Posudba iz Zvijezde Gradačac jel, jer vratio se iz Lukavca u Gradačac pošto Vojvodić ne računa na njega, a ruku na srce nije ništa spektakularno ni pokazao, Crnkić ga doveo nama na početku sezonebaltazar1 je napisao/la:Omer Jahić?možda?
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
samolukavac
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
- SaltCityAttack
- Kontakt:
cesc4 je napisao/la:Ajde masala da se procita i sta lijepo od vas a ne samo ruzne stvari od pojedinacaPozzz za prave Tuzlake i navijace Slobode
![]()
Ovdje su samo pojedinci sa jedne I druge strane laprdali pravili neku mrznju nigdje veze isto kao sad sa ovim ljudima iz Bihaca..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
20-ogodisnji Omer Jahic na posudbi iz Zvijezde.... On pojacava konkurenciju u sredini terena .... Ocekuje se dolazak jos 2 pojacanja... Za sada su osim Jahica u klub dosli golman Mitrovic i napadac Smigalovic...
Moje misljenje je da ce doci jos jedan vezni al destruktor a to bi trebao biti ovaj momak iz novog sada , strasan je moglo bi se reci mlada kopija Timkova jer momak ubi ali je malo bolji sto se tehnike tice....I trebao bi doci jedan igrac kao backup u odbranu (univerzalac)
Moje misljenje je da ce doci jos jedan vezni al destruktor a to bi trebao biti ovaj momak iz novog sada , strasan je moglo bi se reci mlada kopija Timkova jer momak ubi ali je malo bolji sto se tehnike tice....I trebao bi doci jedan igrac kao backup u odbranu (univerzalac)
www.nkbratstvogracanica.com
-
samolukavac
- Kontakt:
Imate vi boljih igrača od njega, ali eto kad se neko povrijedi, kartoni može da uskočicesc4 je napisao/la:20-ogodisnji Omer Jahic na posudbi iz Zvijezde.... On pojacava konkurenciju u sredini terena .... Ocekuje se dolazak jos 2 pojacanja... Za sada su osim Jahica u klub dosli golman Mitrovic i napadac Smigalovic...
Ma moje misljenje je da je dosao sto zbog u-21 pravila pa moze da odigra ako se vec pokaze a moze i u slucaju kartona uletitsamolukavac je napisao/la:Imate vi boljih igrača od njega, ali eto kad se neko povrijedi, kartoni može da uskočicesc4 je napisao/la:20-ogodisnji Omer Jahic na posudbi iz Zvijezde.... On pojacava konkurenciju u sredini terena .... Ocekuje se dolazak jos 2 pojacanja... Za sada su osim Jahica u klub dosli golman Mitrovic i napadac Smigalovic...
Prvo da odgovorim ovim iz Lukavca i Tuzle nisam Mirsad Halilović što se tiče Radničkog i Slobode draža mi je Sloboda i u ovom trenutku mi je br 2 dok je bila Juga tad je bil br jedan dok su mnogi tuzlaci tad navijali za Zvezdu i Partizan ja sam navijao za Divanefendića , Hadžića ,Kalesića,Memiševića ,Ibrića,Verlaševića,Mujezinovića,Blagojevića,Miljanovića,C.Miloševića,Gogića, Hukiča ,Džafića,Kovačevića a najviše za Mulahasanovića i M.Lukića ostale da ne nabrajam znam ih puno više od mnogih Tuzlaka koji se dana reklamišu u velike fanove Slobode a nisu smjeli navijati za Slobodu u Intertoto kupu u Ugljeviku a mi iz Gračanice smo itad bili uz Slobodu.Za Radnički sam navijao samo 1986 kada su igrali protiv Elektrobosne iz Jajca u kvalifikacijama i ispali. I za kraj da svi znaju Bratstvo će biti prvak a Sloboda uć u PL tako da će "Daso" ispuniti obećanje "al eto onaj drugi gol Tuzli koji primismo u 94 minuti odvede Slobodu u PL "tj imat će čovjek i ovce i novce što reče gregor.I još jednom nisam Mićo jer isti nije znao o Bratstvu ništa kada sam ja bio tu a njega je doveo u Bratstvo "Daso" kao svog potrčka isto kao još i par drugih koji do prije pet godina nisu nikada bili na stadionu.I samo još za Jahića neka je doveden on je bio Muslimovićev izbor za dovođenje jer je s naše opštine rođen u Gračanici isto ko i Džafić i Selimović koji sada igraju za Gradinu .
MarcoPolo je napisao/la:Prvo da odgovorim ovim iz Lukavca i Tuzle nisam Mirsad Halilović što se tiče Radničkog i Slobode draža mi je Sloboda i u ovom trenutku mi je br 2 dok je bila Juga tad je bil br jedan dok su mnogi tuzlaci tad navijali za Zvezdu i Partizan ja sam navijao za Divanefendića , Hadžića ,Kalesića,Memiševića ,Ibrića,Verlaševića,Mujezinovića,Blagojevića,Miljanovića,C.Miloševića,Gogića, Hukiča ,Džafića,Kovačevića a najviše za Mulahasanovića i M.Lukića ostale da ne nabrajam znam ih puno više od mnogih Tuzlaka koji se dana reklamišu u velike fanove Slobode a nisu smjeli navijati za Slobodu u Intertoto kupu u Ugljeviku a mi iz Gračanice smo itad bili uz Slobodu.Za Radnički sam navijao samo 1986 kada su igrali protiv Elektrobosne iz Jajca u kvalifikacijama i ispali. I za kraj da svi znaju Bratstvo će biti prvak a Sloboda uć u PL tako da će "Daso" ispuniti obećanje "al eto onaj drugi gol Tuzli koji primismo u 94 minuti odvede Slobodu u PL "tj imat će čovjek i ovce i novce što reče gregor.I još jednom nisam Mićo jer isti nije znao o Bratstvu ništa kada sam ja bio tu a njega je doveo u Bratstvo "Daso" kao svog potrčka isto kao još i par drugih koji do prije pet godina nisu nikada bili na stadionu.I samo još za Jahića neka je doveden on je bio Muslimovićev izbor za dovođenje jer je s naše opštine rođen u Gračanici isto ko i Džafić i Selimović koji sada igraju za Gradinu .
Jesil ti od onih koji su isli s fukarama sa plavim transom Gracanica?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Evo da i ja kazem nesto....
UZ DUZNO POSTOVANJE SVIM EKIPAMA KOJE CU NABROJAT, I PREMA GRADOVIMA IZ KOJIH TI KLUBOVI DOLAZE, KAO I NJIHOVIM NAVIJACIM.....
PROCITAJ SVE PRIJE NEGO STO DODJES DO NEKIH POGRESNIH ZAKLJUCAKA
Svakog rodjenog Gracanliju koji navija za drugi tim ebla i Sloboda, i Radnicki, i Zeljo...Sarajevo, Celik, Velez, Borac, CZ, Partizan, Real, Barca...i svi ostali klubovi koji su iz drugih gradova a ciji navijaci pljuju ili nikad nisu culi za Bratstvo i Gracanicu, a kamoli dosli da navijaju za Bratstvo.
Do kad ce se nasa omladina pravit Sarajlijama i Tuzlacima i glumit da su bolji od sredine u kojoj su odrasli....najvece uvlaciguze i lumci svih vremena....svi odose hodat po Doboju...Lukavcu.... Jer ko fol u Gracanici nevalja....a odbij iz Dobojskih i Lukavackih i drugih kafica nasu omladinu i sve poluprazno....kaze sto cu u Gracanici sve sami seljaci sa brda....a ode u Doboj i Lukavac i druzi se sa rajom sa brda oko Lukavca i Doboja....i sto ovo sve govorim....zato sto je nama iz Gracanice uvjek zelenija trava preko puta....uvjek je tudje bolje...nase cure su kurve pa odu hodaju sa kurvama iz drugih gradova ko fol one su bolje....
EH TAKO ISTO I BRATSTVO....PUNO SELJAKA... NEMA NITI JEDNO DJETE IZ GRACANICE....SVE NEKI STRANCI...OVO ONO....ODO JA NAVIJAT ZA ZELJU...SLOBODU...SARAJEVO...A DE MI RECI KO JE TO U ZELJI I SARAJEVU, SLOBODI...SVE STRANCI...AL ODETE NAVIJAT DO UGLJEVIA ZA NJIH....A ONDA OVDJE SERETE STA DASO RADI I KAKO SE TROSE PARE....COVJEK BAREM ULAZE U DOMACI TIM....BOLJE NEGO OSTALI KLOSARI KOJI IDU ULAGAT U EKIPE U DRUGIM GRADOVIMA
DOSTA MI VISE GLEDAT NAS EBENI FORUM....USMRDIO SE OD NOVOKOMPANOVANIH SARAJLIJA, TUZLAKA KOJI SU RODOM IZ GRACANICE .....I KOJIM SMETA STRANAC U BRATSTVU A NAVIJAJU ZA ZELJU ILI SARAJEVO....I SVE STO KAZU JE TO DA BRATSTVO NIJE IMALO SKUPSTINE....IMALO JE BRATSTVO SKUPSTINA MILION DOK SAM JA TRENIRO I IGRO U BRATSTVU....I STA JE BILO....MOGLI SMO SANJAT O USLOVIMA U KLUBU KAKVI SU SAD....PREMA TOME...SPUSTI SE NA ZEMLJU...NISI IZ MADRIDA, SARAJEVA, TUZLE....POSTUJ MALO ODAKLE SI DOSO....I NE STIDI SE...ZASTO NEBI MI BILI KAO ZVJEZDA IZ GRADACCA...ZASTO TO SLOBODA MORA BIT NAMA UGLED....ZASTO MI NEBI BILI NJIMA...ZASTO MI NEBI BILI ISPRED SLOBODE, JEDINSTVA I SLICNIH, A AKO NEKO MISLI DA SANJAM I DA SAM LUD....NEK ME ISPRAVI NEKO AKO MISLI DA JE SLOBODA TRENUTNO UGLEDNIJA OD GRADACACKE ZVIJEZDE....ZASTO NEKO SELO PORED BJELJINE MOZE IMAT TIM ZA PL A GRACANICA NE...ZASTO SREBRENIK MOZE UCI U PL A MI NE....TREBAMO SE MALO UGLEDAT NA SUSJEDE KOJI HVALE SVOJE....A NE GLUME TUZLAKE I SARAJLIJE....PA CE MOZDA I BRATSTO UCI U PL...
Zasto nebi mi ove godine na jesen gledali PL na lukama
UZ DUZNO POSTOVANJE SVIM EKIPAMA KOJE CU NABROJAT, I PREMA GRADOVIMA IZ KOJIH TI KLUBOVI DOLAZE, KAO I NJIHOVIM NAVIJACIM.....
Svakog rodjenog Gracanliju koji navija za drugi tim ebla i Sloboda, i Radnicki, i Zeljo...Sarajevo, Celik, Velez, Borac, CZ, Partizan, Real, Barca...i svi ostali klubovi koji su iz drugih gradova a ciji navijaci pljuju ili nikad nisu culi za Bratstvo i Gracanicu, a kamoli dosli da navijaju za Bratstvo.
Do kad ce se nasa omladina pravit Sarajlijama i Tuzlacima i glumit da su bolji od sredine u kojoj su odrasli....najvece uvlaciguze i lumci svih vremena....svi odose hodat po Doboju...Lukavcu.... Jer ko fol u Gracanici nevalja....a odbij iz Dobojskih i Lukavackih i drugih kafica nasu omladinu i sve poluprazno....kaze sto cu u Gracanici sve sami seljaci sa brda....a ode u Doboj i Lukavac i druzi se sa rajom sa brda oko Lukavca i Doboja....i sto ovo sve govorim....zato sto je nama iz Gracanice uvjek zelenija trava preko puta....uvjek je tudje bolje...nase cure su kurve pa odu hodaju sa kurvama iz drugih gradova ko fol one su bolje....
EH TAKO ISTO I BRATSTVO....PUNO SELJAKA... NEMA NITI JEDNO DJETE IZ GRACANICE....SVE NEKI STRANCI...OVO ONO....ODO JA NAVIJAT ZA ZELJU...SLOBODU...SARAJEVO...A DE MI RECI KO JE TO U ZELJI I SARAJEVU, SLOBODI...SVE STRANCI...AL ODETE NAVIJAT DO UGLJEVIA ZA NJIH....A ONDA OVDJE SERETE STA DASO RADI I KAKO SE TROSE PARE....COVJEK BAREM ULAZE U DOMACI TIM....BOLJE NEGO OSTALI KLOSARI KOJI IDU ULAGAT U EKIPE U DRUGIM GRADOVIMA
DOSTA MI VISE GLEDAT NAS EBENI FORUM....USMRDIO SE OD NOVOKOMPANOVANIH SARAJLIJA, TUZLAKA KOJI SU RODOM IZ GRACANICE .....I KOJIM SMETA STRANAC U BRATSTVU A NAVIJAJU ZA ZELJU ILI SARAJEVO....I SVE STO KAZU JE TO DA BRATSTVO NIJE IMALO SKUPSTINE....IMALO JE BRATSTVO SKUPSTINA MILION DOK SAM JA TRENIRO I IGRO U BRATSTVU....I STA JE BILO....MOGLI SMO SANJAT O USLOVIMA U KLUBU KAKVI SU SAD....PREMA TOME...SPUSTI SE NA ZEMLJU...NISI IZ MADRIDA, SARAJEVA, TUZLE....POSTUJ MALO ODAKLE SI DOSO....I NE STIDI SE...ZASTO NEBI MI BILI KAO ZVJEZDA IZ GRADACCA...ZASTO TO SLOBODA MORA BIT NAMA UGLED....ZASTO MI NEBI BILI NJIMA...ZASTO MI NEBI BILI ISPRED SLOBODE, JEDINSTVA I SLICNIH, A AKO NEKO MISLI DA SANJAM I DA SAM LUD....NEK ME ISPRAVI NEKO AKO MISLI DA JE SLOBODA TRENUTNO UGLEDNIJA OD GRADACACKE ZVIJEZDE....ZASTO NEKO SELO PORED BJELJINE MOZE IMAT TIM ZA PL A GRACANICA NE...ZASTO SREBRENIK MOZE UCI U PL A MI NE....TREBAMO SE MALO UGLEDAT NA SUSJEDE KOJI HVALE SVOJE....A NE GLUME TUZLAKE I SARAJLIJE....PA CE MOZDA I BRATSTO UCI U PL...
prvo da kažem tebi plavožuti možda neznaš da su svi naši klubovi nekad u ratna ili poslijeratna vremena igrali u mejdanu(rukomet,košarka) na svakoj utakmici ekipa iz gračanice uz naše navijanje pomoć pružale FUKARE na čelu sa suljom odnosi su izvanredni,a kako vidim većina vas hoće da te odnose razori,tebi svaka čast imaš pravo na svoje mišljenje ali brate pogledaj malo unazad pa ćeš vidjeti da možda nisi u pravu.
Potpis !PlavoZuti je napisao/la:Evo da i ja kazem nesto....
jesil cesc4 upućen za jučerašnji trening šta se dešavalo,čujem bilo svega
Nisam pisi mi na pp sta je bilo ?7april je napisao/la:jesil cesc4 upućen za jučerašnji trening šta se dešavalo,čujem bilo svega
poslo sam ti zahtjev na fb,nemogu na pp nešto me je........
- TzBulevar87
- Kontakt:
Eto vama Neze... jako zahvalan i pozrtvovan igrac, meni je jako zao sto odlazi iz Slobode.
075
Nezic, Jahic, Smigalovic jesul to privjereni igraci iz premijer lige
to je cesc tvrdio prije par dana
Sloboda Tuzla
Nisu ali nisu dovodeni igraci da igraju od prve minute nego kao backup igraci koji su odlicnufukaratz je napisao/la:Nezic, Jahic, Smigalovic jesul to privjereni igraci iz premijer ligeto je cesc tvrdio prije par dana
hehe pa de provjeri koliko je taj Smigi dao golova u svojoj karijericesc4 je napisao/la:Nisu ali nisu dovodeni igraci da igraju od prve minute nego kao backup igraci koji su odlicnufukaratz je napisao/la:Nezic, Jahic, Smigalovic jesul to privjereni igraci iz premijer ligeto je cesc tvrdio prije par dana
Nezic ce biti backup u odbrani jer moze igrati i stopere i beka , Jahic u sredini , Smigalovic ide u prvu postavu jer realno on je premijerligaski igrac a mitrovic ojacava borbu za keca na golu
![]()
Sloboda Tuzla
Nema veze , sve ce to doc na svojefukaratz je napisao/la:hehe pa de provjeri koliko je taj Smigi dao golova u svojoj karijericesc4 je napisao/la:Nisu ali nisu dovodeni igraci da igraju od prve minute nego kao backup igraci koji su odlicnufukaratz je napisao/la:Nezic, Jahic, Smigalovic jesul to privjereni igraci iz premijer ligeto je cesc tvrdio prije par dana
Nezic ce biti backup u odbrani jer moze igrati i stopere i beka , Jahic u sredini , Smigalovic ide u prvu postavu jer realno on je premijerligaski igrac a mitrovic ojacava borbu za keca na golu
![]()
Smajlovic je 7 klasa ispred njega a i mahala (Suljic) je bolji od njega
- TzBulevar87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 4 gosta.