:03

fukaratz je napisao/la:ma ljudi sta se nabrijavate na ovog ljakseta :?: nek kaze kako su molili Halila da ostane i koliko su mu kesa ponudili :lol: a sto se tice Jahe ako odigra 4 utakmice u polusezoni bit ce dobro a na kraju noga u guzicu 8-)
DABOGDA VAM BIO OD POMOCI KO I NAMA.....HEHEHEH MOLILI.....COVJEK ODIGRO 3 UTAKMICE ZA EKIPU I U TE 3 SE POVRIJEDIO..ZNACI NI NJIH NIJE ODIGRO DO KRAJA...I DA GA NEKO MOLI....IMAMO I MI POJACANJA....A ISPRED SMO VAS.....IMAMO BOLJI RASPORED....I NA KRAJU KRAJEVA NIKO S NECE NI CIRI NI AZMIRU A NI BILO KOME VEZANOM ZA SLOBODU SAM NAGUZIT I REC EVO PODERI NAS....IZGUBIT CE TE VI I OD LUKAVCANA I OD JEDINSTVA, BRATSTVA, RUDARA, CAPLJINE, GOSKA.....SRETNO VAM....NOSOVI DIGNUTI VISOKO PA I NEVIDITE REALNOST SITUACIJE....BIT CE TE VI SA CIOM PRVACI....TURNIRA U MALOM NOGOMETU

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 28 jan 2014, 02:07

PlavoZuti je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ma ljudi sta se nabrijavate na ovog ljakseta :?: nek kaze kako su molili Halila da ostane i koliko su mu kesa ponudili :lol: a sto se tice Jahe ako odigra 4 utakmice u polusezoni bit ce dobro a na kraju noga u guzicu 8-)
DABOGDA VAM BIO OD POMOCI KO I NAMA.....HEHEHEH MOLILI.....COVJEK ODIGRO 3 UTAKMICE ZA EKIPU I U TE 3 SE POVRIJEDIO..ZNACI NI NJIH NIJE ODIGRO DO KRAJA...I DA GA NEKO MOLI....IMAMO I MI POJACANJA....A ISPRED SMO VAS.....IMAMO BOLJI RASPORED....I NA KRAJU KRAJEVA NIKO S NECE NI CIRI NI AZMIRU A NI BILO KOME VEZANOM ZA SLOBODU SAM NAGUZIT I REC EVO PODERI NAS....IZGUBIT CE TE VI I OD LUKAVCANA I OD JEDINSTVA, BRATSTVA, RUDARA, CAPLJINE, GOSKA.....SRETNO VAM....NOSOVI DIGNUTI VISOKO PA I NEVIDITE REALNOST SITUACIJE....BIT CE TE VI SA CIOM PRVACI....TURNIRA U MALOM NOGOMETU
http://www.knjiga.ba/bih-teme/bosanski- ... k1990.html" onclick="window.open(this.href);return false; :oops:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jan 2014, 02:08

PlavoZuti je napisao/la:
realnost je da si poglup a i dosadan ;) pitaj malo i pantica kako se nudi Slobodi za 500 KM :lol: a vas cemo guznuti u po Gracanice :ugeek: budi mi pozdravljen i iskljuci caps lock
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 28 jan 2014, 02:10

PlavoZuti je napisao/la:
Druže ba, de popusti i skuliraj se malo.
Niko i ne govori da će neko nekog naguzit. Izmišljaš neke urote bezze.

Došao si na našu temu, mojne tersa. Ako ne možeš normalno komunicirati nemoj se ni javljati ovdje
tuzlanska Sloboda

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 jan 2014, 02:11

travnik81 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:
http://www.knjiga.ba/bih-teme/bosanski- ... k1990.html" onclick="window.open(this.href);return false; :oops:
Hehehehe doso i ovaj iz travnika da vam se uvuce....nadji mi ovdje ko to pise po pravopisu mishure moj....vidis da je sprdnja i da nema ni tacke ni zareza niti bilo cega drugog....idi pali sjeno iza gola i navijaj....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.