Ma strah me da nije ni oporavljen. Imamo toliko veznih igraca a od ovih na klupi samo OX moze uskociti da zamjeni ako ne daj Boze zatreba..ennis je napisao/la:Ma dobro Ramsey ne treba forsirati moze se samo napraviti veci belaj sa pozurivanjem povratka,meni je zao sto nema Rosyckog,neka stavi masku neka igraGunner4 je napisao/la:Arsenal team to play Southampton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Flamini, Ozil, Cazorla, Gnabry, Giroud
#Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Gibbs, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Bendtner
Gnabry sve vise i vise sanse sto je za pohvalu!![]()
Aarona ni na klupi i ako je Wenger rekao da je spreman?! Ponovo se laze o povredama!!!
![]()
![]()
puno je dobar ove sezone
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Uopste vodja nije rekao da je Ramsey spreman, nego je bio doubtful, znaci da je imao test pred tekmu koji nije prosao.
rekao je da je spreman
A i postava i plus klupa mi je čudna , flamini arteta veza a na klupi 3 defanzivna igrača
A i postava i plus klupa mi je čudna , flamini arteta veza a na klupi 3 defanzivna igrača
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Evo sta je rekao
"We have three players back normally in the squad like Vermaelen, Rasmey and Arteta. Those three should all be back and available"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
kao i sto rekoh

Drago mi je za Gnabry-a! Sto se utakmice tice ne znam sta ocekivati, ali ovo kolo se mora pobjediti (mada je gotovo svako tako, ako se boris za sami vrh), prije svega zbog utakmice koju City igra. Žirokopter danas pogađa.Desole je napisao/la:nije 100% spreman, vjerovatno nece igrati, ali nema komplikacija sa povredom
nece bit lahko sekunde, tezak teren, Arteta..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
uradio covjek home kit prema onom dizajnu koji je procurio u javnost

Bomba za kupljenje klikova. Pjanic ili bilo koji igrac tipa Pjanica uopste nije potreban Arsenalu jer je na njegov poziciji Arsenal izuzetno popunjen.AA23 je napisao/la:BOMBA: Pjanic u Arsenal ??
Ovo ce bit gutavo do zla boga...Medjutim,ocekujem 0-1,rutinski 
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Večeras mi sve miriše na 0:0
u najboljem slučaju pogodit će Giroud.
u najboljem slučaju pogodit će Giroud.
Pa zasto opet Podolski na klupu ? 
Sto kod nas mogu rastegnuti povredu to nigdje nema, od 3-4 utakmice pauze za Ramseya evo sta smo dobili.
Sto kod nas mogu rastegnuti povredu to nigdje nema, od 3-4 utakmice pauze za Ramseya evo sta smo dobili.
http://www.oleoletv.me/watch/live/strea ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo kolko fali Wilshere, polovine preci ne možemo, Santi i Monreal ko hadalji kakvi a vala i ostatak ekipe..
Zasto Jack ne igra ? ?
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ne da smo užasni.,gorih 15 minuta ne pamtim..
ne da smo užasni , nego je arteta užasan, šta je ono 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
zglob cini mi seVGS je napisao/la:Zasto Jack ne igra ? ?
Zasluzeno vala 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.