Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
sta ima veze koliko sam komentara napisao. sada kako izgleda ovdje vlada hirarhija. ko ima vise komentara taj e upravu, jel. nije fora u kvantitetu, nego u kvaliteti
Ma dzaba ti. Provaljen siSonGoku je napisao/la:sta ima veze koliko sam komentara napisao. sada kako izgleda ovdje vlada hirarhija. ko ima vise komentara taj e upravu, jel. nije fora u kvantitetu, nego u kvaliteti
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Dado je napisao/la:Ako cemo o detaljima, sto se tice Legeae ja jos uvijek im nemogu oprostiti onu sezonu kad su nam doslovice krpili dresove sa zakrpama da prekriju ambleme koje FIFA nije dozvoljavala. Dalje nemogu oprostiti sto su isporucivali samo jednu velicinu dresova, mozda ne njihova direktna greska ali mogli su barem malo brige da uloze u to, te je Pjanic nosio istu velicinu dresa kao i recimo Dzeko. Decko je izgledao kao da ga je neko strpao u vrecu. Nemogu im oprostiti sto godinama nisu isporucivali dresove sa imenima igraca na ledjima. Nemogu oprostiti sto za brojeve koriste neproporcionalan sanerski font. I na kraju nemogu oprostiti sto, osim u par malih izuzetaka, dizajn im je bio u najmanju ruku cudan a u najgorem slucaju zadnji krik shita. Na kraju za samu kvalitetu materijala nemogu nista reci jer ih nisam osjetio na sebi ali znam za cinjenicu recimo da Nike, jer sam radio sa njima, daje izuzetnu vaznost na kvalitetu materijala koristeci najnovije i inovativne tehnologije za koje Legea recimo vjerujem nikad nije ni cula a kamoli da su ih primjenjivali. Iz svih tih razloga bilo koja marka osim Legea-e ce biti korak naprijed.
Narocito su mi sad sumljivi ovi novi forumasi sto imaju po 10-tak komentara a dosli su ovdje da lobiraju raju za Legea-u. Ko ovdje lovi u mutnom.
1+ sve si reko i objasnio kako treba..
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Chuckie je napisao/la:To onaj švercer iz fanatic shopa registrovao 10 nickova i udara na sav mah.Dado je napisao/la:Narocito su mi sad sumljivi ovi novi forumasi sto imaju po 10-tak komentara a dosli su ovdje da lobiraju raju za Legea-u. Ko ovdje lovi u mutnom.
Pa ja covjek svijestan da ako dobijem drugog sponzor od Legeje vise niko nece kod njega kupovati dres, jer ces ga takorecno svagdje moci kupiti.
- Goalgetter
- Kontakt:
LEGEA ima jak lobby, zaokupirali su i ss.ba forum.
Niko me ne moze ubjediti da su ovi uzasni dresovi kvalitetom i dizajnom bolji od Puminih,adidasovih i Nikeov. Radije i onaj njihov sablon dobiti, nego ovo.
Niko me ne moze ubjediti da su ovi uzasni dresovi kvalitetom i dizajnom bolji od Puminih,adidasovih i Nikeov. Radije i onaj njihov sablon dobiti, nego ovo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jasta radi nego fan shop
kakav cirkus,mene je stid takvih fan shopova i robe koje imaju u ponudi,pljackaju narod prodavajuci fuš..

veci LOGO LEGEA od reprezentativnog grba

Dres,olovke,soljica,sorc,duks,majica,šal,kasica prasica...
veci LOGO LEGEA od reprezentativnog grba
Dres,olovke,soljica,sorc,duks,majica,šal,kasica prasica...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Razlika između dresa koji je u prodaji i dresa koji igraci nose na tekmama je ogromna
Thomas Müller - Fußballgott
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a sto onda adidasa ima i u kosarci i rukometu recimo ?SonGoku je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Hajde ti meni ćage na sto. Da vidimo mi kad, gdje, kako i zasto je Legea bila najbolja? Koga to Legea danas sponzorise? Zasto je Crvena Zvezda prekinula saradnju sa Legeom? Kako je Legea potpisala prosli ugovor sa nama? itd...SonGoku je napisao/la: 2002. godine su bili Prvi put...
znaci ima drugi, treci, peti, sedmi, dvaenesti put.
Sto to moram objasnjavati
Informis se. LEGEA nije samo zaduzena za Fudbal, nego takodjer za Odbojku, Kosarku, Rukomet, Ragbi.... Drugi brendovi to nerade tako, fokusiraju intenzivno na jedan sport i gotovo. Sa tom taktikom su uspjeli postati broj 1 u Italiji. Uz te sportove, oni jos imaju dobru i kvalitetnu opremu za trcanje.
Ovaj lik nije iz saveza, nego je neko iz tog fanatic shopa il neki lik zaduzen za promociju legea-e u BiH il neki tak'i qrac..niko ne moze iz cista mira ovo pisati..bilo je forumasa da brane legeu, ali u ovoj mjeri ne..jos lik laze..cuj najjaci sportski brend u italiji jbt..jesu za brdski biciklizam i plivanje..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dio intervjua sa sp_ort.ba sa licem zaduženom za opremu gdje navodi da će sva oprema biti spremna početkom marta:
Ono što se odnosi direktno na posao koji trenutno obavljam u Savezu je priprema transporta i oprema svih potrebnih rekvizita i osoba koje će participirati u radu u pripremi prihvata naših sportista, naše ekipe i delegacije. U fazi smo da rezervišemo karte, a jedan od glavnih zadataka nam je sada priprema opreme i svih rekvizita koji će se koristiti u Brazilu. Mi imamo jedan mali tehnički problem, koji smo u fazi rješavanja, to je tehnički sponzor za opremu, ali to je u završetku i imaćemo sve spremno poslije prve pripremne utakmice koja dolazi petog marta“.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ono što se odnosi direktno na posao koji trenutno obavljam u Savezu je priprema transporta i oprema svih potrebnih rekvizita i osoba koje će participirati u radu u pripremi prihvata naših sportista, naše ekipe i delegacije. U fazi smo da rezervišemo karte, a jedan od glavnih zadataka nam je sada priprema opreme i svih rekvizita koji će se koristiti u Brazilu. Mi imamo jedan mali tehnički problem, koji smo u fazi rješavanja, to je tehnički sponzor za opremu, ali to je u završetku i imaćemo sve spremno poslije prve pripremne utakmice koja dolazi petog marta“.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ovdje neko izgleda pokusava pravit pitu od govana
Cuj Legea.. al halo "LEGEA"
P.S Mijenjam trenerku LEGEA za tri adidasove i jos da mi se nadoplati
P.S Mijenjam trenerku LEGEA za tri adidasove i jos da mi se nadoplati
Ako me vec vucete za jezik, recu vama sto sam se ovdje prijavio i sto samo pisem o temi oko Dresa.
Ja sam bosanac, volim svoju zemlju i repku. Postujem legeu i njihov nacin rada, zato sto sam upoznat dobro s tim. Ja neradim za legeu, nego za adidas u centrali u herzogenaurachu. i kada citam sta pojedinci pisu nemogu presutiti, ovdje pametuju pisu da je sve podpisano, tamo vamo ali nemaju pojma.
adidas se u opste nezamara za nama. uopste se nespominje. neznam odkud vama ove modele dresova. i ako budemo dobili dresovi nemojte se nadati nekim cudima, bice obicne dresove. posto je savez vec prije dva mjeseca trebo poslati zahtjev za dres, da makar mozemo pripremiti model ali nista od toga. nema ni ugovora, ni predugovora. postoji interes, ali to je to. to je zadnji statement od saveza.
legea je najsocijalni brend, bilo koja ekipa, bilo koja situacija, svi dobivaju najbolji kvalitet dresova. oni su 2010. uskocili kad niko nije htjeo koreju. oni su pomagali palestini itd.
vjerovali ili ne, najprije cemo nositi legeu nego adidas, sta je sa nike, neznam. ali toliko od mene
izvinite sto neznam na bosanskom pisati, rodjen sam u njemackoj
Ja sam bosanac, volim svoju zemlju i repku. Postujem legeu i njihov nacin rada, zato sto sam upoznat dobro s tim. Ja neradim za legeu, nego za adidas u centrali u herzogenaurachu. i kada citam sta pojedinci pisu nemogu presutiti, ovdje pametuju pisu da je sve podpisano, tamo vamo ali nemaju pojma.
adidas se u opste nezamara za nama. uopste se nespominje. neznam odkud vama ove modele dresova. i ako budemo dobili dresovi nemojte se nadati nekim cudima, bice obicne dresove. posto je savez vec prije dva mjeseca trebo poslati zahtjev za dres, da makar mozemo pripremiti model ali nista od toga. nema ni ugovora, ni predugovora. postoji interes, ali to je to. to je zadnji statement od saveza.
legea je najsocijalni brend, bilo koja ekipa, bilo koja situacija, svi dobivaju najbolji kvalitet dresova. oni su 2010. uskocili kad niko nije htjeo koreju. oni su pomagali palestini itd.
vjerovali ili ne, najprije cemo nositi legeu nego adidas, sta je sa nike, neznam. ali toliko od mene
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
DakleN, sjediš u menadžmentu Adidasa ili radiš na traKi? Jerbo to dvoje nije isto...SonGoku je napisao/la:Ako me vec vucete za jezik, recu vama sto sam se ovdje prijavio i sto samo pisem o temi oko Dresa.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
volko ti mogu reci, tamo gdje ja radim nema trakeNoName je napisao/la:DakleN, sjediš u menadžmentu Adidasa ili radiš na traKi? Jerbo to dvoje nije isto...SonGoku je napisao/la:Ako me vec vucete za jezik, recu vama sto sam se ovdje prijavio i sto samo pisem o temi oko Dresa.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Smješan ovaj SonGoku. Radi za Adidas a promovira Legeu.
Garant diverzant iz saveza koji nam ovdje pravi pitu (Nike/Adidas/Puma) od **** (Legea).
Garant diverzant iz saveza koji nam ovdje pravi pitu (Nike/Adidas/Puma) od **** (Legea).
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
a možda je jednostavno iskren. Odužilo se ovo pravo, kad je Begić najavio da je stvar blizu završetka, ima 3 mjeseca.. bliži se rok, a ništa na tom planu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj novi dres Legee se zove: World Cup 2014 
treba samo dodat "...al zamal"tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj novi dres Legee se zove: World Cup 2014
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa covjece, sto hvalis legeu onda ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ako budes procito moje komentare, primjetit ces, da nebranim legeu, samo samjednom reko, da su mi dresovi lijepi.Papastathopoulos je napisao/la:Pa covjece, sto hvalis legeu onda ?
Sve sto sam uradio, samo objasnio, kako to sve funkcionise, kako stvari stoje i samo sam nabrajo poznate podake.
Na kraju kazem da je legea najsocijalnija, zato sto niso toliko kapitalisticki ko neki drugi brendovi.
to sam uradio, zato sto me nervira kako nas narod sve bolje zna i sto neki narod nemozes ubjediti.
sve u svemu ako bosna bude dobila adidas kao sponzora, to nece biti neki specijalni dresovi, nego jednostavne plavo-bijele dresove iz sortimenta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.