a sto si ti "navalio" na Sunse od jutrosBernardBarnjak je napisao/la:
Lowell "Cotton" Fitzsimmons
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
a sto si ti "navalio" na Sunse od jutrosBernardBarnjak je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:a sto si ti "navalio" na Sunse od jutrosBernardBarnjak je napisao/la:![]()
Lowell "Cotton" Fitzsimmons
Melo Anthony, neki dan, 62 poena, 0 skokova, 0 asistencija. Šalim se naravno...miki_92 je napisao/la:koji je igrac postigao najvise poena a da se pri tome nije upisao ni u jednu drugu statisticku kategoriju(ast, skokovi...) na utakmici
miki_92 je napisao/la:@Donnie ni jedan od navedenih![]()
covjek nije imao cak ni prekrsaja na tekmi, samo je poene napunio, sve ostalo prazno
jose je napisao/la:Redd
BernardBarnjak je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Koji je najmladji igrac koji je imao 20+ asistencija na tekmi?
Ernie DiGregorio, Buffalo. Protiv Portlanda. Imao je 25 asistencija. Davne 1974 godine, kada niko sa ovog foruma nije bio ni rodjen, osim filipa mozda
P.S. vjerujem da je u posljednjih desetak godina mozda neko i oborio ovo... tj bio mladji or Ernia koji je tada imao cini mi se 22 god.
miki_92 je napisao/la:jose je napisao/la:Redd
jose je napisao/la:Jedini koji je u istoj sezoni imao najbolji prosjek poena i asistencija?
odmah mi pada na pamet magic?filip13 je napisao/la:jedini igrač viši od dva metra koji je u jednoj sezoni imao više od 3 osv. lopte prosječno?
KK_Bosna je napisao/la:odmah mi pada na pamet magic?filip13 je napisao/la:jedini igrač viši od dva metra koji je u jednoj sezoni imao više od 3 osv. lopte prosječno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.