Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
COYG
Kakva titula, kakvi bakraci, ne mozemo mi meda.
-
BigBigBang
- Kontakt:
VEzni red nam je nula pa dva stopera su vise korisnih lopti poslali Ozilu nego igrac kojem je to zadatak Arteta koji nikakve kvalitete nema ni defanzivne ni ofanzivne smetalo on je kod nas ko Avdija Vrsajevic u nasoj reprezentaciji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
IMA DA PREOKRENEMO OVO U NAŠU KORIST
bravo !kingwazza je napisao/la:pas bio ko slagao!nedim93 je napisao/la:smijem ja , hajmo u trajni ban. paranoja bolan bolan, da ne tražimo vaše postove tokom godine pa da vidimo šta je pravo pljuvanjekingwazza je napisao/la:budite malo casni do kraja,mislim prvi ste al ko da i sami ne mozete da vjerujete da jeste.Vjerujte malo Wengeru,i igracima koji su vas doveli na mjesto br1 barem za sad.Ja bi smio sa svima vama se kladit da cemo zavrsit sezonu na kraju ispred vas.smije li iko ???. povuci se stari lišče dok nije kasno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kad gubimo najjaca tema na forumu nane mi male. 
Jaka vam opklada. Poraženi će za 30 sekundi registrovati novi acc.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rekoh ja
Jel to Sagna
Jel to Sagna
Re: Odg: Arsenal
AsharaK je napisao/la:Ne volim pisati puno po temi veeć samo pratim, ali koliko imaa mutavih ljudi ovde to je strašno. Ne mogu da vjerujem da neko ima tako ružne riječi za Girouda. Pa čovjek kako igra, to je strašno. Koliko asistencija, borbenosti i golova. Mislite da bi se neko drugi bolje snašao na njegovom mjestu? NE! Igrač koji se perfrktno uklapa u ovaj mehanizam igre.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Desole je napisao/la:kao i sto rekohDrago mi je za Gnabry-a! Sto se utakmice tice ne znam sta ocekivati, ali ovo kolo se mora pobjediti (mada je gotovo svako tako, ako se boris za sami vrh), prije svega zbog utakmice koju City igra. Žirokopter danas pogađa.Desole je napisao/la:nije 100% spreman, vjerovatno nece igrati, ali nema komplikacija sa povredom
-
BigBigBang
- Kontakt:
Svaka cast SAgni a i Giroud se sjajno snasao, trabant i dalje grijesi i najslabija je karika.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e jeste ludi svega mi 
Bravo oli i sagna
hahahha, pa ovako se igra, ebo vas grom
PREOKRET OOOOOOOOOOOOOOO SANTI CAZORLA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
smijesno nane mi 
Mamu ti špansku nisi se dosad vidio sanćo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.