Buu je napisao/la:@Hzsa1991 imas ispod stadiona citav kompleks stanova, bazeni, 2 trening terena , teretanu, saunu i restoran koji se bazira na japansku kuhinju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Malo ne znamo čitati ,napisao sam ispod tribina ...BegAx je napisao/la:Buu je napisao/la:@Hzsa1991 imas ispod stadiona citav kompleks stanova, bazeni, 2 trening terena , teretanu, saunu i restoran koji se bazira na japansku kuhinju.![]()
ne jer je stadion gradski,HZSA1991 je napisao/la:Zar nemamo u kompleksu stadiona ,stanove ?
bit će Hotel uz trening kamp i akademiju na Ilidži,
medicinski i Spa centar, sve u istoj zgradi,
koji će služiti za smještaj stranih igrača i juniora...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo Tanovi i ne izađu iz svlačionice a već prime
RVP 1-0
mojne previse

- SarajlijaTM
Tebe ovaj snjeg gore izneneadio,izgleda,nego jkp rad?HZSA1991 je napisao/la:Malo ne znamo čitati ,napisao sam ispod tribina ...BegAx je napisao/la:Buu je napisao/la:@Hzsa1991 imas ispod stadiona citav kompleks stanova, bazeni, 2 trening terena , teretanu, saunu i restoran koji se bazira na japansku kuhinju.![]()
Eto doslo je vrijeme i za tog najavljivanog reprezentativca,doduse mladog 
hohohohohohoh
http://****.ba/novost/139651/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
radioS gdje su zvjezdice !!
http://****.ba/novost/139651/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
radioS gdje su zvjezdice !!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Još da se potvrdi i zvanično. I to je to što se tiče pojačanja. Lijepo zaokruženo na svim pozicijama. 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
misliš?VanBasten je napisao/la:Još da se potvrdi i zvanično. I to je to što se tiče pojačanja. Lijepo zaokruženo na svim pozicijama.
interesuje me koja je to cifraaaaaaaa
HZSA, nije se klub jos toliko modernizovao, pa nije Bayern 
welcome, para vrti gdje burgija....... 
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 28 jan 2014, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Znam da neki borave i u hotelu Grand u Velesicima (bar su prije, ne znam sad kakva je situacija).esprit24 je napisao/la:da li je istina da vecina nasih igraca zivi u Istocnom Sarajevu, a ako jeste zanima me zasto je to tako???
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bas me zanima sta ce doticni forumas reci na ovaj posao gospodina IBRAKOVICA ?! Vjerovatno ce za transfer Grahovca biti zasluzan neko treci.
Znaš li gdje je Grahovac ?1L8F9C2 je napisao/la:Bas me zanima sta ce doticni forumas reci na ovaj posao gospodina IBRAKOVICA ?! Vjerovatno ce za transfer Grahovca biti zasluzan neko treci.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
U vas igraci biraju gdje ce biti smjesteni ... znam sto posto ... sami sebi stan biraju... Al npr. Komazec (bio) , Bilbija , Puric , Todorovic ,Stojcev , Jevtic i nezz jos koji su u Istocnom Sarajevu ...(pretezno Pravoslavci) dok ostali igraci oko Koseva , Vogosce (ko hoce mirnije) budu smjesteni... A neki su u Hotelima bili npr. Husejinovic ... nezz imal sad ko u hotelu...
Husejinovic bio u hotelu, ima čovjek u Sarajevu stan.Buba00 je napisao/la:U vas igraci biraju gdje ce biti smjesteni ... znam sto posto ... sami sebi stan biraju... Al npr. Komazec (bio) , Bilbija , Puric , Todorovic ,Stojcev , Jevtic i nezz jos koji su u Istocnom Sarajevu ...(pretezno Pravoslavci) dok ostali igraci oko Koseva , Vogosce (ko hoce mirnije) budu smjesteni... A neki su u Hotelima bili npr. Husejinovic ... nezz imal sad ko u hotelu...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- moustapha
- Kontakt:
Imas intervju sa njim na internetu gdje covjek prica kako zivi u hotelu. Nije se fino prosipati na internetu, bez obzira sto je identitet skriven.Grokok je napisao/la: Husejinovic bio u hotelu, ima čovjek u Sarajevu stan.
Bila bi sasvim fino poslozena ekipa sa Grahovcem, jedino mi jos ostaje u zraku ko ce igrati na desnom boku, jer do sada u dvije pripremne utakmice Jarni Barica koristio na stoperu.
#divovi
Ma samo ga ignorisite ne vrijedi njemu nista objasniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.