wiltord igra u rennesu , roy keane je trener ipswicha ,litmanen i sheringham su zavrsili karijere ,simone ne znam gdje jeedvin_199 je napisao/la:Ljudi znate li gdje je onaj Pjanic,![]()
.
Sta je sa nim Wiltordom,pa Sheringham,Simone Inzaghi,Litmanen,Roy Keane.![]()
Izgubljeni? (ili kucamo na vrata zaboravljenih asova)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Zaboravljeni fudbalski asovi
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Simone Inzaghi mislim da igra za neki klub u nizoj talijanskoj ligi . Kean je trener Ipswicha ,Litmanen zavrsio karijeru , Wiltor mislim da igra za rennes a Sheringam ne igra isto vise
Gdje su Ziege ,Ricken , Sherrer ,Lua Lua,Nowotny,Ljunberg,Sorin,Cocu,Pauleta,Lokvenc .....itd
Gdje su Ziege ,Ricken , Sherrer ,Lua Lua,Nowotny,Ljunberg,Sorin,Cocu,Pauleta,Lokvenc .....itd
- edvin_199
- Kontakt:
Ziege je ja mislim trener pom. u borusiji m.bavarian_bk je napisao/la:Simone Inzaghi mislim da igra za neki klub u nizoj talijanskoj ligi . Kean je trener Ipswicha ,Litmanen zavrsio karijeru , Wiltor mislim da igra za rennes a Sheringam ne igra isto vise
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a sta je sa cristianom ronaldom, gdje je on zavrsio 
ma nema on ti je zavrsio u onom malom Realu hehe zaboravljenQUARESMA 18<<< je napisao/la:a sta je sa cristianom ronaldom, gdje je on zavrsio
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
u herculesuQUARESMA 18<<< je napisao/la:a sta je sa cristianom ronaldom, gdje je on zavrsio
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
rajko janjanin?
- alan_kardec
- Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la:u herculesuQUARESMA 18<<< je napisao/la:a sta je sa cristianom ronaldom, gdje je on zavrsio
stani ba zar nije u meridi?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma inzagi je u laziju jedno ako je lacijo nizeligasbavarian_bk je napisao/la:Simone Inzaghi mislim da igra za neki klub u nizoj talijanskoj ligi . Kean je trener Ipswicha ,Litmanen zavrsio karijeru , Wiltor mislim da igra za rennes a Sheringam ne igra isto vise
jasta je zavrsio, Jari Litmanen (FC Lahti), cojk ima 38 god. a i sad igra i za klub i za finsku repkubavarian_bk je napisao/la:Simone Inzaghi mislim da igra za neki klub u nizoj talijanskoj ligi . Kean je trener Ipswicha ,Litmanen zavrsio karijeru , Wiltor mislim da igra za rennes a Sheringam ne igra isto vise
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
prosle sezone ja mislim nije imao klub samo je igrao za reprezentaciju, onako rekreativno. i opet im bio najbolji igracCeMa je napisao/la:jasta je zavrsio, Jari Litmanen (FC Lahti), cojk ima 38 god. a i sad igra i za klub i za finsku repkubavarian_bk je napisao/la:Simone Inzaghi mislim da igra za neki klub u nizoj talijanskoj ligi . Kean je trener Ipswicha ,Litmanen zavrsio karijeru , Wiltor mislim da igra za rennes a Sheringam ne igra isto vise
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
no comment !!rob do bagro je napisao/la:
Sjecal se ko ovog legendarnog golmana???
U nedjelju igra svoju oprostajnu utakmicu.
[youtube][/youtube]
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
COYB je napisao/la:SP 1998.Najdraže SP koje sam pogledao ! To je bio fudbal a ne ovo danas.
Sorry za off.
Kao da je jučer bilo. Owen protiv Argentine. Brlijantna Hrvatska, legendarna Francuska, odličan fudbal.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
ko se njega nece sjecatirob do bagro je napisao/la:
Sjecal se ko ovog legendarnog golmana???
U nedjelju igra svoju oprostajnu utakmicu.
98 je po meni holandija igrala najljepsi nogomet , al brazil eto izbaci , mislim da bi holandija osvojila prvenstvo da nije nesretno ispala od brazila , tad mi se svidjao petit iz francuske
- alan_kardec
- Kontakt:
Kad pričamo o sp 1998 u Francuskoj,ja sam navijao za Mexikance,poslije Yuge.Imali su tad onaj poznati tandem u napadu Cuauhtemoc Blanco i Luis "Plavuša" Hernandez.Kakav je to tandem bio! Blanco je onaj svoj dribling poznati kad skoči između dvojice igrača sa loptom među nogama,patentirao na tom SP.
Oni su legende.

Oni su legende.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Haha i ja isto redovno ih uzimao na socceru Hernandez sa pola centra davao golove kakvu je sutinu imao
A tek golmana kad se sjetim CAmpos metar i zilet sa onim svojim dresovima sarolikim 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesu li ovo narukvice,alan_kardec je napisao/la:

Nekad kralj, a sad se opustio

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- __Liedson__
- Kontakt:
al ova druga mu prava !KONGO je napisao/la:
Nekad kralj, a sad se opustio![]()
kad se samo sjetim njegovih slobodnjaka !!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Google [Bot], QUARESMA 18<<<, VensanKasel, VolimBiH96 i 55 gostiju.