Svaka čast, ispratio sam.hoshafka je napisao/la:Valerenga-Lorenskog 1 @1,80
Valerenga(-1,5)-Lorenskog 1 @2,50
Moram danas ovo pokušati odigrati iz više razloga. Valerenga najbolje partije pruža kod kuće, atmosfera u dvorani bude uzavrela naročito kada dolaze veliki timovi kao što je Lorenskog.
U prošlom kolu Valerenga je poražena u gostima od lidera tabele Stavangera sa 4:1, mislim da su nabrijani za ovaj meč i ne žele sebi dopustiti 2 poraza za redom i to od mrskih rivala.
Lorenskog izuzetno jak tim ali imaju problema sa prvim golmanom koji je povrijeđen, tako da im zadnje 3 utakmice brani drugi golman koji je protiv Stavangera primio 10 golovaNakon tog meča igrači su više pažnje posvetili odbrani svog gola i vezali 2 pobjede. Pitanje je samo kako će Lorenskog pristupiti ovom meču, ako se budu nadigravali sa Valerengom mislim da bi mogli izgubiti i sa većom razlikom, zato ću pokušati i hendikep odigrati.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ima li provjerenih informacija za Denga i Varejaoa, hoce li odmoriti veceras ? 
Steta za ovaj gubitni, malo je falilo

ajd barem smo se malo na ovom izvukli.

ajd barem smo se malo na ovom izvukli.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Deng igra, eh za Andersona V.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- MajklRounder
- Kontakt:
Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ? 
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
3 zuta 2 crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 28 jan 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA
tri zuta, dva direktna crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
3MajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- MajklRounder
- Kontakt:
Vidim da su bila tri zuta , a na premieru stavili da je bilo dva i kazu lafo gubiti listic lopoviuniion je napisao/la:tri zuta, dva direktna crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
dobru mi kintu Millwal i Sheffild izbise,trebao mi ODG 2,5 plus

SLOBODA NAVIJAČIMA
u premieru nikad niko ne zna koliko je kartonaMajklRounder je napisao/la:Vidim da su bila tri zuta , a na premieru stavili da je bilo dva i kazu lafo gubiti listic lopoviuniion je napisao/la:tri zuta, dva direktna crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
James Harden out Tuesday bruised thumb
- MajklRounder
- Kontakt:
Od bruka parova veceras ovaj Premier nasao srat na Norwich-Newcastle 
The Rockets have a big one against San Antonio tonight. But they'll have to do it without James Harden.
Harden is out for tonight's game because of a bruised thumb he suffered Saturday against the Grizzlies. He's listed as day-to-day.
Nikola Pekovic will miss at least 7-10 days with ankle bursitis, and then will be re-evaluated.
Harden is out for tonight's game because of a bruised thumb he suffered Saturday against the Grizzlies. He's listed as day-to-day.
Nikola Pekovic will miss at least 7-10 days with ankle bursitis, and then will be re-evaluated.
nemoj bacati tiket ako imas, jer garant ce biti korekcijeMajklRounder je napisao/la:Od bruka parova veceras ovaj Premier nasao srat na Norwich-Newcastle
- MajklRounder
- Kontakt:
ma na racunu mi je pa cemo vidjeti sta ce se izroditi iz ovog cirkusa od utakmiceuniion je napisao/la:nemoj bacati tiket ako imas, jer garant ce biti korekcijeMajklRounder je napisao/la:Od bruka parova veceras ovaj Premier nasao srat na Norwich-Newcastle
Melo +
Duncan +
Davis +
Duncan +
Davis +
Nije cirkus utakmica, cirkus je Premier kladionica! 
Melo 29+ > 1.85
Melo 29+ > 1.85
znaci ako Harden ne igra onda se sve lomi na Howarda
- MajklRounder
- Kontakt:
Meeks J. > 16,5
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.