Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sta nije jasno? Jedan povrijedjen, drugi daje goloveOnlyUnited je napisao/la:cuj zadnjih par kola..

Celik!3,2,2.
I Fletcher od Ramseya!AllGunsBlazing je napisao/la:Giroud zadnjih par kola bio bolji od Van Persiea.

Januzaj fura svoj fazon, odnosno Ferdinandov kačket... znači istina je šta se priča o njemuEmirSioux89 je napisao/la:Opaaa
100% sportski i krajnje opušten potpis
- OnlyUnited
- Kontakt:
Hvala sto me nasmija.. Welbeck par zadnjih kola izborio normu za SP...AllGunsBlazing je napisao/la:Sta nije jasno? Jedan povrijedjen, drugi daje goloveOnlyUnited je napisao/la:cuj zadnjih par kola..

- Ed Woodward for Prime Minister !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Glupa vam je rasprava do bola. Logično da svako svoga konja hvali i to može ići u nedogled. Realnost je da je Arsenal u trenutno bolja ekipa, da su zasluženo ispred nas i da nam se ne vrijedi porediti sa njima u ovom trenutku jer nam uopšte oni nisu ni konkurenti do kraja sezone.
Što se rostera tiče, kada bi svi bili zdravi i u najboljoj formi, United > Arsenal, barem što se prvih 11 tiče. To ne kažem samo kao navijač Uniteda, jer budimo realni to je očigledno.
Nego, što se tiče večerašnje utakmice, očekujem Matu obavezno u prvih 11, jer se nema šta čekati! Dugo nije igrao, klupe mu je dosta, željan je dokazivanja i ne vidim razloga što bi bio na klupi. Mi sebi ne smijemo dozvoliti više ni jedan kiks protiv manjih ekipa na OT, tako da svi bitni igrači koji su spremni da igraju (RvP, Rooney, Fellaini, Mata) trebaju odmah na teren. Nagledali smo se i Youngova, Valencia i ostalih hamala, vrijeme je za jedan ozbiljan fudbal.
Što se rostera tiče, kada bi svi bili zdravi i u najboljoj formi, United > Arsenal, barem što se prvih 11 tiče. To ne kažem samo kao navijač Uniteda, jer budimo realni to je očigledno.
Nego, što se tiče večerašnje utakmice, očekujem Matu obavezno u prvih 11, jer se nema šta čekati! Dugo nije igrao, klupe mu je dosta, željan je dokazivanja i ne vidim razloga što bi bio na klupi. Mi sebi ne smijemo dozvoliti više ni jedan kiks protiv manjih ekipa na OT, tako da svi bitni igrači koji su spremni da igraju (RvP, Rooney, Fellaini, Mata) trebaju odmah na teren. Nagledali smo se i Youngova, Valencia i ostalih hamala, vrijeme je za jedan ozbiljan fudbal.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 28 jan 2014, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Uh, ljepota. Ovaj kloc Round pokvari ikonicnu sliku, ali hajde.EmirSioux89 je napisao/la:Opaaa
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Ocekuje li se Mata u Winning Eleven? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Gazit crvene iz Kardifa 

joj ovih arsenalovaca jesu iskompleksirani. Eto bolji ste ako ce vas to usrecit. Aj sad ish sa teme, upropastiili ste zadnjih pet stranica. Ja trazim ovdje pocetni sastav za nocas, vi se raspravljate o glupostima.
One love. One United #MUFC
uhh jedva cekam da vidim Matu u UTD.
Veceras je pobjeda pod moranje, igramo na teatru protiv po meni najlosije ekipe PL + pozitivan sok dovodjenje Mate, i nadam se konacno jednoj pravoj, tvrdoj, muskoj utakmici, koju nismo odavno odigrali.GGMU
Veceras je pobjeda pod moranje, igramo na teatru protiv po meni najlosije ekipe PL + pozitivan sok dovodjenje Mate, i nadam se konacno jednoj pravoj, tvrdoj, muskoj utakmici, koju nismo odavno odigrali.GGMU
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Wayne Rooney has agreed a new deal with Man United until 2019, according to talkSPORT...
A gdje ima dima...
A gdje ima dima...

Slika odlicna, Grande AdoCartman je napisao/la:Uh, ljepota. Ovaj kloc Round pokvari ikonicnu sliku, ali hajde.EmirSioux89 je napisao/la:Opaaa

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Zar si sumLJao ?OnlyUnited je napisao/la:Wayne Rooney has agreed a new deal with Man United until 2019, according to talkSPORT...
A gdje ima dima...

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
IspravkaNitro je napisao/la:Zar si sumLJao ?OnlyUnited je napisao/la:Wayne Rooney has agreed a new deal with Man United until 2019, according to talkSPORT...
A gdje ima dima...Naravno da bi svaki normalan čovjek izabrao da bude legenda Uniteda prije prelaska u neki manji klub.

@trxel Vjeruj kad sam pisao post, napisao sam i ja manje klubove, ali sam izbrisao reko da ne provociram 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Nemas sta provocirati, ko zeli dokaze, poljepit cemo tabele (sa trofejima i tako tim)... 

Oooj nikad tekmu docekati.... ubi me ovo iscekivanje..
Evo ode Mitroglou u Fulham
Clean sheet protiv Olympiakosa u LP.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.