Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Evo glupace
https://www.facebook.com/andjela.barac.90?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/andjela.barac.90?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
igra li neko deer hunter 2014
- Idimidodjimi
- Kontakt:
jasonik24 je napisao/la:igra li neko deer hunter 2014
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
zar nije najbolja igrica na fejsuIdimidodjimi je napisao/la:jasonik24 je napisao/la:igra li neko deer hunter 2014
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
mene zezaju komade..... , sta kako daj napisi.....Idimidodjimi je napisao/la:jasonik24 je napisao/la:igra li neko deer hunter 2014
edit: ev skontao sam, prvi put kad sam usao sve bilo nesto blokiralo,pa mi nsita nije bilo jasno, sad sve radi kako treba....
Zadnja izmjena: eldo, dana/u 25 jan 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja krenuo da igram i kod onog skidanja fajlova 0.2mb stalo i cekao 5-10minuta i nista.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pucaš mišem ili space, zum na z, zumiras na w, odaljiš na s, lijevo i desno pomjeranje na a i d, imas na ekranu ti pise ono energetska pica, itd... kad skupis sta para, modernizuj pusku u šopu.eldo je napisao/la:mene zezaju komade..... , sta kako daj napisi.....Idimidodjimi je napisao/la:jasonik24 je napisao/la:igra li neko deer hunter 2014
![]()
![]()
edit: ev skontao sam, prvi put kad sam usao sve bilo nesto blokiralo,pa mi nsita nije bilo jasno, sad sve radi kako treba....
igrao sam an mobitelu ne znam jel i na fb takva. ne igram igre na facebooku nikad.sonik24 je napisao/la:zar nije najbolja igrica na fejsuIdimidodjimi je napisao/la:jasonik24 je napisao/la:igra li neko deer hunter 2014
ja sam tek otvorio drugi region, Sjeverna Afrika.
za mobitel je bila dobra
You are someone else I am still right here
e ne znam kakva je na mobilnom, ja sam dosao do zadnje misije u Sjevernoj Africi, tri lava u srce treba pogoditi, al nemoguće 
- IlProfessore
- Kontakt:
Imam pitanje.
Večeras sam sjeo i krenuo brisati sve one sa kojima nemam lični kontakt a ima ih hejbet
Oni koji su deaktivirani imam u opciji da ih izbrišem, međutim ima nekih kojima je tu slika i sve, ali jednostavno nema hyperlinka u njihovom imenu, tj. nemam opciju da ih izbrišem ili nešto slično. Zna li neko u čemu je fazon, ako me iko konta
Večeras sam sjeo i krenuo brisati sve one sa kojima nemam lični kontakt a ima ih hejbet
Oni koji su deaktivirani imam u opciji da ih izbrišem, međutim ima nekih kojima je tu slika i sve, ali jednostavno nema hyperlinka u njihovom imenu, tj. nemam opciju da ih izbrišem ili nešto slično. Zna li neko u čemu je fazon, ako me iko konta
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Mozda su te blokirali, ili su sami obrisali profil...IlProfessore je napisao/la:Imam pitanje.
Večeras sam sjeo i krenuo brisati sve one sa kojima nemam lični kontakt a ima ih hejbet![]()
kako nemaš? odeš u friend listu i napravis ovo..mora bitiIlProfessore je napisao/la:Imam pitanje.
Večeras sam sjeo i krenuo brisati sve one sa kojima nemam lični kontakt a ima ih hejbet![]()

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Njega i treba izbrisati,nek si ga @ivare izbrisao.

BHF Bosanska Krajina!
http://techland.time.com/2014/01/27/how ... -facebook/" onclick="window.open(this.href);return false;
vjeruj da je slučajnoapocalyps je napisao/la:Njega i treba izbrisati,nek si ga @ivare izbrisao.![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.