AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 20:32

Cekaj, je li to onaj Taarabt koji je izjavio da mu je Milan samo odskocna daska za neke vece klubove? :roll:
E pa sine, ne bih te ja doveo ni u taj Milan (kao da smo mi nekakva truba od kluba). Truhni u Fulhamu.

Ali da budem objektivan, u QPR-u nije bio los, a kakav je sada, iskreno nemam pojma. S obzirom da su ga odlucili mjenjati sa jednim Zaccardom, dovoljno govori. :oops:
U svakom slucaju, svemirski brod za Zaccarda mada nisu ni izbliza slicni igraci. Mozda cak moze i na krilu igrati.
Joj celo nesto muti, da nam hoce Fabia dovesti... :D
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 28 jan 2014, 20:45

francobaresi je napisao/la: Znači zasad to izgleda ovako.. Otišli su Matri,Niang,Nocerino,Vergara i Zaccardo( :?: ).
Došli su, Essien,Honda,Rami i Taarabt( :?:).
Niti jedan jedini € Galliani nije potrošio. :lol: :lol:
svi do jednog su otišli na posudbe (nažalost) i kad se vrate opet ćemo muku mućit da ih uvalimo nekome..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 20:47

To je taj, izjave mu nisu bile na mjestu. Ali su bile surovo realne, Milan je postao odskočna daska za dalje. Nadam se da će se to jako brzo normalizovati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 21:07

Svejedno, to se u javnosti ne bi trebalo spominjati, pogotovo kad je jedan Milan u pitanju. A jos gore kada to izjavi neki jado iz QPR-a. Covjece, kad se spomene Milan, ustani i nakloni se ako treba. :roll:

Ja ga u inat ne bih doveo, pa neka preko klupe Fulhama dodje do tog "velikog" kluba. Mozda za tri zivota i uspije. :mrgreen:

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 21:11

Zanimljivo je da ima dosta sličnosti sa Ramijem, naime nije samo velika sličnost u imenu(Adel i Adil) već i u nedisciplini, kao i Rami(u Valenciji) tako i Taarabt nije baš u dobrim odnosima sa trenerom i upravom QPR pa ni Fulhama. Da ne spominjem da je i Rami porijeklom iz Maroka. :lol:

Još jedna bad boy u ekipi. :mrgreen:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 21:19

Kao da nema dovoljno "douchebaga" u ekipi. I vec unaprijed znam s kim ce se dobro slagati. :mrgreen:

U svakom slucaju, ovo je ogroman korak unaprijed, iako ga ja majke mi iz inata ne bi doveo. Ali sreca pa se ja nista ne pitam, inatu nema mjesta u fudbalu.
S obzirom da se rijesavamo jednog beka, moguce da imamo neke malene sanse za Fabia. Jaooj, kako bi me to obradovalo. :mrgreen: :oops:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 jan 2014, 21:24

Ne mogu da vjerujem kakvog igraca smo doveli. Što bi reko dr. Arslanagić cijeli svijet nam se smije na oviim transferima. Pa ovaj "trabant" propalitet od igraca, odveo je QPR u drugu ligu i na dobrom putu je da to uradi i sa fulhamom. skorom gledam fulham i naumpade mi da se nekad spominjao kao mogući tranfer u milan, kad ono fakat dođe nam covjek. Katastrofa od igraca, tipa robinja više je za cirkusa nego za fudbala.
Ne bih da ispadne da imam nesto protiv Sedorfa ali brate lik je za sada kao slijep, prvo esien pa sad i ovaj trabant.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jan 2014, 21:26

LegendKiller je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvog igraca smo doveli. Što bi reko dr. Arslanagić cijeli svijet nam se smije na oviim transferima. Pa ovaj "trabant" propalitet od igraca, odveo je QPR u drugu ligu i na dobrom putu je da to uradi i sa fulhamom. skorom gledam fulham i naumpade mi da se nekad spominjao kao mogući tranfer u milan, kad ono fakat dođe nam covjek. Katastrofa od igraca, tipa robinja više je za cirkusa nego za fudbala.
Ne bih da ispadne da imam nesto protiv Sedorfa ali brate lik je za sada kao slijep, prvo esien pa sad i ovaj trabant.
Da se ne zavaravamo, Sedorf se tu nista ne pita :wink:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 21:28

Ma dobro, nije toliko los. Za klupe super. :mrgreen:
A i rijesili smo se Zaccarda, tako da...

Eh da, jedna stvar koja mi inace uzasno smeta i koju sam primjetio kod njega je sebicnost. Ako mi krene sa tim egzibicijama, bacit cu ekran kroz prozor.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 jan 2014, 22:08

Svakako je bolji od Robinha,moze posluziti dok se Faraon ne oporavi. :D

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 28 jan 2014, 22:53

muxa je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvog igraca smo doveli. Što bi reko dr. Arslanagić cijeli svijet nam se smije na oviim transferima. Pa ovaj "trabant" propalitet od igraca, odveo je QPR u drugu ligu i na dobrom putu je da to uradi i sa fulhamom. skorom gledam fulham i naumpade mi da se nekad spominjao kao mogući tranfer u milan, kad ono fakat dođe nam covjek. Katastrofa od igraca, tipa robinja više je za cirkusa nego za fudbala.
Da se ne zavaravamo, Sedorf se tu nista ne pita :wink:
i ja isto mislim da se Sedorf malo pita za transfere, ali onda se postavlja pitanje zašto je uopće preuzimao trenersku poziciju ako ce gledati kako mu galijani uvaljuje polovnjake.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jan 2014, 22:56

Hvatat cemo se mi opet na kraju kada se svi vi polovnjaci vrate, I ovi sto su dosli potvrde da nisu za Milana.
Nista novo, sve u krug, ja ovdje ne vidim napredak.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 jan 2014, 23:04

Ma ne treba se puno sikirati jer od ove sezone ionako nema ništa.

Nego još malo i ulazimo u Galliani zonu, jadan ti bog šta li sad sprema :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jan 2014, 23:09

Politika Milana je zamjeniti postojeće flopove sa drugim i još većim flopovima.Drugačije se ne može opisati situacija.

Da klub ne može izdvojti 30-50 mil za pojačanja je van svake pameti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 jan 2014, 23:17

Daj ba ne blebetajte vama loš potez razmjena Zaccardo-Taarabt ???

Pa vi ste smijesni, jos ovaj kaze mijenjamo flopove jos vecim flopovima. Eto nek mi je Zaccardo (33) bolji od Taarabta koji siguran sam je u TOP3 u Engleskoj ligi u tehnici. Za mene je on odličan igrač i bit će odlično pojačanje za razliku od PANJA Zaccarda od kojeg nista ne znas.

Očito je da se Milan okreće drugačijoj politici i formaciji. I Taarabt i Biabiany su krila pa ..

Essien je također koristan igrač i on je jednostavno se morao dovesti jer Montolivo i Muntari ne mogu igrati protiv Atletica, a Milan uvijek zeli sve dalje i dalje u LP da prodje. Zato se i dovode neki igrači koji imaju pravo nastupa u Ligi Prvaka..

Constant-Armero bi također bio sjajan SWAP, jer je Armero za razliku od Constanta univerzalniji igrač i siguran sam da je jedan stepen iznad Constanta, a vi samo gledate crno i crno. Treba razumjeti i realno gledati u kakvom je Milan stanju te da vremena kad smo keširali po 30m na igrača su PROŠLA ! SUROVA REALNOST

Galliani will speak with Seedorf tomorrow about whether or not to let Pippo Inzaghi join Sassuolo (Inzaghi wants the job).

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jan 2014, 23:19

Tebi ako je ovo super I put kojim Milan treba ici, ja nemam nista protiv. No money - no music.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 jan 2014, 23:38

Biabiany's agent: "I can confirm that Milan and Parma are negotiating about my client." - samo to ne :roll:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 28 jan 2014, 23:49

Joj Galliani i njegove tringe-trange on samo skuplja ove polovnjake,ne kontam vise majke mi.Kog djavola smo placali Saponarru onda,kad vec cigancis daj im sansu eo ima ostatak sezone,daj da se gurnu u vatru da vidimo ko moze a ko ne,a ne trpanje ovih Taarbta i sta ti ja znam
Nije mi jasno kako je njemu bolje imat na platnoj listi 33 igraca,od kojih 20 ne mogu prici prvom timu a imaju beton ugovore,ne znam nazovite me ludim al on nekog tu reketira izgleda hahahhaha,
A sto se tice G zone,da se ne ponovi ljeto kad je otiso na bazen da se malo osvjezi i skonto da bi Birsa mogo bit mocno pojacanje za nas :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 jan 2014, 23:55

Ja sam siguran da je Galliani vec dogovorio prodaju Robinha i Mexesa te bi Taarabt zamijenio Robinha a Mexesa će također zamijeniti nekim štoperom u narednim danima ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 jan 2014, 23:59

Ako se dovede taj Biabiany koji je flop još od doba Intera i ovaj Adel jasno je da uprava nema nikakvih ambicija nego samo da se pokrpi pokoja pozicija i to je to. Nažalost slabo ko u Italiji dovodi kvalitetne igrače. Sve neki ishlapljeli flopovi i co dealovi dok kvaliteta ni na vidiku. Gledam maloprije na yt stare klipove Serije A od prije 10-15g... na šta spade Milan a i Calcio :(
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.