Trenutno odvajamo 50.000KM mjesecno za igracki kadar, znaci finansije su srednja zalost, i to se smanjilo sa 65.000KM na 50.000KM.neroazzuro je napisao/la:Pa naravno da jeste,ali je rizik i dovoditi skupog igraca kad ti ni on ne garantuje titulu. Ne znam kakve su finansijske mogucnosti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ne treba nam vise niko. Ovo igraca sto trenutno imamo je sasvim dovoljno za odbranu titule i sigurno imaju kvalitet za to. Ali i ako ne osvojimo titulu to nije nista strasno sa ovako mladom ekipom.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ovo samo uigrati do pocetka, i ako Bog da da nas povrede obidju valjda ce ova danasnja biti jedina i titula je tu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 28 jan 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
U startu se vidi ko je ispostovao Dinu.pile87 je napisao/la:Nema nista ni od Emraha povrjedio se i nema ga dva mjeseca sto znaci da nece proci pripreme i da ga nema na mapiFKZ1921 je napisao/la:Imamo za svaku poziciju kvalitetnu alternativu. Treba imati u vidu da ce Bajic biti bolji,iskusniji je za jednu polusezonu,bice sigurno top spreman.Slicno je i sa Dadom,budite sigurni da ce se ravnopravno boriti za svoje mjesto u timu.
Sad smo i na stoperskim pozicijama solidni,u raznim kombinacijama i po potrebi,tu su Kerla,Zeljkovic,Hasanovic,Spahic,Emrah.
Brkovic ce sigurno zapeti ko nikad,svjestan da je izgubio godinu ipo.
Mislim da Zola ide u fulu od prvog kola,on to zeli,zdrav je i ne vjerujem da ce ga se sputavati u tome.
Ramicu Dino kani davati poprilicno vremena da igra. Znaci da smo fino popunjeni na svim pozicijama,ocekujem da krenemo kako treba i vrlo sam optimistican.
NO PYRO NO PARTY
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Jeli može neko da mi na PP Objasni kako da postavim sliku, intervjuu , sa mobitela na forum. ?!??
Hvala
Hvala
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- SarajlijaTM
Skini tapatalk, sve ce ti se samo kazati
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Ivan Osim igrao u Želji u dva navrata ukupno 10 godina i bio trener Zelje ukupno 8 godina. ( najveci uspjeh pol finale kupa uefa)
Amar osim Igrao u Želji u dva navrata ukupno 6 godina i bio trener zelje u dva navrata ukupno 7 godina ima 8 trofeja ako sam pogrijesio ispravite me jbg vise i ne brojimo sta smo sve osvojili
( jos je u klubu).
Ova dva covjeka su dali zelji ukupno 31 godinu zivota mislim da je ovo jedinstven slucaj u svijetu. Jos kad se uzme u obzir da su to otac i sin
.
Amar osim Igrao u Želji u dva navrata ukupno 6 godina i bio trener zelje u dva navrata ukupno 7 godina ima 8 trofeja ako sam pogrijesio ispravite me jbg vise i ne brojimo sta smo sve osvojili
Ova dva covjeka su dali zelji ukupno 31 godinu zivota mislim da je ovo jedinstven slucaj u svijetu. Jos kad se uzme u obzir da su to otac i sin
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
S.J i to je to mislim
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ko je taj ?super je napisao/la:S.J i to je to mislim
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- super
- Kontakt:
imas dvojicu stopera tih incijala pa pretpostavi(jedan nije rodjen u bih)zeljeznicar1 je napisao/la:Ko je taj ?super je napisao/la:S.J i to je to mislim
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sanel Jahic ba.....sta vise glumite ludilo....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Nešto sumnjam da će Jahić doći. Ali ako dođe to bi bilo pravo fino.
DRUG NEBI TI PUNCA
A šte će igrat?
Krilo, zadnjeg veznog, stopera il špica

Krilo, zadnjeg veznog, stopera il špica
Stevan Jovetić, poslo ga Džekozeljeznicar1 je napisao/la:Ko je taj ?super je napisao/la:S.J i to je to mislim
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- super
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/sanel-ja ... ktErgebnis" onclick="window.open(this.href);return false; igrat ce ono sto nam treba trenutno 
U igri je, vjeruj mi....bagrcavi je napisao/la:Nešto sumnjam da će Jahić doći. Ali ako dođe to bi bilo pravo fino.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- super
- Kontakt:
jbg ako nas dvojica znamo nesto a neznam ko si onda je vrlo blizusekula je napisao/la:U igri je, vjeruj mi....bagrcavi je napisao/la:Nešto sumnjam da će Jahić doći. Ali ako dođe to bi bilo pravo fino.
Jedva cekam vase reakcije kad bude S.J. oblaci bordo dres . 
Znam da nije bio kontaktaktiran do skoro. E jel' se nešto promjenilo u zadnjih deset petnaest dana, ne znam. Sigurno da bi nam valjao na više pozicija.sekula je napisao/la:U igri je, vjeruj mi....bagrcavi je napisao/la:Nešto sumnjam da će Jahić doći. Ali ako dođe to bi bilo pravo fino.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dovoljno smo dobri sa ovim igrackim kadrom.Ne kazem da Jahic ne bi dobro dosao,ali da bi bilo nako ludilo oko toga,ne bi. Hajd Jahic je nekako nas,ali ja stvarno ne bih volio da nam dodje vise bilo ko sa strane.Sa ovom ekipom ce mo sigurno obezbjediti evropsko takmicenje,sto je ogroman uspjeh,ako znamo da ni feninga nismo potrosili u cijeloj sezoni na dovodjenje novih igraca.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Arma00, Babayaro, bvsic, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, ExBlueone, forgempp, GIBRA, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Hazre, Hrasno15, istokzeljo, JohannWolfgang, Lynx, Mahalasi, ManIng, NazorUso, perodeformero, PointBlank, Rauber33, Redfire16, ristagrad, Riziko, sakahuligana, SG1921, Shategabri, ZeljeznicarUberAlles i 353 gosta.