A sto se tice Unitedovih navijaca njima nije dobro od pocetka sezone pa im ne zamjerim sto lupetaju okolo. Tacno je da su jaci u fazi napada kao i Liverpool a na ostalim pozicijama su iza nas... Ali kao sto neko nas rece na njihovoj temi kada se Alkatraz provalio, sta bi bilo da smo jaci od njih?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ali pazi ovo "ako ne dovede nekog u naredna 3 dana"? Znaci bitno je dovesti nekoga, bilo koga i tek onda se mozemo nadati tituli?
Nama je najbitnije da nas mimoidju povrede, bar ove dugotrajne i za nadati se necemu. Ovako jedan igrac nije garant nicega. A da smo bilo gdje u kojoj drugoj ligi sada bi vec hladili sampanjac kao sto Juventus hladi. Ovdje je konkurencija pregolema!
A sto se tice Unitedovih navijaca njima nije dobro od pocetka sezone pa im ne zamjerim sto lupetaju okolo. Tacno je da su jaci u fazi napada kao i Liverpool a na ostalim pozicijama su iza nas... Ali kao sto neko nas rece na njihovoj temi kada se Alkatraz provalio, sta bi bilo da smo jaci od njih?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma nase najjace pojacanje je povratak Aarona, jedva cekam da ga vidim na terenu vcrs

- Marsal
- Kontakt:
Čitam malo temu Manchestera Utd i iskreno meni su smješniji navijači Arsenala koji tamo pokušavaju nešto dokazat, pustite ih ba slobodno nek misle da su bolji, da je ovo samo pad forme, da će završiti ove godine četvrti i da će opet dominirat.
Hoće, hoće kad Fergie popije eliksir mladosti. Nisu svjesni situacije u kojoj se nalaze i nek nisu zato što će im bit još teže realnost prihvatit kad pokuca na njihova vrta. Prošle godine kada smo izgubili od Uniteda rekao sam tj napisao na njihovoj temi da u iduce 3-4 godine slijedi veliki pad Man Utd i da dolazi veliki uspon Arsenala, tada su me samo ismijali sa
smajlijima ali eto...vrijeme će pokazat das am bio upravu, nikad više od njih top kluba kao što su bili, sad fino moraju stati u red sa Arsenalom, Čelzijem, Liverpulom, Sitijem pa čak i Tottenhamom....zato radije zaobiđite temu, nek lavovi misle i dalje da je u pitanju samo Ozil koji je probudio prosječnu ekipu Arsenala, nek misle da će im Mata riješiti sve probleme.
Šjoooo ljudi...radujem se iducim godinama u Premiershipu 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U kakvom god padu bili ,vas smo dobili i opet cemo don't woryMarsal je napisao/la:Čitam malo temu Manchestera Utd i iskreno meni su smješniji navijači Arsenala koji tamo pokušavaju nešto dokazat, pustite ih ba slobodno nek misle da su bolji, da je ovo samo pad forme, da će završiti ove godine četvrti i da će opet dominirat.Hoće, hoće kad Fergie popije eliksir mladosti. Nisu svjesni situacije u kojoj se nalaze i nek nisu zato što će im bit još teže realnost prihvatit kad pokuca na njihova vrta. Prošle godine kada smo izgubili od Uniteda rekao sam tj napisao na njihovoj temi da u iduce 3-4 godine slijedi veliki pad Man Utd i da dolazi veliki uspon Arsenala, tada su me samo ismijali sa
![]()
![]()
smajlijima ali eto...vrijeme će pokazat das am bio upravu, nikad više od njih top kluba kao što su bili, sad fino moraju stati u red sa Arsenalom, Čelzijem, Liverpulom, Sitijem pa čak i Tottenhamom....zato radije zaobiđite temu, nek lavovi misle i dalje da je u pitanju samo Ozil koji je probudio prosječnu ekipu Arsenala, nek misle da će im Mata riješiti sve probleme.
fakat...i ja ušo..vidio haos i izaš'o....Nane17 je napisao/la:U kakvom god padu bili ,vas smo dobili i opet cemo don't woryMarsal je napisao/la:Čitam malo temu Manchestera Utd i iskreno meni su smješniji navijači Arsenala koji tamo pokušavaju nešto dokazat, pustite ih ba slobodno nek misle da su bolji, da je ovo samo pad forme, da će završiti ove godine četvrti i da će opet dominirat.Hoće, hoće kad Fergie popije eliksir mladosti. Nisu svjesni situacije u kojoj se nalaze i nek nisu zato što će im bit još teže realnost prihvatit kad pokuca na njihova vrta. Prošle godine kada smo izgubili od Uniteda rekao sam tj napisao na njihovoj temi da u iduce 3-4 godine slijedi veliki pad Man Utd i da dolazi veliki uspon Arsenala, tada su me samo ismijali sa
![]()
![]()
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Ove godine nas možete još triput dobit i opet će vam bit džabaNane17 je napisao/la: U kakvom god padu bili ,vas smo dobili i opet cemo don't wory
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ManU ce tek imati problema prije svega zbog starosti određenih igraca. Pola ekipe ce se morati remontirati, tako da je Arsić u prednosti. Ali ne treba njih otpisati.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moguci sastav?

Jedva čekam da gledam Ramsey-a vcrs...
COYG <3

Jedva čekam da gledam Ramsey-a vcrs...
COYG <3
Kažu Puma dovodi Falcaa u Arsenal.

Vece gluposti u ovom prelaznom roku nisam procitao.
Falcao je zvijer, ali je pitanje kako ce igrati nakon sto se oporavi od ove teske povrede. Sa druge strane mi mu sigurno necemo moci ponuditi platu kao Monaco, ali zato je atraktivnost lige neuporedivo veca.Chuckie je napisao/la:Kažu Puma dovodi Falcaa u Arsenal.![]()
Veceras se ocekuje povratak Ramseya i mislim da ce nam to uveliko pomoci u ovom zgusnutom rasporedu, naravno ako on bude na istom nivou kao i prije povrede. Inace veceras jedno od tezih gostovanja u sezoni, ali ocekujem laganu pobjedu od 2 gola razlike.
[youtube][/youtube]Nane17 je napisao/la:U kakvom god padu bili ,vas smo dobili i opet cemo don't woryMarsal je napisao/la:Čitam malo temu Manchestera Utd i iskreno meni su smješniji navijači Arsenala koji tamo pokušavaju nešto dokazat, pustite ih ba slobodno nek misle da su bolji, da je ovo samo pad forme, da će završiti ove godine četvrti i da će opet dominirat.Hoće, hoće kad Fergie popije eliksir mladosti. Nisu svjesni situacije u kojoj se nalaze i nek nisu zato što će im bit još teže realnost prihvatit kad pokuca na njihova vrta. Prošle godine kada smo izgubili od Uniteda rekao sam tj napisao na njihovoj temi da u iduce 3-4 godine slijedi veliki pad Man Utd i da dolazi veliki uspon Arsenala, tada su me samo ismijali sa
![]()
![]()
BOMBA: Pjanic u Arsenal ?? 
Izvor je poznati ss.ba
cala je napisao/la:Izvor je poznati ss.ba
Nisam samo ovdje procitao, ovako je i za Ozila stigla vijest 2 dana prije kraja roka... jbt zivot
Ma Ramsey nece sigurno poceti veceras,preveliki bi to bio rizik stavit ga od pocetka,pauzirao je skoro mjesec dana.
Poldi bi mogao startovati,ne znam sta je sa Rosickym niko ga ne spominje ni u povrijedjenim ni u spremnim
Ako je on spreman trebao bi poceti.
Poldi bi mogao startovati,ne znam sta je sa Rosickym niko ga ne spominje ni u povrijedjenim ni u spremnim
Ako je on spreman trebao bi poceti.
SLOBODA NAVIJAČIMA
"Southampton v Arsenal. Awful weather. Rain and freezing temperatures. " uh...očekivao sam laganu pobjedu,al Bgmi bit će ovo rovovska borba...inače Ramiza ni na klupi danas..jesam ja reko neki dan da ga Profa ne spominje što znači opet neko sranje
A.F.C. Bournemouth!
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Flamini, Ozil, Cazorla, Gnabry, Giroud!
SLOBODA NAVIJAČIMA
Arsenal team to play Southampton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Flamini, Ozil, Cazorla, Gnabry, Giroud
#Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Gibbs, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Bendtner
Gnabry sve vise i vise sanse sto je za pohvalu!
Aarona ni na klupi i ako je Wenger rekao da je spreman?! Ponovo se laze o povredama!!!

#Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Gibbs, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Bendtner
Gnabry sve vise i vise sanse sto je za pohvalu!
Ma dobro Ramsey ne treba forsirati moze se samo napraviti veci belaj sa pozurivanjem povratka,meni je zao sto nema Rosyckog,neka stavi masku neka igraGunner4 je napisao/la:Arsenal team to play Southampton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Flamini, Ozil, Cazorla, Gnabry, Giroud
Gnabry sve vise i vise sanse sto je za pohvalu!![]()
Aarona ni na klupi i ako je Wenger rekao da je spreman?! Ponovo se laze o povredama!!!
![]()
![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.