Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Moze li iko odgovoriti Tuzlaku ?
- Centre forward
- Kontakt:
Pobra momčiluk je napis'o da Legea dominira u Italiji, a to znači da ima najveći tržišnio udio, ili najveći dio kolača, jel sad jasno ? Samo neupućen čovjek može da povjeruje u takvo nešto. To bi ti bilo da neko kaže da Dacia ima najveći udio na tržištu Francuske(nije sportska marka nego marka automobila da se razumijemo). Jerbo ne kopČaš 'aj sad zdr'oEdviin je napisao/la:Mi smo talijani jel tako ima puno nasih navijaca u italiji pa je to jedan plus sto je legea dominantna u italiji?Centre forward je napisao/la:Pored Kappe, Diadore, Lotta, nekad i File(dok je bila 'talijanska) i još njih masu da jedna Legea dominira na takvom jednom tržištu. Osvijesti se momčiluko.
Kakve gluposti se ovde prospaju....
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Postoje 3 kategorije dresova. 1. kategorija, 2. kategorija, I 3. kategorija. Naprimjer Spanija, Njemacka, i Argentina imaju 1. kategoriju Adidas dresova, dok Luxemburg, Lihtenstein imaju 2., odnosno 3. kategoriju dresova. Neko je vec spomenuo, to sve svodi na cinjenicu koliko Adidas(koristim njih za primjer) moze zaraditi i koliko im se isplati reklama preko reprezentacija tipa Lux, itd. Nama Legea dostavlja 1. kategoriju dresova. Ono sto navjaci kupuju po radnjama nisu orginal, nego su replika. Ja sam imam cast da posjedujem dres reprezentacije sto igraci nose tokom utakmica, i takodjer imam dres Hrvatske sto su nosily na Euro2008. Sto se tice kvaliteta samog dresa, odnosno materijala, razlika je minimalna. To sto se nekima ne svidja dizajn, to je sasvim drugi par cipela. Ovdje se, meni se cini, svodi prica na ono "ako oni mogu imat, sto nemozemo i mi?" a ama bas niti jedan konkretan argument nemaju kada je kvalitet dresa u pitanju. Meni je sasvim svejedno ko ce nas oblaciti jer dresovi nece igrati ili reci kada da se doda lopta ili uputi udarac prema golu. Belgiju oblaci neka lijeva firma, a boli njih ona stvar kada oni deru sve redom.tuzlak1987 je napisao/la:Meni je najvaznije da mi neko objasni kvalitet, jer svi govore o tom kvalitetu, a niko nema nista da potkrijepi..Znaci jedini dokaz je neka vrsta testa, a niko taj test nije obavio pa onda nema pravo tvrditi tako nesto
I nemate se sta brinuti, dobili smo nekog jaceg sponzora koji ce praviti dresove. Profesionalno ce se odraditi ugovor do kraja, zato se i ne prica dok se ne bude moralo jer imamo ugovor do SP sa Legeom i ona nam jos uvijek pravi dresove
- tuzlak1987
- Kontakt:

Evo kako izgledaju nova dva kada se uporede..
S tim da se ne zna sablon po kojem bi Nike pravio nas dres, jer nemamo nista da se istakne, vec se moraju praviti samo kombinacije plave i bijele boje
Mozambik je napisao/la:Hajde ti meni ćage na sto. Da vidimo mi kad, gdje, kako i zasto je Legea bila najbolja? Koga to Legea danas sponzorise? Zasto je Crvena Zvezda prekinula saradnju sa Legeom? Kako je Legea potpisala prosli ugovor sa nama? itd...SonGoku je napisao/la:2002. godine su bili Prvi put...Mozambik je napisao/la:Jarane od te 2002 je proslo 12 godina. Sad je majstore 2014-a.
znaci ima drugi, treci, peti, sedmi, dvaenesti put.
Sto to moram objasnjavati
Informis se. LEGEA nije samo zaduzena za Fudbal, nego takodjer za Odbojku, Kosarku, Rukomet, Ragbi.... Drugi brendovi to nerade tako, fokusiraju intenzivno na jedan sport i gotovo. Sa tom taktikom su uspjeli postati broj 1 u Italiji. Uz te sportove, oni jos imaju dobru i kvalitetnu opremu za trcanje.
To je bilo misljenje za toga sto je napiso al sam tvoj post uzeu u okvir... ja tvrdim da je legea među najslabijim markama za sportsku opremu.. al nije vazno jel oni dominiraju il samo pune đepove nasih glavnih aktera sto su legeu podpisivali tako dugo, vrijeme je da se nosu... al bome i ostale kompanije sto si jih nabrojo nije to vidlo meda vec dugo vremena...Centre forward je napisao/la:Pobra momčiluk je napis'o da Legea dominira u Italiji, a to znači da ima najveći tržišnio udio, ili najveći dio kolača, jel sad jasno ? Samo neupućen čovjek može da povjeruje u takvo nešto. To bi ti bilo da neko kaže da Dacia ima najveći udio na tržištu Francuske(nije sportska marka nego marka automobila da se razumijemo). Jerbo ne kopČaš 'aj sad zdr'oEdviin je napisao/la:Mi smo talijani jel tako ima puno nasih navijaca u italiji pa je to jedan plus sto je legea dominantna u italiji?Centre forward je napisao/la:Pored Kappe, Diadore, Lotta, nekad i File(dok je bila 'talijanska) i još njih masu da jedna Legea dominira na takvom jednom tržištu. Osvijesti se momčiluko.
Ma nemoj, da sam jucer umro ne bih znao da je Legea, ustvari, najkvalitetnija sportska marka u Italiji i sire. Samo sto su svi savezi svijeta glupani pa to jos nisu skontali.
Zasto legea nema podpisan ugovor sa jednim velkim klubom ili drzavom kad su tako kvalitetni pa cak ni u italiji u kojoj "dominiraju"... pa nije vazano koji sport...
- tuzlak1987
- Kontakt:

Vidite da Legea na nekima i lijepo izgleda, nisu svi nezgodni ko Pjanic
Nema se sta pricati vise, potpisan je garant novi ugovor, samo se suti. A to nije Legea. Tako da beze pricamo
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 jan 2014, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam sto se zamarate s legeom kad je adidas nas novi sponzor htjeli vi to ili ne

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ti si cudan. Provjeri to, provjeri, provjeri, pa onda pisi. LEGEA JE BROJ 1 U Italiji i gotovo.Centre forward je napisao/la:Pobra momčiluk je napis'o da Legea dominira u Italiji, a to znači da ima najveći tržišnio udio, ili najveći dio kolača, jel sad jasno ? Samo neupućen čovjek može da povjeruje u takvo nešto. To bi ti bilo da neko kaže da Dacia ima najveći udio na tržištu Francuske(nije sportska marka nego marka automobila da se razumijemo). Jerbo ne kopČaš 'aj sad zdr'oEdviin je napisao/la:Mi smo talijani jel tako ima puno nasih navijaca u italiji pa je to jedan plus sto je legea dominantna u italiji?Centre forward je napisao/la:Pored Kappe, Diadore, Lotta, nekad i File(dok je bila 'talijanska) i još njih masu da jedna Legea dominira na takvom jednom tržištu. Osvijesti se momčiluko.
I kad smo vec kod avtomobila, samo da znas. najprodavanija marka u njemackoj pored BMW-a, Mercedesa i AUdi-a je VW(650.000 prodanih avta). Ove tri, sto sam naveo dijele drugo mjesto, sa( nemoj se prepasti) Opelom svi imaju oko 200.000-230.000 prodavanih avta. Ali to je druga tema. Informis se jarane, uci, nauci, nemoze covjek biti sam od sebe pametan. Moras citati, citaj, zapamti, zamisli, napisi i onda mozes nekog ubjediti da si pametan, mene nisi ubjedio. Nemoj da se svadjamo zbog gluposti.
Ocigledno je, da nisi u boljem polozaju u nasoj argumentaciji. I ako bi ti bio u pravu(sto nije slucaj), neargumentiras nikako, nego si sebi nesto zacrto i uvjeren si, da je to tako
- Centre forward
- Kontakt:
Jel 'nako ozbiljno misliš da je Legea br. 1 u Italiji (kao sportski brend)?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nemislim, to je fakt, sto je to tesko razumijeti.Centre forward je napisao/la:Jel 'nako ozbiljno misliš da je Legea br. 1 u Italiji (kao sportski brend)?
- Centre forward
- Kontakt:
Znam, neg' daj ekonomske repere il' neke druge pokazatelje za glupost koju ovdje plasiraš i reklamiraš.SonGoku je napisao/la:Nemislim, to je fakt, sto je to tesko razumijeti.Centre forward je napisao/la:Jel 'nako ozbiljno misliš da je Legea br. 1 u Italiji (kao sportski brend)?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Macron je najveci italijanski brend.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Malo, ali probrano društvo.

Najjači italijanski sportski brend.

Najjači italijanski sportski brend.
haj ti ! sto bi se ja zamaro sa resersiranjem kada ces ti to negirati, haj se ti malo potrudi i potrazi pa da vidimoCentre forward je napisao/la:Znam, neg' daj ekonomske repere il' neke druge pokazatelje za glupost koju ovdje plasiraš i reklamiraš.SonGoku je napisao/la:Nemislim, to je fakt, sto je to tesko razumijeti.Centre forward je napisao/la:Jel 'nako ozbiljno misliš da je Legea br. 1 u Italiji (kao sportski brend)?
Zadnja izmjena: SonGoku, dana/u 28 jan 2014, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ako cemo o detaljima, sto se tice Legeae ja jos uvijek im nemogu oprostiti onu sezonu kad su nam doslovice krpili dresove sa zakrpama da prekriju ambleme koje FIFA nije dozvoljavala. Dalje nemogu oprostiti sto su isporucivali samo jednu velicinu dresova, mozda ne njihova direktna greska ali mogli su barem malo brige da uloze u to, te je Pjanic nosio istu velicinu dresa kao i recimo Dzeko. Decko je izgledao kao da ga je neko strpao u vrecu. Nemogu im oprostiti sto godinama nisu isporucivali dresove sa imenima igraca na ledjima. Nemogu oprostiti sto za brojeve koriste neproporcionalan sanerski font. I na kraju nemogu oprostiti sto, osim u par malih izuzetaka, dizajn im je bio u najmanju ruku cudan a u najgorem slucaju zadnji krik shita. Na kraju za samu kvalitetu materijala nemogu nista reci jer ih nisam osjetio na sebi ali znam za cinjenicu recimo da Nike, jer sam radio sa njima, daje izuzetnu vaznost na kvalitetu materijala koristeci najnovije i inovativne tehnologije za koje Legea recimo vjerujem nikad nije ni cula a kamoli da su ih primjenjivali. Iz svih tih razloga bilo koja marka osim Legea-e ce biti korak naprijed.
Narocito su mi sad sumljivi ovi novi forumasi sto imaju po 10-tak komentara a dosli su ovdje da lobiraju raju za Legea-u. Ko ovdje lovi u mutnom.
Narocito su mi sad sumljivi ovi novi forumasi sto imaju po 10-tak komentara a dosli su ovdje da lobiraju raju za Legea-u. Ko ovdje lovi u mutnom.
macron je "daughter-brend" od LEGEASarajlijc@ je napisao/la:Macron je najveci italijanski brend.
To onaj švercer iz fanatic shopa registrovao 10 nickova i udara na sav mah.Dado je napisao/la:Narocito su mi sad sumljivi ovi novi forumasi sto imaju po 10-tak komentara a dosli su ovdje da lobiraju raju za Legea-u. Ko ovdje lovi u mutnom.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], kolezeljovac, L-Train, mahic i 90 gostiju.