FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la arminz » 28 jan 2014, 19:32

Interista02 je napisao/la:
Thorin je napisao/la:Puno toga ti nabroja buraz a prekasno su se aktivirali :-)
Nek dodje još solidan napadač, i ja zadovoljan.. s uslovom da se riješimo Guarina.
Hernanes ce biti strasno pojačanje.
Jesu kasno, ali je i Thohir vidio koliko je sati. Shvatio je čovjek da sa ovim kadrom nemamo šta tražiti, već se moramo pojačati.

Što ne dovesti npr Osvaldai kvalitetnog osrednej kvalitetnog štopera ( ne pada mi niko na pamet) i uhvatiti zaleta, pa moža i LP izboriti. Nije još sve izgubljeno =)

Štopera ćemo sigurno ovesti jer ne možemo ostati na Samuelu i Andreolliu kao zamjenama. Ne bi se Ranko slao negdje, da se ne planira šta dovesti ;)
Drug moj planira se dovest Cannavaro, al zabcu je i bolje da ide jer ga Mazzari ne smeka bas a i navijaci ga bas ne cijene..zao mi samo sto ne ode u Dortmund

Ako se ne dovede kvalitetan DM dzaba nama i napadac i Hernanes i ne znam ti ni ja ko..ako ostanemo samo na Cambiassu nema nas nigdje..po meni pozicija koja najvise skripi u timu a niko ne pominje nista..ako ne dovedu nikog ne ocekujem ni Europa Ligu a kamoli sta vise
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 28 jan 2014, 19:45

Auu mene nije bilo sat ..vec dva page se ispisalo...vidim Hernanes jako aktivno, evo jedna slika koja izgleda onako fino na oko

slika
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2014, 19:46

Izbaci Kovacica ubaci Cambiassa i to je to ;)

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 28 jan 2014, 19:48

Šanse da u toj formaciji zaigra Mazzari (o sastavu da ne govorim) su ravne šansama da večeras pričam sa Monicom Belluci preko skype-a.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2014, 19:49

neroazzuro je napisao/la:Chinaglia,uglavnom se slazem s tobom ali cinjenica je da Inter ima puno vece ambicije od Lazia. I za ovu i za buduce sezone. A usudicu se reci i da je veci sportski izazov od Lazia (kojeg jako postujem kao klub). Lazio je,nazalost,postao firma koja posluje iskljucivo na ekonomskim i trzisnim principima. To se vise nikome ne svidja.
Pozdrav za tebe
znam ja to druže, to bi bio prelazak u veći klub, razumijem, itd .. al' Inter je trenutno u kanalu i ja lično ne vidim Inter u borbi za Scudetto u naredne recimo tri sezone, osim, ako Thohir ne iskešira, a brat bratu, treba vam lijep broj igrača za tako nešto

nemoj pogrešno da me shvatiš, ali da ste vi tražili Higuaina, Hamsika ili Strootmana, ti igrači ne bi došli vama, nego bi završili tamo gdje su završili .. jer ti klubovi imaju projekat koji je započeo, itd

ne znam na čemu bazirate ambicije (osim navijačkom vjerovanju da vaš klub bude tamo gdje zaslužuje), kad je i sam Thohir rekao da neće biti skupocjenih transfera, itd

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 28 jan 2014, 19:53

According to Sky Inter are ready to give Lazio between €11 and €12 million plus Ibrahima Mbaye to secure the services of Brazilian midfielder Hernanes. Marco Giunta reports from Sky’s studio’s that we now await the ok from Lazio’s Claudio Lotito.

****: Sky
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 28 jan 2014, 19:55

ljudovi zna li iko je li laxalt posudjen do januara ili do kraja godine. Ja zivim za dan kad ce onaj bezglavi japanac biti izbacen iz ekipe.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2014, 19:56

haman se ovaj vaš nećka jer ima ponude Chelseaja i Monaca :D pa bi kao mogao blokirati transfer

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2014, 19:57

recoba20 je napisao/la:ljudovi zna li iko je li laxalt posudjen do januara ili do kraja godine. Ja zivim za dan kad ce onaj bezglavi japanac biti izbacen iz ekipe.
do kraja godine i Bologna ima pravo da otkupi pola ugovora, mislim za 1.2mil..

tesko da on moze igrat na beku

@Chinaglia mislim da je na ljeto Monaco za njega davo od 6 - 8 miliona..
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 28 jan 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 28 jan 2014, 19:58

Chinaglia je napisao/la:haman se ovaj vaš nećka jer ima ponude Chelseaja i Monaca :D pa bi kao mogao blokirati transfer
Ma to ce mu bit korak napred u karijeri on je jako mlad a da bi postao velik moras proci dosta skole.

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 28 jan 2014, 20:03

arminz je napisao/la:
recoba20 je napisao/la:ljudovi zna li iko je li laxalt posudjen do januara ili do kraja godine. Ja zivim za dan kad ce onaj bezglavi japanac biti izbacen iz ekipe.
do kraja godine i Bologna ima pravo da otkupi pola ugovora, mislim za 1.2mil..

tesko da on moze igrat na beku
Ma on je stvoren da igra ofanizvnog wing beka.
Ovi nasi bekovi igraju isto sto igraju i bekovi iz standardne formacije sa 4 u odbrani samo sto ulaze u 16rac kad je vec napad odlucen i onda se ne stizu vracati.

Ili da nabavimo ofanzivne bekove kao dambrosio obi laxalt i slicni ili da igramo sa pravim bekovima ( recimo JJ probat lijevo)

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 28 jan 2014, 20:07

Hernanes bi bio strašno pojačanje, ja još uvijek ne vjerujem dok ne bude official. Nadam se da neće dati cio ugovor M'baye-a, jer ne treba se takvih talenata olako odricat. Volio bih da se desi neko čudo pa da zadržimo Guara, ja bih Guaru uplatio neki bonus da ga malo oraspoložimo i zamislite onda ekipu u kojoj Hernanes i Guaro igraju zajedno + tu su Ricky i (eventualno) Kova, nikad nismo imali takve kreativce u veznom. Nisam previše upoznat sa D'Ambrosiom ali mnogi ga hvale pa valja će i on biti dobro pojačanje iako mi se čini da smo previše dali za njega. Što se tiče napadača volio bih da dovedu nekog ali da je vrijedan tj. ne dovodit tuđe otpatke poput Vučinića (bolje je tih 9 mil. sačuvat i na ljeto tome dodati još 9 i onda za 18 mil. dovesti pravog napadača), ja bih volio nekog tipa Osvaldo koji je vrhunski napadač a relativno je mlad. Što se tiče stopera po meni je ludost dati Ranu na posudbu a dovesti drugog stopera jer trenutno nema na tržištu dostupan stoper da je bolji od Rane, naši bi sigurno doveli nekog levata tipa Paolo Cannavaro (a Rano je za njega izmislio odbranu). Najbolje je da ga uopće ne posuđuju.

P.S. Sassuolo dao otkaz treneru, ja bih njega nagažovao umjesto Mazzarija i garantujem uz ova pojačanja da bi čovjek imao 3x bolje rezultate od ovog našeg tvrdoglavog magarca (nisam imao namjeru vrijeđati tu domaću životinju).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 28 jan 2014, 20:09

Thohir had not contact with Lazio President Lotito in this afternoon, in fact he has left the Inter's headquarters at 19.45 [SKY]
Sta li ovaj muti :mrgreen:
Inter's defender Andrea Ranocchia could join Galatasaray on loan until the end of the season. (via @dimarzio)
:o

kakva crna posudba kada vam trebaju pare :roll:

stvarno debile imate :?
Torino's D'Ambrosio is essentially an Inter player. Only thing missing is the signatures. He could take his medical tomorrow. (@dimarzio)
e ovo vec nije lose
Torino will get €1.5M + co-ownership of Benassi and Colombi from Inter in exchange for D'Ambrosio. (via @dimarzio)
za igraca koji ce biti slobodan na ljeto? :roll: sigurno jos neko je pokusao da ga dovede
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 28 jan 2014, 20:49

Čitam ode Torres iz Chelsea na kraju sezone. Mogli bi nešto izmajmunisati sa plavcima. Oni hoće Guarina, Interu treba napadač, 2 i 2 su 4. Imam neki, vraški dobar, osjećaj da će kod nas vratiti formu (ako ju je ikad i gubio). 8-)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2014, 20:49

Evo i predsjednik Galate reko da pregovaraju sa Interom i kaze da su male sanse da Ranocchia ne dodje..posudba(ispod 2 mil) bez prava otkupa

@Prisoner
ma on ce vjerovatno nazad u Atlethico, Chelsea hoce Costu od njih

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 28 jan 2014, 20:52

Prisoner je napisao/la:Čitam ode Torres iz Chelsea na kraju sezone. Mogli bi nešto izmajmunisati sa plavcima. Oni hoće Guarina, Interu treba napadač, 2 i 2 su 4. Imam neki, vraški dobar, osjećaj da će kod nas vratiti formu (ako ju je ikad i gubio). 8-)
Čovjek ima 10+ miliona platu. ;)

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jan 2014, 20:53

Hernanes, D'Ambrosio i sad kakvo krilo nabavit da se može preć u 4-2-3-1 :P :D

btw. evo igrača za nas spominjao se lani, sad nezadovoljan u Portu...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/juan- ... 22582.html" onclick="window.open(this.href);return false;

naravno ništa od njega :mrgreen:, samo moja pusta želja...
#Ausilio OUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2014, 21:24

Ma da su htjeli takvog igraca ostavili bi Coutinha

Cambiasso out mjesec dana, bice veselo ako nikog ne dovedu na DM

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 jan 2014, 21:31

arminz je napisao/la:Ma da su htjeli takvog igraca ostavili bi Coutinha

Cambiasso out mjesec dana, bice veselo ako nikog ne dovedu na DM
Volio bih da Kovu tu gurnu, pa da čovo pokaže šta se zove pokretačka snaga jednog tima. MOTOR!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2014, 21:32

Biscione je napisao/la:Nisam previše upoznat sa D'Ambrosiom ali mnogi ga hvale pa valja će i on biti dobro pojačanje iako mi se čini da smo previše dali za njega.
Mogla bi za vikend jedna usporedba Ambrozija i naših startnih bekova.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []