tetovaze
Moderator/ica: insider
Re: tetovaze
ma razumijem, slazem se i podrzavam to ali ovako ruku citavu nekako mi je previse
doduse dok dodje vrijeme za biti djed izmisliti ce tablete od kojih rastu nove ruke 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- francobaresi
- Kontakt:
Samo što je puno bolnije i riskantnije ukloniti tetovažu nego je prvobitno uraditi.InatSilanBosanski je napisao/la:Pa radis covjece po svom cejfu, a svaka se tetovaza moze uklonit, ako imas para da je uradis onda imas para i da je uklonis ako ce ti toliko smetat.A sigurno neko ne bi radio tetovku da nije za njegovu dusu i da zna da ce mu smetat za 10tak godina..
@Len pa zato to i ne radi svako, nego kome se moze i kome je velika zelja, isto kao i ti sto hoces mat auto, leptir vrata tako neko hoce ovo da ima, iz zadovoljstva
Jer uklanjanje se radi pomoću lasera, koji prži samu kožu. Osim ako u međuvremenu nisu skontali neki drugi bezbolniji način.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ja sam mislio sestrino ime istetovirati i njen datum rodjenja 
Nosaj njen rodni list sa sobom, lakše ti je i zdravije.
70-100 KM . Nije losa ideja.jasmin10 je napisao/la:ja sam mislio sestrino ime istetovirati i njen datum rodjenja
BHF Bosanska Krajina!
Neutral je napisao/la:Nosaj njen rodni list sa sobom, lakše ti je i zdravije.
moj komsija tetovira, nekoliko jarana tetoviro je džaba. Mislim odlicno radi slova, imena i to, ostalo nisam ni vidjao nesto kako crta.
Ja imam jednu tu home-made tetovazu, s vremenom shvatis da ipak nije to to, jest jeftinije, lakse i sve to.sonik24 je napisao/la:moj komsija tetovira, nekoliko jarana tetoviro je džaba. Mislim odlicno radi slova, imena i to, ostalo nisam ni vidjao nesto kako crta.
Al ipak treba ic u provjerene tattoo studije, radit kod iskusnijih i bolji tattoo majstora. Pregledas njihove prijasnje radoe (vecina takvih studija ima svoje stranice na fejsbuku) pa pregledas albume i na kraju se odlucis da li je to kvalitet crtanja koji ti hoces. Naravno bolje je uglavnom i skuplje.
Prvo treba radit nesto sto ce imat za tebe neko znacenje, ne treba to bit neko ime ili datum, uradi ti citav rukav, al uradit da znas sta si i sto si to uradio, jer to kod 99,9% ljudi ostaje nacrtano citav zivot (rijetko ko skida tetovaze, jos uvjek).
Vjeruj te mi imam i tetovazu radjenu u kuci, ono jaranski i imam tetovze radjene u tattoo studiju, kolko god da je skupo radit takve tetovaze isplati se. Veca kvaliteta i boje i crteza i sto je jos vaznije sigurnije je, koristi se sve serilno i radi se u vecinom sterilnim i dezinfikovanim uslovima.
Eto onako par savjeta iz iskustva.
ja mogu shvatiti kad stavi grb Čelika, Želje i sl. ali tetovirati neke podgrupe, znakove fred perryja, niđe veze.
Vijenac.....sonik24 je napisao/la:ja mogu shvatiti kad stavi grb Čelika, Želje i sl. ali tetovirati neke podgrupe, znakove fred perryja, niđe veze.
BHF Bosanska Krajina!
ma dobro hajd i to, moze proci, ali uraditi tribal ama bas bez ikakvog znacenja, preko cijele ruke ili ledja ko da je hauba na autu, bit ce ti zanimljivo par dana i to je to. Svakako u svakom slucaju sam protiv unakazivanja tijela tetovazama.apocalyps je napisao/la:Vijenac.....sonik24 je napisao/la:ja mogu shvatiti kad stavi grb Čelika, Želje i sl. ali tetovirati neke podgrupe, znakove fred perryja, niđe veze..A tako ti je to,odanost klubu,ekipi,drugarima....Tesko je to shvatiti.
Dobro brate svako ima svoje,ti si protiv tog nisi za to,ne moras sad dolaziti na temu i ubijati nekom zelju za tim.Svako ima svoje opet kazem,ti ne volis,ja volim i to je to.Svako zna sta je za njega dobro.A ne volim ni ja tetovaze preko cijele ruke ili noge.sonik24 je napisao/la: ma dobro hajd i to, moze proci, ali uraditi tribal ama bas bez ikakvog znacenja, preko cijele ruke ili ledja ko da je hauba na autu, bit ce ti zanimljivo par dana i to je to. Svakako u svakom slucaju sam protiv unakazivanja tijela tetovazama.
BHF Bosanska Krajina!
- IlPrincipe
- Kontakt:

Glavna furka sad u Ze, ovo radi jedan momak iz Zenice kod Cobera .. Moj prijatelj je kod njega ožiljak radio, evo kako izgleda ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ne kontam ovu drugu sliku.. ovo oziljak ili 'tetovka' ili oboje kombinovano 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- IlPrincipe
- Kontakt:
to crveno ti je krv, uslikano je neposredno nakon završetka ..brazzo je napisao/la:ne kontam ovu drugu sliku.. ovo oziljak ili 'tetovka' ili oboje kombinovano
- IlPrincipe
- Kontakt:
Možeš anesteziju uzeti. Moj drug je radio bez anestezije kaže da su mu suze same išle od bolova.. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.