FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Foto: Jutrošnji trening
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Sutra u 14:30 sa Metkovićem
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1430-sa ... icem/7870/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1430-sa ... icem/7870/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odg: FK Željezničar
Opet to treba odraditi bez primljenog gola i ćaofkzeljeznicarba je napisao/la:Sutra u 14:30 sa Metkovićem
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- BolanBolan
- Kontakt:
Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
imas li cijeli intervju da postavis ?BolanBolan je napisao/la:Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:
Filip je bio najtalentovaniji golnan u Hrvatskoj.Sa 18g je branio za Dinamo, bio standardan golman mlade reprezentacije. Bio je idol tim mladjim golmanima po Hrvatskoj.Ali...
Sjecam se jedno ljeto u B.Vodi, mozda ima 7, 8 godina, probudi nas frka, sirena pol.auta,...Čujemo ujutro na kafi pricu o ludom Filipu, napravili su neku pizdariju, ne sjecam se sta je bilo.Narednih dana su hrvatske novine pisale o tome, sjecam se slike njegove pored nekog crvenog sportskog auta.
Ako slucajno neko sa foruma ima kontakt s njim, volio bih da ga priupita o ovom incidentu.
Doduše malo je golmana koji su skroz normalni.
Sjecam se jedno ljeto u B.Vodi, mozda ima 7, 8 godina, probudi nas frka, sirena pol.auta,...Čujemo ujutro na kafi pricu o ludom Filipu, napravili su neku pizdariju, ne sjecam se sta je bilo.Narednih dana su hrvatske novine pisale o tome, sjecam se slike njegove pored nekog crvenog sportskog auta.
Ako slucajno neko sa foruma ima kontakt s njim, volio bih da ga priupita o ovom incidentu.
Gledajući na prikazano u F. K. Željezničar od strane obojice golmana, po meni, Tola je bolji golman! Samo da hoće potpisati...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Logično.champions1921 je napisao/la:Samo da je znati kako li si došao do tog zaključka?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Lonceric cesto puta je vidjen tamo u kladionicama,kod shopinga na Grb..FKZ1921 je napisao/la:Filip je bio najtalentovaniji golnan u Hrvatskoj.Sa 18g je branio za Dinamo, bio standardan golman mlade reprezentacije. Bio je idol tim mladjim golmanima po Hrvatskoj.Ali...
Znam da se zna zavaliti,da pola plate skrsi na aparate i te gluposti..to mu je mana,al eto valjda ce doci nekad u glavu..
onako na prvi pogled miran je momak...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Facebook cijeli je plavo-bijeli: 100.000 fanova
http://fkzeljeznicar.ba/facebook-cijeli ... nova/7853/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/facebook-cijeli ... nova/7853/" onclick="window.open(this.href);return false;
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
super je napisao/la:.............................................. loncaric.........................................................
...........stanic......................zeljkovic.................kerla.............................spahic...........................
................................tomic............................zolotic.............................................................
....selimovic.....................................jamak..........................................svraka..........................
.........................................................hodzic..................................................................
mislim da ce protiv radnika poceti ovi utakmicu jedino ako ne bude povreda ili se neko ne nametne
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sarajevo cijelo, biće plavo-bijelo.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- JosipBukal
- Kontakt:
Fale ti Hasanović i E Čolićsuper je napisao/la:super je napisao/la:.............................................. loncaric.........................................................
...........stanic......................zeljkovic.................kerla.............................spahic...........................
................................tomic............................zolotic.............................................................
....selimovic.....................................jamak..........................................svraka..........................
.........................................................hodzic..................................................................
mislim da ce protiv radnika poceti ovi utakmicu jedino ako ne bude povreda ili se neko ne nametne
Logika ti je inače jača strana tvoje ličnosti. Samo spinovane stvari su tebi logične.Grokok je napisao/la:Logično.champions1921 je napisao/la:Samo da je znati kako li si došao do tog zaključka?
SRETAN BROJ - 1725
- invincible1921
- Kontakt:
sad sam gledo raspored i mislim da mozemo realno racunati na 16 bodova iz prvih 6 kola ,tacnije do utakmice sa olimpikom.Sa tihh 16 bi se napravila razlika koja bi bila tesko dostizna 
=\_1921_/=
Red bi bio da bljesne i Brkoic,jer ako se ne desi bice jedan u nizu koji su iz Veleza dosli a kod nas ni sjenka od tih istih igraca ( izuzev Vladavica). Mislim da je samo bitno da ne bude povreda,imamo koliko-toliko ( racunajuci juniore ) sirok igracki kadar,jer nisu u pitanju samo 11 kola lige ima tu i kup,za koji ce mnogo vise ekipe zapeti. Uz jedno eventualno dva nova igraca mislim da bi lista bila zaokruzena..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Ne bih reko da ce Zola odma u prvu postavu pored Hasanovica, sto se mene tice ja bu Tomica i Hasanovica pustio da igraju.JosipBukal je napisao/la:Fale ti Hasanović i E Čolićsuper je napisao/la:super je napisao/la:.............................................. loncaric.........................................................
A Colic mislim da ne bi trebo bit u ozbiljnoj konkurenciji
- super
- Kontakt:
brkovic je po meni zasluzio da dobije vecu minutazu bar nekih 20-30 min po tekmi jer znam kako je igrao u velezu i mislim da ima talenta i sto bi amar rekao ima neki svoj sablon,takodje gledam na treningu u sarajevu i ramic je bas nadosao ovih pola godine vidi se da je radio na masi i sto je po meni ok,dado sadikovic,hasanovic,hasanhodjic,baja, bucan pa cak i e.colic to su momci koji mogu iznijeti ovih 11 kola sa klupe .....znam jednog stopera sto je dino trazio od amara da ga dovede i ako on jos bude dosao mislim da nam niko vise ne treba do ljetaTarapana1 je napisao/la:Red bi bio da bljesne i Brkoic,jer ako se ne desi bice jedan u nizu koji su iz Veleza dosli a kod nas ni sjenka od tih istih igraca ( izuzev Vladavica). Mislim da je samo bitno da ne bude povreda,imamo koliko-toliko ( racunajuci juniore ) sirok igracki kadar,jer nisu u pitanju samo 11 kola lige ima tu i kup,za koji ce mnogo vise ekipe zapeti. Uz jedno eventualno dva nova igraca mislim da bi lista bila zaokruzena..
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/rados ... 46916.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: super, dana/u 28 jan 2014, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, BosnianLevi, Plavamamba i 11 gostiju.